- 4 Temmuz 2017
- 167
- 53
- 18
- Konu Sahibi Pskpsikolog
-
Zaten bu tarz konuların başka hiçbir açıklaması yok.net.Nasipse gelir Hintten Yemenden
Nasip değil ise,ne gelir elden deyin soranlara...
Ayy bu kızlar beni delirtecek. Kendin bulacaksın bacım, görücüyle gelen adamlar genelde vasat oluyor bir yönü yetersiz geliyor, iş, tip vb.Benim aramam gerekiyor evleneceğim kişiyi yoksa kısmetse o seni her şekilde bulur
Hangisine inanayım bilmiyorum.
Yazılmışsa bekle olur mantığı ya da sen onu her yerde ara mı?
26 yaşındayım mesleğim de var güzelim de (ukalalık yapmıyorum çevrem de ben de kendimi öyle görüyorum) bana da habire bulmadın mı birini ne zaman evleniyorsun diye soruyorlar hep. Ben de çok meraklsınız galiba evlenmeme bulun şu adam evlenileck adam deyin evleneyim diyorum.Bakakalıyorlar öyle bişey diyemiyorlar.
Bir de bazıları şöyle düşünüyor; kızlar kimseyi beğenmiyor armudun sapı üzümün çöpü.. bıdı bıdı.. kess ya deyip ağzına kürekle vurmak istiyorum
Benim de karşıma hep olmadık kişiler çıkıyor olmuyor hiçbiriyle.Eskiden hep aa nasıl evlenememiş hiç mi kimse yok diyorsun ama yokmuş işte yaşayınca görüyorsun
Benim de hatam şu evden işe işten eve bazen arkadaşlarla cafeye yemeğe. Yani nasıl karşılaşıcam napıcam bi fikrim yok.
Ayy bu kızlar beni delirtecek. Kendin bulacaksın bacım, görücüyle gelen adamlar genelde vasat oluyor bir yönü yetersiz geliyor, iş, tip vb.
Kurslar, geziler, aktiviteler yani hep aynı arkadaş ortamıyla olmaz, al bi Prof mak. Kursuna git. İspanyolca kursuna git. Hobisi olan kaliteli adamlar anasıyla kız baktırır mı bilemiyorum.
26 erken değil mi ? Bana çok erken geliyor
Millet pıtır pıtır evleniyor 18 yaşında bile
Sizin gibi güzel mesleği olan donanımlı kızlar neden birini bulamıyor?
Araştırmalı
Çok iyi Bu da benim diğer söZüm olacakZaten bu tarz konuların başka hiçbir açıklaması yok.net.
Nasipse gelir Hintten Yemenden
Nasip değil ise,ne gelir elden deyin soranlara...
Yıllık iznin yok mu, bir butik otele tatile git, ehliyetin yoksa ehliyet al, araç için kredi çek, hayatını yaşa öyle yaparsan karşına çıkar, ben de böyle evlendim, hele küçük şehirlerde bu işler çok zorlaştı, genç yok çünkü hep emekli.Kasttetiğim görücü değil yani herhangi bir yerde karşıma çıkabilmesi.
Yaşadığım şehir küçük az aktivite var olanlara da saçma sapan kişiler gidiyor. Ama büyükşehire tayin isticem sıkıldım burdan. Burdan da yine olabilecek bi aktiviteye katılayım bakayım nolcak
Yıllık iznin yok mu, bir butik otele tatile git, ehliyetin yoksa ehliyet al, araç için kredi çek, hayatını yaşa öyle yaparsan karşına çıkar, ben de böyle evlendim, hele küçük şehirlerde bu işler çok zorlaştı, genç yok çünkü hep emekli.
Benim hiç isteğim ve aklımda yokken birden oldu.Çok iyi Bu da benim diğer söZüm olacak
Benim hiç isteğim ve aklımda yokken birden oldu.
Hem liseden arkadaşım,18 yıl geçmiş,hiç görmemişim,flörtüm bile değildi,kısmet oymuş,evlendik.
Dahası yok sanırım :)
Butik otellere gideceksin yani kalabalık olmayacak. Ben liseden bir kız arkadaşım İstanbul'da çalışmaya başlamıştı baba geldi bi gece kaldı, taksime falan gittik sonra aylar sonra dedi ki buluşalım mı, sonra aradı sempozyumdan çıkacağım bir kaç arkadaşım da olsa olur mu, benim de iş yerinden arkadaşım yanımdaydı, eşimde o liseden kız arkadaşımın yakın arkadaşı, o gece konuştuk hoşlanmış, bir kere daha grup gibi görüştük, bir bahaneyle arkadaşıma ve bana kek çiçek gönderdi, ben anladım bunlar aralarında konuşmuş nabız yokluyorlar, teşekkür için aradım numaramı ekleyebilir miyim dedi, öyle öyle üç beş ayda evlendikArabam var. Tatile de gittim yeni döndüm ama hiç öyle ortam oluşmadı gördüğümü bi daha görmüyordum anlamadım :) siz nasıl tanıştınız hep merak ederim tanışma hikayelerini
Ve bonus olarak anası babası yok, beni en çok etkileyen yönü de bu olduArabam var. Tatile de gittim yeni döndüm ama hiç öyle ortam oluşmadı gördüğümü bi daha görmüyordum anlamadım :) siz nasıl tanıştınız hep merak ederim tanışma hikayelerini
Butik otellere gideceksin yani kalabalık olmayacak. Ben liseden bir kız arkadaşım İstanbul'da çalışmaya başlamıştı baba geldi bi gece kaldı, taksime falan gittik sonra aylar sonra dedi ki buluşalım mı, sonra aradı sempozyumdan çıkacağım bir kaç arkadaşım da olsa olur mu, benim de iş yerinden arkadaşım yanımdaydı, eşimde o liseden kız arkadaşımın yakın arkadaşı, o gece konuştuk hoşlanmış, bir kere daha grup gibi görüştük, bir bahaneyle arkadaşıma ve bana kek çiçek gönderdi, ben anladım bunlar aralarında konuşmuş nabız yokluyorlar, teşekkür için aradım numaramı ekleyebilir miyim dedi, öyle öyle üç beş ayda evlendik
Ve bonus olarak anası babası yok, beni en çok etkileyen yönü de bu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?