- 15 Aralık 2020
- 1.468
- 2.645
- 63
- 35
- Konu Sahibi kafestekikiz
-
ben de öyle diyorum da eşime dinletemiyorum işteSoguk olmz mi dukkan ustu
bilemedim kiAynı durumdayım ev arıyoruz emlakçıya da söyledik çıkacağımızı ama bulamıyoruz içimize sinen. Koskoca mahallede toplasan 5 ev anca var anlamıyorum kimse çıkmıyor mu evinden. Sizin yerinize olsam dükkan üstü tutmazdım. Belki atanma dönemleri güzel evler çıkar piyasaya
fiyatı daha uygun olduğu için eşim taşınmak istiyor hemenKisa sure icinde evden cıkma zorunlulugunuz yoksa, icinize sinen bi ev bulana kadar bekleyin
Evet acil deglse beklmnizi önerirm bn deben de öyle diyorum da eşime dinletemiyorum işte
bilemedim ki
fiyatı daha uygun olduğu için eşim taşınmak istiyor hemen
hiç bilgim yok...Konuyla belki alakasız olacak ama gürültü olup olmadığına çok dikkat edin. Evin soğuk olmasından, küçük olup olmamasından ziyade komşular toplu alanda yasamayi biliyor mu bilmiyor mu kısmı çok daha önemli bence. (Bu durumdan muzdarip biri)
şu an boş ama ileride dolma ihtimali var tabikiDükkân üstü soğuk olabilir alttaki dükkana bağlı olarak.
Onuda geçtim aşağı dükkan şuan sizi rahatsız etmeyebilir ama ilerde yikamaci kreş fln açılırsa sesten oturamazsınız
Bence hem alt hem üst hem yanlara bakın. İnsanı ciddi anlamda oturduğu evden soğutan tasindiran bir dert haline getirir gürültü konusu da. Umarım gönlünüze göre bulursunuz.hiç bilgim yok...
şu an boş ama ileride dolma ihtimali var tabiki
Bence bekleyinhiç bilgim yok...
şu an boş ama ileride dolma ihtimali var tabiki
Ben de ara kat hayali kurarken yüksek giriş almak zorunda kalmıştım ama evimden çok memnunum, dükkan üstü de olsa yerden yüksek. Ev güzel fiyat makulse takılma dükkan üstü olmasına, yerden yukarıda sonuç olarak. Alınmış alınmıştır, paran durduğu yerde değer kaybeder faiz başını almış giderken evlerin fiyatı hep yükseliyor. Yerinde olsam kaçırmamaylardır düşün ev ara düşün ev ara kafayı yedik. bir ev bulduk şükür fiyatı da uygun. takıldığım tek şey katıben hep evimin bulunduğu kat ikiden yüksek olsun isterim. ev ikinci kat diye geçiyor ama dükkanın üstündeki ilk daire. zemin kattan farkı yok benim için. bulunduğumuz ev bize çok küçük geliyor, taşınmayı çok istiyoruz. bir de çok fazla seçenek çıkmıyor, tek tük o da ilk arayan kapıyor. ne diyorsunuz?
Zeminden mantolama yoksa ciddi sorun oluşturur tabi ki1 sene dükkan üstünde oturdum hayatımın en büyük pişmanlığıydı. Bir ev nasıl o kadar soğuk olabilir asla bilmiyorum. Dışarısı bizim evden daha sıcaktı
aslında benim işime gelir sıcaktan nefffret ederim1 sene dükkan üstünde oturdum hayatımın en büyük pişmanlığıydı. Bir ev nasıl o kadar soğuk olabilir asla bilmiyorum. Dışarısı bizim evden daha sıcaktı
kiraya çıkacağız aslında, kiradan kiraya geçiyoruzBen de ara kat hayali kurarken yüksek giriş almak zorunda kalmıştım ama evimden çok memnunum, dükkan üstü de olsa yerden yüksek. Ev güzel fiyat makulse takılma dükkan üstü olmasına, yerden yukarıda sonuç olarak. Alınmış alınmıştır, paran durduğu yerde değer kaybeder faiz başını almış giderken evlerin fiyatı hep yükseliyor. Yerinde olsam kaçırmam
Kusura bakma ya, kiraysa arkadaşlara katılıyorum, temmuz ağustos dönemi memurların tayin dönemidir o zamanı beklersen içine sinen bir yer bulman daha mümkünaslında benim işime gelir sıcaktan nefffret ederim
kiraya çıkacağız aslında, kiradan kiraya geçiyoruz
soguk olur.aylardır düşün ev ara düşün ev ara kafayı yedik. bir ev bulduk şükür fiyatı da uygun. takıldığım tek şey katıben hep evimin bulunduğu kat ikiden yüksek olsun isterim. ev ikinci kat diye geçiyor ama dükkanın üstündeki ilk daire. zemin kattan farkı yok benim için. bulunduğumuz ev bize çok küçük geliyor, taşınmayı çok istiyoruz. bir de çok fazla seçenek çıkmıyor, tek tük o da ilk arayan kapıyor. ne diyorsunuz?
Kusura bakma ya, kiraysa arkadaşlara katılıyorum, temmuz ağustos dönemi memurların tayin dönemidir o zamanı beklersen içine sinen bir yer bulman daha mümkün
akıllı eşim gitmiş ilanı kaldırtmış tamam demişsoguk olur.
bi tanidigin evi kirada o sekilde.
kisin isinamayan kiraci, hep baharda cikiyo, geliyor yeni kiraci, o da gidiyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?