Hangisi yanlış?

ceyizaski

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
85
28
Sozlumle bulusacagimiz zaman eger o gun
buyuklerimizi ziyarete gideceksek ben ailemle gitmiyorum, sozlume bulusmaya gidiyorum
bize misafir gelecekse anneme yardim lazimsa vs kalmiyorum sozlumle bulusmaya gidiyorum
birisi herhangi bir sey rica etse kusura bakma bugun musait degilim diyorum ve sozlumle bulusmaya gidiyorum
bu liste boyle uzar gider, kisacasi eger onunla bulusacaksak o gun sadece onunla bulusmaya gidiyorum.
Ama sozlum
ailesine en ufak bir yardim gerekse, hatta gerekmese bile git deseler bile kaliyor, bana ya yarin gorusurz diyip erteliyor veya aksama gec gelecegim isim var deyip gec geliyor
ailesine, komsusuna, akrabasina kime ne yardimi olacaksa olsun, onlari tercih ediyor ve beni son plana birakiyor
e bende haliyle kiriliyorum, tartistigim oldu bu konuda "Sonunda gorusuyoruz ya erken gec ne farkeder?! Madem sende bana aynisini yap ben sorun etmem!" diyor

Sizce hangimizin yaptigi yanlış?

Sizin yaptığınız... Birini hayatınızın merkezi haline getirmeyin bakın o çevresine de zaman ayırıyor siz sadece ona. Yanlış bu, zamanında ben de yaptım bunu pişmanım açıkçası.

Sagolun arkadaslar mantiken bende oyle dusunuyordum zaten ama duygular..
Annecigim babacigim tabiki hayatimin en merkezindeler, es bulunur aile asla bunun bilincindeyim

ama dusuncem hep soyle oldu, annem ve babamla cok sukur her gun her Sabah her aksam ayni sofradayim gunun cogunlugunu ailemle geciriyorum, sozlumle ise kac gunde kac saat gorusuyoruz o yuzden onunla bulusmalarimizda benim icin cok kiymetli oldugu icin boyle yaptim hep
ama o yapmiyor iste

İkinizinkide yanlış. Eve misafir gelecekse annemi yalnız bırakmam. Annemin halledebileceği bir durum varsa giderim. Sözlünde git deseler bile kalıyomuş oda ayrı yanlış. Bi tarafa değer verirken bir tarafı silmeyin. Herşeyin bir ortası vardır

Sagolun arkadaslar mantiken bende oyle dusunuyordum zaten ama duygular..
Annecigim babacigim tabiki hayatimin en merkezindeler, es bulunur aile asla bunun bilincindeyim

ama dusuncem hep soyle oldu, annem ve babamla cok sukur her gun her Sabah her aksam ayni sofradayim gunun cogunlugunu ailemle geciriyorum, sozlumle ise kac gunde kac saat gorusuyoruz o yuzden onunla bulusmalarimizda benim icin cok kiymetli oldugu icin boyle yaptim hep
ama o yapmiyor iste
Evlendiginde de diyeceksin ki her gun her saat esimleyim, keske annemle babamla bi saat daha fazladan zaman gecirebilseydim...

Seninki yanlış erkekler için degmiyor bunu anladım ben..Aileleri söz konusu oldu mu seni birakiveriyorlar bu kadar simartmaya değmez bence...

Senin yaptığın yanlış, sözlünün yaptığı külliyen yanlış.
Çok çok mühim bir işi olmadan, sizi arka plana atıyor, siz de ne iş olursa olsun birinci plana alıyorsunuz.
Eğer dengeyi oturtamazsanız evlendiğinizde durum daha da içinden çıkılmaz hal alacak.

Senin Yaptığın yanlış,eğer ailenin sana ihtiyacı var ise ailenin yanında olman gerekir.

hak etmeyen kıymet bilmeyen aynı özeni göstermeyen bir adama yaptığınız için haliyle yanlış oluyor sizin davranışlarınız...

ama bende olsam bu kadar ikinci plana atılmayı istemezdim..
önemli bir şey olur amenna ama erkek neticede, eve misafir gelecek anneme temizlikte yemekte yardım edeceğim diyemez yaaa ! ya da misafirlerle oturacağım vs de bana tuhaf geliyor..

erkeklerin biraz daha rahat olması gerektiğini düşünürüm her zaman...
daha çok onların ön planda tutmaları gerekir bizleri..
bizlerinse herkese koşturmamız, yetişmemiz..

bir iki kere sizde onu reddetmeyi, ertelemeyi deneyin.

Sozlumle bulusacagimiz zaman eger o gun
buyuklerimizi ziyarete gideceksek ben ailemle gitmiyorum, sozlume bulusmaya gidiyorum
bize misafir gelecekse anneme yardim lazimsa vs kalmiyorum sozlumle bulusmaya gidiyorum
birisi herhangi bir sey rica etse kusura bakma bugun musait degilim diyorum ve sozlumle bulusmaya gidiyorum
bu liste boyle uzar gider, kisacasi eger onunla bulusacaksak o gun sadece onunla bulusmaya gidiyorum.
Ama sozlum
ailesine en ufak bir yardim gerekse, hatta gerekmese bile git deseler bile kaliyor, bana ya yarin gorusurz diyip erteliyor veya aksama gec gelecegim isim var deyip gec geliyor
ailesine, komsusuna, akrabasina kime ne yardimi olacaksa olsun, onlari tercih ediyor ve beni son plana birakiyor
e bende haliyle kiriliyorum, tartistigim oldu bu konuda "Sonunda gorusuyoruz ya erken gec ne farkeder?! Madem sende bana aynisini yap ben sorun etmem!" diyor

Sizce hangimizin yaptigi yanlış?

inanmıyorum ya annene yardım gerekiyor ve sen buluşmaya gidiyorsun..bence sen kendine çeki düzen ver

Bence ikinizinki de yanlış. Yani ikinizde ayrı uçlardasınız. Seninki yanlış çünkü ne olursa olsun sevgilini ön planda tutuyorsun, onunki de yanlış çünkü seninle buluşmadığı zamanların hepsinde mühim işleri yokmuş, hani erteleyebileceği işler de varmış anladığım kadarıyla. Seni sürekli 2. plana atması hoş değil.

Sana şöyle diyim aslında bende senin gibiydim ilişkimin başlarında. Annemle babamla her gün beraberim sevgilimle sadece pazar günleri görüşebiliyorum diye çok mühim bir konu yoksa önceliğim sevgilimeydi. Ama sonra baktım ki o ailesini asla ikinci plana atmıyor. Önemli önemsiz ne olursa olsun onlara hayır demiyor. Bende düşündüm dedim onun ailesi önemliyse benimkiler de en az onlar kadar önemli, ben niye ailemi 2. plana atayım? Hatta bir kere ben ailemle plan yaptım o çok görüşmek istemesine rağmen inada bindirdim buluşmadım. Ertelesen olmaz mı falan dedi. Bende dedim sen konu ailen olunca hiçbir planı ertelemiyorsun, onlar her zaman senin için önemli iyi hoş ama ben ağaçta mı yetiştim, benim de ailem var ve dolayısıyla onlarla planlarım olabilir diye. :)) Sonra kafasına dank etti galiba, o konuşmanın üzerine her pazarını bana ayırıyor :)

X