HANGİ ÜYE HANGİ ÜNLÜYE BENZİYOR YADA KAFANIZDA OLUŞTURDUĞU PROFİL NEDİR?

Beni kimse burda görmedigi icin ben kendi kendimi normal hayatta benzettiklerini söyleyeyim deniz çakır
Aslında hic alakam yok kemikli yapımda yok kendisinide hic begenmem ama bunu bana söyleyen cok fazla
Canim bizide görmediler ayrica deniz çakır güzel kadın bence ya ben çok beğenirim kendisiniii

Gizzz benim nerem buna benziyor allah seniii en iyisi bir foto daha yollaym sana
aaa sen beğenmezmisin nuru azizem saçlarınız bilem benziyoo ben seni çok beğendim hem ayrıcaa bal azizem benim masum güzelliğim benim ama bidaha resim atabilersin tabisidee gül cemali yine göreeemm bende sana atarımm

Hahahah begenmemekten değil premsesimm bilmem kii ben benzetemedim dışarıdan bakınca demek farklı görünüyor

Ablama gösterdim şimdi bence hiç benzemiyorsun dedi çukulatamm bilmem kii
ben çok benzettim azizem yaa gerçi sen daha güzelsin orası tartışılmaz benide normalde ebru gündeşe çok benzetirler hatta kayınpederim bizim gelin ebru gündeşe nekadar benzio demiş beni ilk gördüğünde hiç şaşırmamıştım genelde beni ebru gündeşe benzetirler zaten demiştim

Bence ebru gündeşten çok çok daha güzelsin tam türk lokumusun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…