• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangisi daha makul?

gsa37

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
607
71
123
34
sonuca bağlandı :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence cikis saati duzenliyse yani ek mesai falan olmuyorsa 18.30 bi erkek için gec degil maas onemli

gireceği kuruma bağlı çakılı kadro olup yükselemeyeckse bilemem ama banka özel sektör devlet garanti iş bu zamandada insanlar güvence aryor bilemiyorum ama eğer erkek arkadaşınız müh yada iibf mezunu ise A grubu kadrolarından uzmanlık müfettişlik bölümlerini zorlamasını öneririm maaş iyi konum iyi

5 de çıkıp naapcak..evlılıkte para daha önemlı..para varsa huzur var..

Bencede maaş önemli ama mesai falan olmayacaksa tabi :126:

Bence cikis saati duzenliyse yani ek mesai falan olmuyorsa 18.30 bi erkek için gec degil maas onemli

yok gayet düzenli her gün aynı saatte çıkıyo canım

Maaş daha makul eğer mesaisi yoksa her gün 18:30 da paydossa güzel bir çıkış saati bence erkek için :51:

kızlar size bir konuda danışmak istiyorum;
erkek arkadaşım şu an bankada çalışıyor , haziranda merkezi atamalarda eğer tercih yaparsa atanır ...
şimdi sorunumuz şu hangisi daha makul ;bankada maaş yüksek ve her yıl zam alıyor yüksek miktarda,kendini geliştirme açısından da daha iyi...
bunlar bankanın iyi yönleri; kötü yönü ise 18:30 da çıkıyor ,memuriyette 17:00'da falan yani daha erken ..sizce hangisi daha mantıklı :(( evli hatunlarım siz iyi bilirsiniz evlilikte hangileri önemli? maaş mı yoksa daha erken çıkması mı?

Çalıştığı banka devlet mi özel mi eğer özelse ve devlette atanma şansı yüksekse devleti tercih etsin,sonuçta özel bugun maaşı ve çalışma şartları iyi ama 2 gün sonra ne olacağı belli olmaz işten falan çıkartma durumları olabilir.

gireceği kuruma bağlı çakılı kadro olup yükselemeyeckse bilemem ama banka özel sektör devlet garanti iş bu zamandada insanlar güvence aryor bilemiyorum ama eğer erkek arkadaşınız müh yada iibf mezunu ise A grubu kadrolarından uzmanlık müfettişlik bölümlerini zorlamasını öneririm maaş iyi konum iyi

ya şu an atanacağı yerde yükselme şansı yok işte yılda bir dilene dilene alınan memur zammı var sadece...maliye mezunu ama artık ders falan çalışmaz sanmıyorum ikisinden birini seçecek artık :( ben aslında bankaya daha sıcak bakıyorum insan durduğu yerde paslanır diye düşünüyorum; ama yine de evlilikte hangisi daha önemli bilmek istedim biz şimdi o olgunlukta karar veremeyiz diye

eğer düz memur olarak atanacaksa hiç değmez, bankada kalsın.
ama A grubundan atanacaksa ve atandığı kurumda yükselme imkanları oluyorsa kesinlikle memurluğu seçsin.

5 de çıkıp naapcak..evlılıkte para daha önemlı..para varsa huzur var..

haha :)) ya para önemli aynen ama böyle söyleyince yanlış anlaşılıyo insan; şimdi bu konuyu başkası açmış olsa bende para derdim her türlü ama insan kendi olunca tereddüt ediyo..aslında para var huzur var derlerya aynen öyle :p

kızlar size bir konuda danışmak istiyorum;
erkek arkadaşım şu an bankada çalışıyor , haziranda merkezi atamalarda eğer tercih yaparsa atanır ...
şimdi sorunumuz şu hangisi daha makul ;bankada maaş yüksek ve her yıl zam alıyor yüksek miktarda,kendini geliştirme açısından da daha iyi...
bunlar bankanın iyi yönleri; kötü yönü ise 18:30 da çıkıyor ,memuriyette 17:00'da falan yani daha erken ..sizce hangisi daha mantıklı :(( evli hatunlarım siz iyi bilirsiniz evlilikte hangileri önemli? maaş mı yoksa daha erken çıkması mı?

bankada da ctesi pazar yok nasıl olsa eğer maaşı da iyiyse bence bankada kalsın.

Çalıştığı banka devlet mi özel mi eğer özelse ve devlette atanma şansı yüksekse devleti tercih etsin,sonuçta özel bugun maaşı ve çalışma şartları iyi ama 2 gün sonra ne olacağı belli olmaz işten falan çıkartma durumları olabilir.

canım iyi bir banka bir şey olmaz ki çalıştığı bölüm elemanı az olan bir bölüm isterse başka bankalarla anlaşıp geçebiliyor kendini ispatlarsa:( ama senin dediğini de düşünmeden edemiyorum ya olursa diye ..ama memur maaşlarıda bilirsiniz işte...

haha :)) ya para önemli aynen ama böyle söyleyince yanlış anlaşılıyo insan; şimdi bu konuyu başkası açmış olsa bende para derdim her türlü ama insan kendi olunca tereddüt ediyo..aslında para var huzur var derlerya aynen öyle :p

ıyıde o 1 buçuk saatın ne onemı varkı..
kımın kocası 6 buçukta çıkıyor..o bıle lüks bana gore:)
benımkı 9 da geldıgı ıcın:)

eğer düz memur olarak atanacaksa hiç değmez, bankada kalsın.
ama A grubundan atanacaksa ve atandığı kurumda yükselme imkanları oluyorsa kesinlikle memurluğu seçsin.

canım uzmanlık olsa bir dakika düşünmem zaten memuriyet derim fakat şu bildiğimiz 1800 lira maaşlı olan memuriyet bu ve yükselme falan yok :(

ıyıde o 1 buçuk saatın ne onemı varkı..
kımın kocası 6 buçukta çıkıyor..o bıle lüks bana gore:)
benımkı 9 da geldıgı ıcın:)

yaa işte şimdi cicim zamanlarıya birlikte vakit geçirmek falan onları düşünüyorum :)))) leyla gibi :))zaten o yüzden size sordum evlenince şartlar değişiyordur diye. :)

şunları söylemeden geçemedim konuyu..

devlette doktora gidip 10günlük rapor al kimse sana birşey demez..
devlette hastalanırsan ben çıkıyorum diyip çıkabiliyosun..
çocuğuyla eşiyle ilgili bir durum olduğunda sorunsuzca işten çıkabiliyor..
ama bunlar bankalarda olmuyor sanırım..
bence burada önemli olan 17:00 yada 18:30 olması değil..

eve gelince hangisinde kafası rahat olacak.. hangisinin stresi daha az.. düz memruların maaşında 1900 2000 falan..

canım uzmanlık olsa bir dakika düşünmem zaten memuriyet derim fakat şu bildiğimiz 1800 lira maaşlı olan memuriyet bu ve yükselme falan yok :(

canım özel bankadaysa garantisi yok belki yarın işten çıkarırlar ama memurluk garanti.
Sevgilinin karakterinede bağlı, nereye atanacağı belli değil,
sabit maaşla küçük illerde veya ilçelerde çalışabilcekmi,
Evlendiğinizde sen o hayata uyum sağlayabilcekmisin.'
Hayattan beklentilerinize göre karar verin bence.

Back
X