Bence cikis saati duzenliyse yani ek mesai falan olmuyorsa 18.30 bi erkek için gec degil maas onemli
kızlar size bir konuda danışmak istiyorum;
erkek arkadaşım şu an bankada çalışıyor , haziranda merkezi atamalarda eğer tercih yaparsa atanır ...
şimdi sorunumuz şu hangisi daha makul ;bankada maaş yüksek ve her yıl zam alıyor yüksek miktarda,kendini geliştirme açısından da daha iyi...
bunlar bankanın iyi yönleri; kötü yönü ise 18:30 da çıkıyor ,memuriyette 17:00'da falan yani daha erken ..sizce hangisi daha mantıklı( evli hatunlarım siz iyi bilirsiniz evlilikte hangileri önemli? maaş mı yoksa daha erken çıkması mı?
gireceği kuruma bağlı çakılı kadro olup yükselemeyeckse bilemem ama banka özel sektör devlet garanti iş bu zamandada insanlar güvence aryor bilemiyorum ama eğer erkek arkadaşınız müh yada iibf mezunu ise A grubu kadrolarından uzmanlık müfettişlik bölümlerini zorlamasını öneririm maaş iyi konum iyi
5 de çıkıp naapcak..evlılıkte para daha önemlı..para varsa huzur var..
kızlar size bir konuda danışmak istiyorum;
erkek arkadaşım şu an bankada çalışıyor , haziranda merkezi atamalarda eğer tercih yaparsa atanır ...
şimdi sorunumuz şu hangisi daha makul ;bankada maaş yüksek ve her yıl zam alıyor yüksek miktarda,kendini geliştirme açısından da daha iyi...
bunlar bankanın iyi yönleri; kötü yönü ise 18:30 da çıkıyor ,memuriyette 17:00'da falan yani daha erken ..sizce hangisi daha mantıklı( evli hatunlarım siz iyi bilirsiniz evlilikte hangileri önemli? maaş mı yoksa daha erken çıkması mı?
Çalıştığı banka devlet mi özel mi eğer özelse ve devlette atanma şansı yüksekse devleti tercih etsin,sonuçta özel bugun maaşı ve çalışma şartları iyi ama 2 gün sonra ne olacağı belli olmaz işten falan çıkartma durumları olabilir.
haha :)) ya para önemli aynen ama böyle söyleyince yanlış anlaşılıyo insan; şimdi bu konuyu başkası açmış olsa bende para derdim her türlü ama insan kendi olunca tereddüt ediyo..aslında para var huzur var derlerya aynen öyle
eğer düz memur olarak atanacaksa hiç değmez, bankada kalsın.
ama A grubundan atanacaksa ve atandığı kurumda yükselme imkanları oluyorsa kesinlikle memurluğu seçsin.
ıyıde o 1 buçuk saatın ne onemı varkı..
kımın kocası 6 buçukta çıkıyor..o bıle lüks bana gore:)
benımkı 9 da geldıgı ıcın:)
bankada da ctesi pazar yok nasıl olsa eğer maaşı da iyiyse bence bankada kalsın.
canım uzmanlık olsa bir dakika düşünmem zaten memuriyet derim fakat şu bildiğimiz 1800 lira maaşlı olan memuriyet bu ve yükselme falan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?