hangisi?

Ben dükkan üstü oturuyorum, çok memnunum, çocuklarımın gürültüleri sorun olmuyor böylece. Merdiven çıkma derdi yok diye ozellikle alt kat almıştım. Soğuk da olmuyor. Ama bizim merkezi sistem.

Ben dükkan üstü oturuyorum, çok memnunum, çocuklarımın gürültüleri sorun olmuyor böylece. Merdiven çıkma derdi yok diye ozellikle alt kat almıştım. Soğuk da olmuyor. Ama bizim merkezi sistem.
Normal dükkan mi, benim baktıklarım daha doğrusu gördüklerim iki kat yüksekliğinde dükkanlar, sanirim içlerine asma kat yapılacak.
Ne için kullanılacakları da muallak.
Sitede olsa belli kurallar varmış, şu işler yapılabilir sadece diye. Tek müstakil binalarda kimbilir ne için tutulur alt katlar.

Biri halıcı biri döşemeci bizim.

Gece gündüz demeden özgürce gürültü yapabilirsiniz. Bu yonden cok rahat. Nasil bir dükkan oldugu da onemli. Market üstü sicak oluyor, depo gibi kullaniliyorsa buz gibi oluyor. Almak istediğiniz evin altindaki dukkana girin bakin. Kalorifer boyutlarina ya da hangi iklimlendirmeyi kullaniyorlarsa ona bakin. Mevsime gore dükkanın sicaklik durumuna bakin. Her dükkan üstü kötü olacak degil tabi.

Güle güle oturun. Almakta zor satmakta. İnsan iyi bir seçim yapmak istiyor işte..
Tabi ki, ihtiyaca göre değişiyor istekler. Benim iki küçük çocuğum var, bulunduğumuz bölgede evler eski asansör yok, sabahları çocukları indir akşamları çıkar zor oluyordu, alt katta komşular sesten rahatsız oluyor diye çekiniyordum. O yüzden özellikle alt kat aramıştım. Şimdi çocuklar büyüdü, çatı katı arıyorum geniş teraslı. Ama bu fiyatlarla imkansız

Benim baktığım 3 katlı olan binadaki ara katın altı zeminden daire, dükkan yok.
Sevdim de evi, dükkan olanlara pek güvenim yok. Yakıt parası boyumu aşar. Dükkanlı olanlar genelde henüz boş. Hep sıfır binalar. Ne olarak kullanılacak belli değil..

Çatı katı derken dubleks mi?
Dubleksler arakatından daha ucuz burada. Ama kullanışlı ve satacak olsan zor satılıyor deniliyor.
Isınma sorunu onlarda da oluyormuş. Bilmiyorum kı:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…