HANGİ ÜYE HANGİ ÜNLÜYE BENZİYOR YADA KAFANIZDA OLUŞTURDUĞU PROFİL NEDİR?

Hahahahahah beren saat mi sen daha guzelsn bee ondan
Emma Watson dicektm yüz hattın biraz benziyor gibi geldi
Ahahaha Beren Saat'ten güzelsin deyip Emma Watson'a benzetmek nedir Gülom naptn ya oldu mu şindi. Ben sevmiyom o gacıyı ya Harry Potter'a benzemeyi yeğlerim ahahahhaa

Ahahaha Beren Saat'ten güzelsin deyip Emma Watson'a benzetmek nedir Gülom naptn ya oldu mu şindi. Ben sevmiyom o gacıyı ya Harry Potter'a benzemeyi yeğlerim ahahahhaa
Hahahahhahhshahahaha
Ne bilem şöyle bakınca güzel gbi geldi
O zaman boşver sen berrn ol ne diyek şimdi

Hahahahhahhshahahaha
Ne bilem şöyle bakınca güzel gbi geldi
O zaman boşver sen berrn ol ne diyek şimdi
Ya şöyle yapalım. Birimiz Hepsi grubundan Gülçin olsun, birimiz Eren olsun birimiz Cemre olsun, birimiz Yasemin olsun ahahahahah bide şarkısını açıp hareketlerini yapalım. Bence en güzeli böyle olacak ahahahah

Hahahahha
Hic bana bakma olmaz iglaaaannnn sen kendine ismarlaaa bncede zaten esmer olan kesin bnm

Hahahahha
Hic bana bakma olmaz iglaaaannnn sen kendine ismarlaaa bncede zaten esmer olan kesin bnm
Bak şindi. Hangisi esmerdi onların ya. Sen Cemre ol ,o esmer. Bizde iki sarışın; ben Eren olayım Seroş da Gülçin olsun. Bir gönüllü de Yasemin olsun. Hadi başlıyoruz. Güne açan çiçekler gibiyiz yalannn yalan öyle saf ki sevgimiz yalaann. Hiç bana bakma oğlan sen kendine yuvarlannn
Topik açıldığına pişman oldu yemin ederim bizim yüzümüzden. Kimse birbirini bişeye benzetemedi hadi dağılalım ahahahahahahahaahahah

Hepimiz bir bitiz hahahhahahahahah

Kız valla minyonum, yüzüm minyon, hatlarım ince yapılı. Boya rağmen yaşımdan küçük sanıyorlar anlamadım ki ahahah Fıstık değilim fıstık olanlar diğer iki bağyan ahahah bide sen. Ben kaka
Benimde yüzüm minyon avucum kadar ayy bırak şimdi mütevaziliğiii senii gidiii

aay seni yerim beeen valla tubişim ben seni blake lively e benzetiyorum

Beni kimse burda görmedigi icin ben kendi kendimi normal hayatta benzettiklerini söyleyeyim deniz çakır
Aslında hic alakam yok kemikli yapımda yok kendisinide hic begenmem ama bunu bana söyleyen cok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…