- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
Bak ben seninkini değiştirdim diğer yorumları da oku aahahahahHahahahahhhhagözüm yaşardı yeminle
Hahahahahah beren saat mi sen daha guzelsn bee ondanBen Seroşa Emilia Clarke dedim ama Scarlet Johanson daha çok benziyor doğru. Değiştiriyorum Seroş'u bende Scarlet'e benzetiyorum ahahaha Shakira mı ahahahahahah
Ahahaha Beren Saat'ten güzelsin deyip Emma Watson'a benzetmek nedir Gülom naptn ya oldu mu şindi. Ben sevmiyom o gacıyı ya Harry Potter'a benzemeyi yeğlerim ahahahhaaHahahahahah beren saat mi sen daha guzelsn bee ondan
Emma Watson dicektm yüz hattın biraz benziyor gibi geldi
HahahahhahhshahahahaAhahaha Beren Saat'ten güzelsin deyip Emma Watson'a benzetmek nedir Gülom naptn ya oldu mu şindi. Ben sevmiyom o gacıyı ya Harry Potter'a benzemeyi yeğlerim ahahahhaa
Ya şöyle yapalım. Birimiz Hepsi grubundan Gülçin olsun, birimiz Eren olsun birimiz Cemre olsun, birimiz Yasemin olsun ahahahahah bide şarkısını açıp hareketlerini yapalım. Bence en güzeli böyle olacak ahahahahHahahahhahhshahahaha
Ne bilem şöyle bakınca güzel gbi geldi
O zaman boşver sen berrn olne diyek şimdi
HahahahhaYa şöyle yapalım. Birimiz Hepsi grubundan Gülçin olsun, birimiz Eren olsun birimiz Cemre olsun, birimiz Yasemin olsun ahahahahah bide şarkısını açıp hareketlerini yapalım. Bence en güzeli böyle olacak ahahahah
Bak şindi. Hangisi esmerdi onların ya. Sen Cemre ol ,o esmer. Bizde iki sarışın; ben Eren olayım Seroş da Gülçin olsun. Bir gönüllü de Yasemin olsun. Hadi başlıyoruz. Güne açan çiçekler gibiyiz yalannn yalan öyle saf ki sevgimiz yalaann. Hiç bana bakma oğlan sen kendine yuvarlannnHahahahha
Hic bana bakma olmaz iglaaaannnn sen kendine ismarlaaabncede zaten esmer olan kesin bnm
Hepimiz bir bitizBak şindi. Hangisi esmerdi onların ya. Sen Cemre ol ,o esmer. Bizde iki sarışın; ben Eren olayım Seroş da Gülçin olsun. Bir gönüllü de Yasemin olsun. Hadi başlıyoruz. Güne açan çiçekler gibiyiz yalannn yalan öyle saf ki sevgimiz yalaann. Hiç bana bakma oğlan sen kendine yuvarlannn
Topik açıldığına pişman oldu yemin ederim bizim yüzümüzden. Kimse birbirini bişeye benzetemedi hadi dağılalım ahahahahahahahaahahah
Hiçbirimiz birşeye benzemiyoruz denedik olmadı, terkedelim burayı hacılar. ahahahahahHepimiz bir bitizhahahhahahahahah
Hiçbirimiz birşeye benzemiyoruz, terkedelim burayı hacılar. ahahahahah
Benimde yüzüm minyon avucum kadarKız valla minyonum, yüzüm minyon, hatlarım ince yapılı. Boya rağmen yaşımdan küçük sanıyorlar anlamadım ki ahahah Fıstık değilim fıstık olanlar diğer iki bağyan ahahah bide sen. Ben kaka
Ya üzülme miniğim benim, bilimsel olarak herkesin yüzü avcu kadardır zaten bir de kimse dirseğini yalayamaz bunlar güzel şeylerBenimde yüzüm minyon avucum kadarayy bırak şimdi mütevaziliğiii senii gidiii
Korkuyorum kaldırabileceğimiz birşeydir inşallah
Yaaaa örttmeenimmmmYa üzülme miniğim benim, bilimsel olarak herkesin yüzü avcu kadardır zaten bir de kimse dirseğini yalayamaz bunlar güzel şeyler
Ben bile kendimi biseye brnzetemiyrm sen neye benzetcen çok merak ettm mavism hahahabab
aay seni yerim beeenAaa bu konu iyiymiş arkadaşlar, eğlenceli bir başlık olmuş açana sağlık. Bu arada merhaba ben Cici
EternaaLLove 'i Emilia Clarke' a
ByNkoaLa 'u Jennifer Lopez'e benzetiyorum.
HayalimdekiDiktorya Secret Dilan Çıtak'a
Hayalimdeki @Pembeemzik Victoria Beckham'a
Hayalimdeki @kahvesevmemben Zeynep Çamcı'ya
Hayalimdeki @Finr Yasemin Allen'a benziyor.
Sizler beni kime benzeteceksiniz acaba merak içindeyim. Vururken öldürmeyin gacılar
Peki ya beniaay seni yerim beeenvalla tubişim ben seni blake lively e benzetiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?