- Konu Sahibi Revolucion
Oğlum olmadan bu tarz kararlara yargıda bulunmak o kadar kolaydı ki. Doğurun doğurun derdim neyinize güveniyorsanız. Ama insan bir kere hamile kaldımı, bebeğinin içinde nasıl şekillendiğini, hayata tutunabilmek için ne evrelerden geçtiğini gördükçe, hareketlerini hissettikçe ve onu dünyaya getirdiği o ilk an kokusunu hissedince çok zor. Çok zor içindeki candan kopmak, minicik bir canının tutunduğu dalları kopartmak. En iyisine karar vermişsiniz. Rabbim o kadar büyük ki inşallah rızkıyla gelir minik yürek. İnşallah yeni yeni kapılar açılır önünüzde. O kadar içten dua ediyorum ki inşallah bereket yağsın evinize. Zor biliyorum ama bence çok isabetli bir karar. Bu arada 8 haftalık hamileyim. Aslında beklemeliydik biraz daha ama Allah işte. Kararınızın sizi hiç pişman etmeyeceğini biliyorum. Allah nasip ederde kucağınıza alırsınanız her seferinde şükürler olsun diyeceğinizi biliyorum...
arkadaşa katılıyorum bende tam 8 haftalık hamileyim ...daha 2. bebek nasibiyle gelir inşallah :) rabbim verdiyse vardır bir hikmet bence aldırma ama madem durumun iyi değil bundan sonra daha iyi yöntemler araştır korunmak için....ama bunu sakın aldırma rızkını rabbim verir inşallah ....