- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Ama tabi ki benzemiyorumBende çok beğenirim kaliteli asil bir duruşu var
Kime benziyosun bi ipucu ver bari siz beni hep gördünüz ama bide gördün sen beni körgöz yaAma tabi ki benzemiyorum
Neyini gordum be bir tirnagini bide pantalonunu gordumKime benziyosun ya bi ipucu ver bari siz beni hep gördünüz ya bide gördün sen beni körgöz yaDDDDDDD
ay kız pardon sen görmedin yaNeyini gordum be bir tirnagini bide pantalonunu gordumneyse Özele gel sana pul koleksiyonumu göstereyim...
Bak yaa schonera var bize yok ...ay kız pardon sen görmedin yaSchonerDuft gördü sahi nereler de o ?
ben sana attım mesaj :)))))) onu gördüm ben albümü var burda çok tatlı biriBak yaa schonera var bize yok ...hic alinmadim...bilmem gelir herhalde bi ara tibete baslayacaktik beraber....
Msj da atamiyorum sana sakladin mi naptin kendini
Yalniz varya...tam da koydum resmin kardesi cıktin...bide tutmadi diyo yaaaben sana attım mesaj :)))))) onu gördüm ben albümü var burda çok tatlı biri
resim deki hatun bomba gibi bişe benim dudaklarım o kadar dolgun deil esmer hiç değilim solaryum ve malak gibi yatarsam o renk oluyorum evet :) bide benim gözlerim daha açık yeşil çok yeşilYalniz varya...tam da koydum resmin kardesi cıktin...bide tutmadi diyo yaaa
bu da mı gol değillll beeee bu da mı hakim beyyy.bırakıyorum ben bu işi pöfffffffffolmadı :)
Canim o bronz halin acayip animsatiyor...kiz burda bire bir tutmaz zaten amac animsattirmak ....ve tuttirdum iste...bu kadar kendini beğenmeyeni daha gormedim ya:))resim deki hatun bomba gibi bişe benim dudaklarım o kadar dolgun deil esmer hiç değilim solaryum ve malak gibi yatarsam o renk oluyorum evet :) bide benim gözlerim daha açık yeşil çok yeşilDDDDDD
bu da mı gol değillll beeee bu da mı hakim beyyy.bırakıyorum ben bu işi pöfffffffff
burdayım :) biraz hasta biraz iş yoğunluğu gidiyor :)ay kız pardon sen görmedin yaSchonerDuft gördü sahi nereler de o ?
yoo kendimi beğeniyorum ki ben ama yane koyduğun da taş gibi manken yahu mankenCanim o bronz halin acayip animsatiyor...kiz burda bire bir tutmaz zaten amac animsattirmak ....ve tuttirdum iste...bu kadar kendini beğenmeyeni daha gormedim ya:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?