şunları söylemeden geçemedim konuyu..
devlette doktora gidip 10günlük rapor al kimse sana birşey demez..
devlette hastalanırsan ben çıkıyorum diyip çıkabiliyosun..
çocuğuyla eşiyle ilgili bir durum olduğunda sorunsuzca işten çıkabiliyor..
ama bunlar bankalarda olmuyor sanırım..
bence burada önemli olan 17:00 yada 18:30 olması değil..
eve gelince hangisinde kafası rahat olacak.. hangisinin stresi daha az.. düz memruların maaşında 1900 2000 falan..
yaa işte şimdi cicim zamanlarıya birlikte vakit geçirmek falan onları düşünüyorum :)))) leyla gibi :))zaten o yüzden size sordum evlenince şartlar değişiyordur diye. :)
aynen tatil konusunda memuriyetten farkı yok pek
evlenince karı koca oturup once hangı faturayı yatırsak fantazısı kuruyosun genelde:)
suyu gecıktırsende hemen kesmıyolar haberın olsun:)
elektrık ve doğalgazın şakası yok ama..
ahh işte bunları düşündüm ben de(
kızlar size bir konuda danışmak istiyorum;
erkek arkadaşım şu an bankada çalışıyor , haziranda merkezi atamalarda eğer tercih yaparsa atanır ...
şimdi sorunumuz şu hangisi daha makul ;bankada maaş yüksek ve her yıl zam alıyor yüksek miktarda,kendini geliştirme açısından da daha iyi...
bunlar bankanın iyi yönleri; kötü yönü ise 18:30 da çıkıyor ,memuriyette 17:00'da falan yani daha erken ..sizce hangisi daha mantıklı( evli hatunlarım siz iyi bilirsiniz evlilikte hangileri önemli? maaş mı yoksa daha erken çıkması mı?
ilerleyen sayfaları okumadan direk soruna cevap vereyim 4 yıllı kevli çalışan bir eş olarak
18:30 iş çıkışı olarak güzel bir saat çok geç değil bence
şartları çok güzel değer bence
sen çalışmıyormusun peki geç mi gelecek eve çok problem olurmu yoksa sende çalışıyorsan aynı saatlerde hatta sen önce gidersin eve daha güzel olur biz aynı saatlerde çıkıyoruz hiç problem olmuyor
Tabi ki şöyle bir şey de var özelin ne kadar garantisi var devlete girmenin peşine bak diyen bir nesilde var
haa bide buna sen çok müdahale etme bence gerçekten kendisi ne istiyorsa onu yapsın fikrine saygı duyuyorum sen nasıl mutlu olacağına inanıyorsan deyip onun fikrini aldınmı
neden diyorum biliyormusun bizzat yaşadım bu durumu sonra memur olup mutlu olmaz yada burda kalıp.. huzursuzluk çıkabilir ayrıca hayırlısı olsun inşallah evlenirsinizde bu kararsızlıklar tatlı stresler olur
Ben 19:00' da çıkıyorum, evde olmam 20:00 oluyor, derhal ölmeye gidiyorum..
Şaka bir yana, sırf saat ise sorun, çıktığı saat gördüğünüz üzere çok çok iyi, beterin beteri var yani, benden daha beter var arkadaşım mesela, benim gibi çıkıyor işten, ama cumartesi günü de saati belli değil. Yol yok, yemek yok üstelik maaşta iyimiş siz de, ha dersen ki özel sektör de yarın ne olacağın belli değil orası başka..
ya ben o zihniyete çok karşı biriydim aslındamemuriyetin insanları tembelleştirdiğini düşünüyodum
kızlar size bir konuda danışmak istiyorum;
erkek arkadaşım şu an bankada çalışıyor , haziranda merkezi atamalarda eğer tercih yaparsa atanır ...
şimdi sorunumuz şu hangisi daha makul ;bankada maaş yüksek ve her yıl zam alıyor yüksek miktarda,kendini geliştirme açısından da daha iyi...
bunlar bankanın iyi yönleri; kötü yönü ise 18:30 da çıkıyor ,memuriyette 17:00'da falan yani daha erken ..sizce hangisi daha mantıklı( evli hatunlarım siz iyi bilirsiniz evlilikte hangileri önemli? maaş mı yoksa daha erken çıkması mı?
İşte yerleşeceği bölüm önemli yükselme şansı nedir özelde daha ok yükselebiliyor insan sadece devletin şöyle bir artısı var hastalıkta ve benzeri durumlarda daha iyi biranda işten çıkarma gibi bir durumda olamaz memur sonuçtaAz parada almıyorlardır sanırım aradaki fark ne kadar önemli birde o var şahsen özelde çalışıyorum devlette daha az alsam da saatim herşeyim belli olsun işim garanti olsun diye devleti tercih ederdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?