- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
araştırma yapayım hanım ablam.evet ya değişti.değişiklik iyidir arada
Beni bronz halimle mi gördün sen :)))))) ay yok arap bacı olsam bu hatunun çeyreği olamam çok güzel maşallah
ay ciddimisin.hic sevmedigm oyuncu
Esmerim birazcıkay ciddimisin.bi tutturamadım kimseyi.hanım ablayı arıyorum şimdilerde esmer nükhet dedim kadın sarışınmış
Tabi tabi :) oyledir kesinBeni bronz halimle mi gördün sen :)))))) ay yok arap bacı olsam bu hatunun çeyreği olamam çok güzel maşallah
Ne guzel iste :) bende yıllar sonra bu yaz biraz buğdaylastim ama ih ih beyaz daha iyimis...Çok beyazım ben
Biri daha söyledi bu kızı ama nooooo :))
Ulan hahahahKarakaş karagöz beyaz ten işte aynı senhık demiş tangonun burnundan düşmüş
Esmer olsun taştan olsun valla ben esmer seviyomNe guzel iste :) bende yıllar sonra bu yaz biraz buğdaylastim ama ih ih beyaz daha iyimis...
-Nesrin Cavadzade Sen de buna benziosun sanki hep öle bir kadın geliyor aklıma seninle konuşurken :)Ne guzel iste :) bende yıllar sonra bu yaz biraz buğdaylastim ama ih ih beyaz daha iyimis...
Ayy cok severim cok şuh kadın...-Nesrin Cavadzade Sen de buna benziosun sanki hep öle bir kadın geliyor aklıma seninle konuşurken :)
Bende çok beğenirim kaliteli asil bir duruşu varAyy cok severim cok şuh kadın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?