butun sayfalari okumadim sadece ilk sayfayi okudum
Allah Allah dedim sanki benim hayatimi cok iyi bilen biri kurgu yapmis :)
Nisanlandigim gece kabus gibi cokmustu uzerime yuzugum
Parmagimi dikenli tel gibi sarmisti
Neden nisanlanmistim?
Cunku bana asik beni el ustunde tutan iyi kalpli meslek sahibi bir erkek arkadasim vardi
Ve bana defalarca sahane sekillerde evlenme teklif etmisti
Ben de sandim ki nisanlaninca artik ciddi bir yola girmis olacagimiz icin kararsizliklarimdan kurtulurum
Ama tam tersi oldu
Onunla yapamayacagim netlesti
Seni etkilemek istemiyorum herkes farkli sartlarda farkli hayatlar yasiyor
Birkac sey soracagim
Onu baskalariyla kiyasliyor musun?
Cevrende 'bununla nisanlanmis olsam soyle olur muydu acaba' diye dusundugun kimse var mi?
Ona sarildiginda kalbin deli gibi carpiyor mu? Ozluyor musun?
Sen de ona karsi onun sana oldugu gibi ilgili misin?
Ikiniz de sahane insanlar olabilirsiniz ama her sahane insan baska bir sahane insanla sahane bir evlilik yapamayabilir :)
Kendini suclu hissetme ve duygularini iyice tart
Ben nisanlandigim gece hic uyumamistim
Nisandan sonra mide agrilarim artti ona nasil soylerim diye dusunmekten
Nisani bozdugumuzda altust oldu
Ben de oldum cunku dunyasi benim etrafimda donen biri artik yoktu
Cok iyi bir arkadasimi kaybetmistim
Ailem sirt cevirmisti
Enistemle tamamen kusmus gorusmuyorduk
Ortak arkadaslarimiz bu sebepsiz ayrilik yuzunden beni sucladi
Ama sana birsey diyeyim mi
Kapini cektiginde herkes disarida kalir sen esinle iceride
Ve esinle mutlu bir evliligin yoksa o ev zindan olur
Kendini iyice yokla
Onunla ayni yataga girebilir misin mesela?
Pisman olursam ya da baskasini bulamazsam diye sakin evlenme
Ya evliyken tam anlamiyla nisanlin gibi iyi dusunceli olmasa da kalbini celebilen biri cikarsa karsina?
Duygusal tatminsizlik fiziksel tatminsizlik kadar giderildiginde utanilasi bir tabu degil
Esini gidip aldatmazsin baskasiyla fiziksel yakinlik kurmazsin belki ama zihninde bir kez olsun ACABA sorusu canlanirsa...
Ondan ayrilirsan aradigini hic bulamayabilirsin ya da bulabilirsin bunu kimse bilemez
Kendini en iyi sen tanirsin
Bu hissiyatla ona bagli olup keyifli bir evlilik surdurebilir misin?
annezeynep mesajını okurken ağladım ilk defa kk da.Ne hissettiğimi bu kadar güzel ifade edebildiğin için, o gece senin ne hissettiğini anladığım çünkü kendi ne hissettiğimi bildiğim için..Beni gerçekten anlayan bir insanla konuşmaya o kadar ihtiyacım varki.Bi ara dilime vurmuştu anlatmıştım birilerine ama herkes ayrılmamam yanlısı.Ailem dostlarım vs. Herkes bu kadar ayrılma derken düzeni bozup o yolda ilerlemek o kadar zorki anlatamam.
Aynı senin sebebinden sözlendim bende, kafamda sorular vardı ama sözlenirsem geçer die düşündüm, bir yola girmiş olurum çünkü vs. Söz gecesi o yüzük o kadar ağır geldi ki, tüm vücudum titredi, ertesi gün tüm gün ağladım..Annem bile dediki madem öyle niye sözlendin.Halbuki öncesinde kararını ver iyi biri millet olsa hemen evlenir bilmemne.Kesinlikle evlenmelisin demedi ama herkes aynı şeyi söyleyince insan kendi iç sesini bastırmak istiyor haliyle.Kimseyi suçlamıyorum tabiki benim suçum sözlenmem.Bide hakikaten düğün ev hazırlıklar çok özeniyorum tüm bunlara, ama şuan gelinlik bakmam gerekmezmi bakamıyorum.İstesem bir aya evleniriz erteliyorum vs.
Sorularına cevap veriyim.Evet onu başkalarıyla kıyaslıyorum.Elde ettiğim en iyi sonuç onun bana asla kıyamıyor olması, ben mutlu olayım die çok çabalaması vs. En kötü sonuç herkesin kandırabileceği kadar saf olması, önceki kız arkadaşları mesela zaten çok olmamış ama hepsi kullanmışlar kimi kendini gezidrmek için kimi cepte tutmak için.Kendisi de farkında olmuş ama ayrılmamış, bu kadar saf davranmış yada güçsüz.Dedim bende yapmsam çekersin, hayır olurmu şey çekmem dedi ama eminim ki çeker.O kadar iyi niyetli ki, bu tarafı beni öldürüyor.Ama dolu kız arkadşaı var, ortamı var, ciddi çalışıp elde ettiği iyi bir işi var, çok sosyal aslında böyle bir adamda bunlarında olmaması lazım hayret.Aam bu saf yönü koca olarak onu görmemde büyük engel.
Çevremde nişanlı olsam nasıl olurdu diye iç geçirdiğim biri yok, şu ara kafam o kadar karışıkki bunu düşünemiyorum.Ama karşıma çıksın istiyorum ne yalan sölim.
Ona sarıldığımda kalbim deli gibi çarpmıyor, hiç çarpmadı.
OPnu özlüyorum bazen keyifli zaman geçiriyorum herşeye rağmen çünkü.Ama her zaman özlüyorum diyemem.
En kötü kısmı ona söylemek dimi, ben karar versem bile bunu nasıl yapıcam hiç bilemiyorum ama hiç.Onun ahını almak istemiyorum.Ama kararsızlığımı biliyor, ona hep söylüyorum ayrıladabilirz die, ama söylesemde aklına bunu getirmediğinden eminim..Ama şunu da dedi; emin deilsen sırf bana üzüldüğün için asla evlenme dedi.bu biraz içimi rahatlatıyor ayrılmaya karar verirsem bunu söylerim diyorum..Ailem arkadam duracak i,nsanlar ama eminim arada sözleri oalcaktır bıraktın sebep yokken vs. die.Çünkü hepsi evlenmem yanlısı.Sonra herkes soracak neden die.Sadece bunları düşübürken bile bunalıyorum, o nedenlede sürekli karar vermeyi erteliyorum.Ne kadar güçlü çıkmışsın sen.Bende o kadar güçlü olabilsem çok korkuyorum annezeynep ama çokkk.İlk defa çok güçsüzüm ve daha şimdiden yorgun..
Düğün günü çok mutlu olmuycam bundan eminim, hemen bitip gitsin istiyorum bazen.Evelnirsem yeni eşyalar yeni ev çok ilgili bir eş belki mutlu olurum diyorum.ama ben ki evlenmeyi çok isteyen biriydim sözlüyken bu haldeysem nasıl mutlu olucam diyorum bazende.Onun yanındayken mutsuz deilim çünkü evet hayalimdeki adam asla değil ama sıkılmıyorum mesela.Ama hayatımı onunla geçirme olgusu burnumun dibine gelirse mutlu olurmuyum bilmemki..Keşke sözlenmeseydim keşke, ben nasıl yaptım böyle bir hata nasıl..Aslında çok zekice hareket ederim..sözlüykenki gecede olan hislerimi iyice düşünüp düğünde evimde ne hissederim die bi karar vermem lazım.Bayram tatili var önümde 9 gün yiyice düşünüp bi karar vericem.Ve karar ne olursa uygulamaya başşlıycam çok güçlü olmaya çalışarak.Evet karşıma belkide birisi çıkmayacak, kafamdaski tek sorun evlilik sorunum tekrar pörtlüycek vs. Umarım herşey düzelir dua et bana..
Peki sonra ne oldu annezeynep acı çektin söyledin herkes tepki verdi peki sonra?bide sen kaç yaşındaydın bunlar olurken..Bide sen söyleyince o ne dedi? Nasıl tepki verdi? Ne olur bana ayrdım et bunları yaşamış biri olarak, çok mutsuzum...