- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
Eşim çok bozuldu bana değer verseydin sormadan mevlite giderdin diyo
Eşim çok bozuldu bana değer verseydin sormadan mevlite giderdin diyo
Mesafe varsa var, bence biraz da erken gidip bi yarim saat de olsa bekarliga veda partisine katilin, soz verip gelmemek hoş olmaz, kirilir arkadasınız size.. Yarim saat sonra arkadasiniza boyle de bi durum var, daha fazla kalmak isterdim inan vs deyin, doğru obur tarafa.. boylece kimse kirilmamis olur. iki tarafında gonlu olur..kızlar size sorum şu arkadaşımın yarın bekarlığa veda partisi var beni bir hafta öncesinden çağırdı ve gideceğimi söyledim, hatta daha bu sabah aradı tekrar gel dedi.
Yarın eşimin amcasının hanımının, yani kaynanamın eltisinin mevlidi varmış bugün arayıp anneme söylemiş yarın gelin diye.
İkiside yarın şansa aynı saatte ve birinden çıkıp diğerine gitmeye kalksam mesafe var baya.
Eşim , kv, kp almanyada yaşıyorlar ve eşimle konuştum illa mevlide gideceksin diyo, yok sen o evin gelinisin gitmezsen ayıp olmaz mı bilmem ne. Bende dedim onların değil senin annenin babanın geliniyim Her çağırılan yere de gitmek zorunda değilim ki.
Eşimde diyo bu annemin kulağına giderse negatif düşünür senin hakkında.
Yahu napim yani kv eltisi daha bugün haber vermiş önceden haber verse kız arkadaşıma söz vermezdim .
Napim kızlar ayıp olur mu sizce gitmesem? Yani ben nikah kıydım ama düğünüm daha olmadı Temmuzda olacak belirteyim de bunuda.
Bu cümle ilerde başına ne çoraplar örer insanınEşim çok bozuldu bana değer verseydin sormadan mevlite giderdin diyo
Bekarlığa vedaya giderdim çünkü bi hafta öncesinden aramış çağırmış gelirim demişsiniz.Öteki bi gün önceden haber veriliyo.Daha önceden planım vardı diyin.kızlar size sorum şu arkadaşımın yarın bekarlığa veda partisi var beni bir hafta öncesinden çağırdı ve gideceğimi söyledim, hatta daha bu sabah aradı tekrar gel dedi.
Yarın eşimin amcasının hanımının, yani kaynanamın eltisinin mevlidi varmış bugün arayıp anneme söylemiş yarın gelin diye.
İkiside yarın şansa aynı saatte ve birinden çıkıp diğerine gitmeye kalksam mesafe var baya.
Eşim , kv, kp almanyada yaşıyorlar ve eşimle konuştum illa mevlide gideceksin diyo, yok sen o evin gelinisin gitmezsen ayıp olmaz mı bilmem ne. Bende dedim onların değil senin annenin babanın geliniyim Her çağırılan yere de gitmek zorunda değilim ki.
Eşimde diyo bu annemin kulağına giderse negatif düşünür senin hakkında.
Yahu napim yani kv eltisi daha bugün haber vermiş önceden haber verse kız arkadaşıma söz vermezdim .
Napim kızlar ayıp olur mu sizce gitmesem? Yani ben nikah kıydım ama düğünüm daha olmadı Temmuzda olacak belirteyim de bunuda.
Doğru karar,iyi eğlenceler:)Yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar. Bbekarlığa veda partisine geldim şuan mevlüte gitmeyi düşünmüyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?