- 6 Mart 2007
- 2.549
- 116
- 323
- Konu Sahibi Revolucion
selam hanımlar kafam çok karışık buruk bir mutluluk var içimde. şu an için kimseylede paylaşamıyorum bende kk'ya sığındım. bir kaç gündür bulantıların vardı günümde baya geçince acaba dedim eczaneye gittim bir test aldım. sonuç pozitif inanamadım gidip iki tane daha aldım hepsi aynı açıkınca eşimi kaldırıp durumu söyledim. yüzü düşük ne zaman aldırıcaz dedi. maddi durumumuz çok iyi sayılmaz. kendi kendimize yetmeye çalışan bir aileyiz. birde iki yşında bir canavarımız var.o sözü duyduğum an içimden bişeyler koptu sanki tutamadım göz yaşlarımı eminmisin dedim. maddi durumumuz malum nasıl yetişiriz ikisine birden dedi o an içeri oğlum girdi baba deyip üzerine atladı yüzüne baktım emin misin dedim. bilmiyorum dedi. hayalet gibi geçirdik günü bir tarafta oğlumuzun daha şimdiden isteklerine yetiştiremediğimiz mali durum diğer taraftan vaz geçmek istemediğimiz .... gün boyu bir evet bir hayır dedik durduk. bir yanımız vardır elbet bir hayır diyo bir yanımız dünyaya getirip yetişememekten mahrum bırakmaktan korkuyo.napıcağımızı bilmez durumdayız. bildiğimiz tek şeyse içimizin el vermediği. Allah büyük hayırlısı neyse o olsun dedik sonunda eğer yicek ekmeği varsa bize düşmez kararını vermek deyip hayır dedik sonunda ama acaba yanlışmı yapıyoruz demedende edemiyoruz. ama nasıl yaparım böyle bir kararı nasıl veririm nasıl oğlumun gözünün içine baka baka diğerinden vazgeçerim.
nolur bana bi akıl verin kızlar doğrumu yapıyoruz yoksa duygusal bir karar mı veriyoruz ?
nolur bana bi akıl verin kızlar doğrumu yapıyoruz yoksa duygusal bir karar mı veriyoruz ?