- 9 Eylül 2018
- 5.496
- 24.403
- 548
hadi bakalım bekliyorumValla benzetmeler beni fena şaşırttı yahu bekleyin bende sizi benzetcem
Gözlerini elanın yandan yemişi yap aynı ben ahahHhHhh hiçbir farkımız yok yirsen ahahahahaay seni yerim beeenvalla tubişim ben seni blake lively e benzetiyorum
Hiç bekleme sabahtan beri düşünüyo bulamadı. Neden? Çünkü hiçbirşeye benzemiyoruz ahahahahha o da haklı ahahhhadi bakalım bekliyorum
Aşk olsun ya hahahhaaha deliii tubim bak şimdiHiç bekleme sabahtan beri düşünüyo bulamadı. Neden? Çünkü hiçbirşeye benzemiyoruz ahahahahha o da haklı ahahh
Vaoovvvv benzetmeleree bakkk yeryüzünün melekleriiii altın kızlarrrAşk olsun ya hahahhaaha deliii tubim bak şimdi
B Brunello Cicinelli Nikki Reed
@RosSsS Anna kendrick sizi küçük kunduzlar
Diktorya Secret Elizabeth reaser
@kahvesevmemben Jessica Alba
Pembeemzik Penelope Cruz
AnneAslan anne hahowey
@_nurunnisa_ Megan Fox
A Aveline Mila kunis
Finrod Felagund Jennifer Aniston valla hayalimdeki siz yani benden bu kadar
Ahahaha allah yaa öldüm gülmektenHiç bekleme sabahtan beri düşünüyo bulamadı. Neden? Çünkü hiçbirşeye benzemiyoruz ahahahahha o da haklı ahahh
Aşk olsun ya hahahhaaha deliii tubim bak şimdi
B Brunello Cicinelli Nikki Reed
@RosSsS Anna kendrick sizi küçük kunduzlar
Diktorya Secret Elizabeth reaser
@kahvesevmemben Jessica Alba
Pembeemzik Penelope Cruz
AnneAslan anne hahowey
@_nurunnisa_ Megan Fox
A Aveline Mila kunis
Finrod Felagund Jennifer Aniston valla hayalimdeki siz yani benden bu kadar
Vaoovvvv benzetmeleree bakkk yeryüzünün melekleriiii altın kızlarrr
Oy merci beybim
RecaaOy merci beybim
Halt etmişsin sen benzettim işteHiç bekleme sabahtan beri düşünüyo bulamadı. Neden? Çünkü hiçbirşeye benzemiyoruz ahahahahha o da haklı ahahh
Hahahahhah dimii amaaaa hiççç bizdekide densizlikk@RosSsS B Brunello Cicinelli @kahvesevmembenDiktorya Secret valla kızlar saolun var olun lakin o beni benzettikleriniz benim tırnağım olamaz ayol
HahahahahhhhaHahahahhah dimii amaaaa hiççç bizdekide densizlikk
Bilemedim tipini bilmediğimden fikir yurutuyim Tuğba EkinciBen kime benziyorum sizce :)
İmmmmm sende Bergüzar Korel olBiride beni benzetsin birilerine yaaaa .Arkadaşlar bir de bana el atın ben kimebenziyorumdur
O cok yaslı benden ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?