hangisi?

kafestekikiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2020
1.468
2.645
63
35
aylardır düşün ev ara düşün ev ara kafayı yedik. bir ev bulduk şükür fiyatı da uygun. takıldığım tek şey katı ben hep evimin bulunduğu kat ikiden yüksek olsun isterim. ev ikinci kat diye geçiyor ama dükkanın üstündeki ilk daire. zemin kattan farkı yok benim için. bulunduğumuz ev bize çok küçük geliyor, taşınmayı çok istiyoruz. bir de çok fazla seçenek çıkmıyor, tek tük o da ilk arayan kapıyor. ne diyorsunuz?

Aynı durumdayım ev arıyoruz emlakçıya da söyledik çıkacağımızı ama bulamıyoruz içimize sinen. Koskoca mahallede toplasan 5 ev anca var anlamıyorum kimse çıkmıyor mu evinden. Sizin yerinize olsam dükkan üstü tutmazdım. Belki atanma dönemleri güzel evler çıkar piyasaya

Soguk olmz mi dukkan ustu
ben de öyle diyorum da eşime dinletemiyorum işte
bilemedim ki
Kisa sure icinde evden cıkma zorunlulugunuz yoksa, icinize sinen bi ev bulana kadar bekleyin
fiyatı daha uygun olduğu için eşim taşınmak istiyor hemen

hiç bilgim yok...
Dükkân üstü soğuk olabilir alttaki dükkana bağlı olarak.
Onuda geçtim aşağı dükkan şuan sizi rahatsız etmeyebilir ama ilerde yikamaci kreş fln açılırsa sesten oturamazsınız
şu an boş ama ileride dolma ihtimali var tabiki

Hangi şehirde arıyorsunuz?Çok acil değilse temmuz ağustos arası asker öğretmen polis vs meslek grupları tayin oluyor.boşalan evler illaki olacaktır.biraz daha bekleyin içinize sinen bir yer olur elbet

Ben de ara kat hayali kurarken yüksek giriş almak zorunda kalmıştım ama evimden çok memnunum, dükkan üstü de olsa yerden yüksek. Ev güzel fiyat makulse takılma dükkan üstü olmasına, yerden yukarıda sonuç olarak. Alınmış alınmıştır, paran durduğu yerde değer kaybeder faiz başını almış giderken evlerin fiyatı hep yükseliyor. Yerinde olsam kaçırmam

1 sene dükkan üstünde oturdum hayatımın en büyük pişmanlığıydı. Bir ev nasıl o kadar soğuk olabilir asla bilmiyorum. Dışarısı bizim evden daha sıcaktı
aslında benim işime gelir sıcaktan nefffret ederim
kiraya çıkacağız aslında, kiradan kiraya geçiyoruz

aslında benim işime gelir sıcaktan nefffret ederim

kiraya çıkacağız aslında, kiradan kiraya geçiyoruz
Kusura bakma ya, kiraysa arkadaşlara katılıyorum, temmuz ağustos dönemi memurların tayin dönemidir o zamanı beklersen içine sinen bir yer bulman daha mümkün

soguk olur.
bi tanidigin evi kirada o sekilde.
kisin isinamayan kiraci, hep baharda cikiyo, geliyor yeni kiraci, o da gidiyo..

Kusura bakma ya, kiraysa arkadaşlara katılıyorum, temmuz ağustos dönemi memurların tayin dönemidir o zamanı beklersen içine sinen bir yer bulman daha mümkün

soguk olur.
bi tanidigin evi kirada o sekilde.
kisin isinamayan kiraci, hep baharda cikiyo, geliyor yeni kiraci, o da gidiyo..
akıllı eşim gitmiş ilanı kaldırtmış tamam demiş kirayı da yıllık peşin vereceğiz muhtemelen. aman hiç içime sinmiyor. katı da az tutmayalım orayı dedim hem fiyatı uygun hem de ev yok başka diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…