Hangisi Sizde Olsa Daha Çok Özgüvensizlik Yaşardınız?

Ne güzel yorumlar yapmışsınız öyle tşk ederim...Başka değişik yorumlar olsa mesela çevrenizde var mı nasıllar?

ne güzel bir erkek arkadaşın varmış...

Arkadasim size tanidiklarimdan ornek vereyim.eli kronik olarak titreyen akrabam var onuda kendi soyleyyince farketmistim.Ama kendisini olumsuz etkiledigini gormedim.ozguven eksikligi gerektirecek bir durum oldugunu dusunmuyorum.kekeleyen (normal konusurken arada kekelemeler oluyordu ) docent hocam ve univ.arkadasim vardi.Ikisindede ozguven eksikligi gormedim.biri goruldugu uzre kendini kanitlamis docent.digeride cevresi tarafindan deger goren sinif arkadasim.benim diyecegim bunlar...

Bende irsi ve anemi destekli el titremesi var ama ozguven eksikliginin zerresi yok

bence dil tutulması daha büyük bi sorun.ellerin titrediği her zaman farkedilmez ama iletişime geçmen gerektiği bi anda susamazsın.

bence ikiside aynı gibi mesela sosyal iletişim gerektiren işlerde topluluk önünde konuşan kişinin eli titriyorsa herkes eline bakıyorsa kendini kötü hisseder rahat olmadığı için.Hitabet yapan biri bir yerde takılıyorsa ve bunu bozuntuya vermeden üstünü örtemiyorsa kendini yine kötü hisseder....

Bence ikiside sorun yaratıyor. Klavye sınavında heyecandan ellerim titredi yazamadım mesela. mülakata girseydim ve dilim tutulsaydı da yine başarısızlığa neden olabilirdi. ama onun dışında sosyal hayatta ayıplanacak küçümsenecek bir mevzu değil bence

Ikisi de ozguven eksikliği yaratmasi gereken seyler degil yani karsidaki insan buna cok takilmaz eger duzgun bir insansa daaa benim anlamadigim neden kiyasliyoruz? Oylamalarimiz sonucu biri daha cok skinti yaratir desek ne olacak yani? Gerçekten merak ettim anlamlandiramadim çünkü soruyu.

Benim arkadaş da yıllar önce bil. sertifika sınavında eli titremiş dert yanmıştı zaten...

Haklısınız sadece merak yaşayan var mı filan?

kk da okuduğum en saçma konu.. bunun cevabı neden bu kadar önemli??

Sizi tebrik ediyorum herkes böyle davranamaz hele hayatında olumsuzluk yaşayan takıntılılar hemen bu eksikliğine bağlıyabilir kele tepkiyle karşılaşmışlarsa.....
DOğru bağlayabilir ama bağlamamak gerek:)
Nitekim kusurlar kalpte olmasın kibir olmasın kötü niyetli bir insan olmasın...Bunlar bin kat feci bence kusur olarak...

ama bu dert değil ki. hangisi özgüven eksikliği yapar?? insanlar oturup engellerinin hangisi daha fazla bunla mı uğraşıyorlar. benim annem engelli ve hiç böyle bişey düşüneceğini sanmıyorum. konuyu okudum ve gereksiz buldum. yazmasaydınız okumazdım ve görüşümü istediğim gibi belirtirim bana da açık bir forum..

Sorun engellilikten zayede takıntı yapmış kişilerin küçük sorunları düşünüp büyülterek mutsuz olmaları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…