- 9 Eylül 2018
- 5.496
- 24.403
- 548
Canim bizide görmedilerBeni kimse burda görmedigi icin ben kendi kendimi normal hayatta benzettiklerini söyleyeyim deniz çakır
Aslında hic alakam yok kemikli yapımda yok kendisinide hic begenmem ama bunu bana söyleyen cok fazla
aay yemin ediyorum kalbimiz bir baak vallahi bağ aramızdaPeki ya beni
O kim gııı@kahvesevmemben seni de nur erkoç cimilliye benzetiyorum been
Ben yaprak dökümünden kendisine gıcıgımCanim bizide görmedilerayrica deniz çakır güzel kadın bence ya ben çok beğenirim kendisiniii
aay yemin ediyorum kalbimiz bir baak vallahi bağ aramızdaaynı anda yazmışız baak bende seni etiketledim oanda
yaa yaz google bak çıkar çok benzettim seni çok beğenirim kendisiniO kim gııı
Hahahah anlaşıldıBen yaprak dökümünden kendisine gıcıgım
Gizzz benim nerem buna benziyor allah seniii en iyisi bir foto daha yollaym sanayaa yaz google bak çıkar çok benzettim seni çok beğenirim kendisini
aaa sen beğenmezmisin nuru azizem saçlarınız bilem benziyoo ben seni çok beğendim hem ayrıcaa bal azizem benim masum güzelliğim benimGizzz benim nerem buna benziyor allah seniii en iyisi bir foto daha yollaym sana
Ablama gösterdim şimdi bence hiç benzemiyorsun dedi çukulatamm bilmem kii
Hahahah begenmemekten değil premsesimm bilmem kii ben benzetemedim dışarıdan bakınca demek farklı görünüyoraaa sen beğenmezmisin nuru azizem saçlarınız bilem benziyoo ben seni çok beğendim hem ayrıcaa bal azizem benim masum güzelliğim benimama bidaha resim atabilersin tabisidee gül cemali yine göreeemm bende sana atarımm
ben çok benzettim azizem yaa gerçi sen daha güzelsin orası tartışılmazAblama gösterdim şimdi bence hiç benzemiyorsun dedi çukulatamm bilmem kii
Bence ebru gündeşten çok çok daha güzelsin tam türk lokumusun senben çok benzettim azizem yaa gerçi sen daha güzelsin orası tartışılmazbenide normalde ebru gündeşe çok benzetirler hatta kayınpederim bizim gelin ebru gündeşe nekadar benzio demiş beni ilk gördüğünde hiç şaşırmamıştım genelde beni ebru gündeşe benzetirler zaten demiştim
aaayy yaa ama utandım bal azizemmBence ebru gündeşten çok çok daha güzelsin tam türk lokumusun sen
Valla benzetmeler beni fena şaşırttı yahu bekleyin bende sizi benzetcem
❤❤❤aaayy yaa ama utandım bal azizemmben senin o güzel bakan gözlerini yerim kii senin kalbin güzel azizemm sen çok daha güzelsin aman tütütü maşallah sana nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?