Hangisine inanayım? Ben mi bulacağım kısmetse çıkar mı?

Amin gec olsun ama güc olmasın. Bazı ılıskılerı ve erkeklerı gordugumde duydugumda bekar hayatının bazen kısı ıcın daha hayırlı olabılecegını dusunuyorum.

Konu sahibi en son buna benzer bi konu acilmisti. Kkdaki dua bolumuyle tanistim o sayede. Gunde ya musavvir zinciri cekiliyor. Sende katil derim.

Konu sahibi en son buna benzer bi konu acilmisti. Kkdaki dua bolumuyle tanistim o sayede. Gunde ya musavvir zinciri cekiliyor. Sende katil derim.

Nerde acaba etiketlenebiliyor mu

Teşekkür ederim. Konu ne diye geçiyor bulabilr miyim acaba. Ya da etiketlenebiliyorsa etiketler misin beni

Nerde acaba etiketlenebiliyor mu

Teşekkür ederim. Konu ne diye geçiyor bulabilr miyim acaba. Ya da etiketlenebiliyorsa etiketler misin beni

Link ekleyemedim maalesef.
Sizi o konuya etiketleyincede bu konuyu okuyup nasiplenemeyecek arkadaslar olucak diye dusundum.
Konu basligini yaziyim.
Tekrar sizide etiketliyim konuya.
ya Musavvir dilek ağacı

Yoo öyle düşünme mesele nedir bilmiyorum ama tam zamanaları yani

Sebebler bır degılkı neredeyse ıkı yıldırda beraberız ama sartlar olgunlasmayıncada olmuyor ıste bende bazen acıkcası bunalıyorum bu duruma zaten bu aralar saglık sıkıntılarından psikolojim bozuk hep catıyorum bu konudan. Hah bırde sey dıyo "herkez evlenıyo bız kaldık oyle" dedım evet bız evde kaldık ıkımız ne dıyım. Bende dertlıymısım bıraz

Bu durumda bi arkadaş vardı elden gidiyorum numarası yaptı. İsteyenler var falan gibisinden çocuk elini çabuk tuttu isteme söz flaan yaptılar

Ben 27 de evlendim ve bence erken bu zamanda . Bir kaç yıl hayatını yaşa derim başka bısey demem

Bende 22 yaşındayım okul yeni bitti açıkçası şimdiye kadar böyle şeylerle çok ilgilenmemiştim ama artık ister istemez çevre baskısını bende hissediyorum. Evlilik anlamında olmasa bile erkek arkadaşın yok mu neden yok gibi sorulara maruz kalmak çok sinir bozucu. Üstelik hiç öyle evlilik gibi bir düşüncem yok çok erken, bence sizin içinde öyle. Ama şu var ki bir erkek arkadaş olsa fena olmaz. Ama işte öyle ha deyince olmuyor. Tamam işin tabiki dini boyutu var kısmete bende inanıyorum ama gerçekten biraz sosyalleşmek aktif olmak gerekiyor. Şimdiye kadar genelde hep okuldan başka hayatım olmadı ama kısmetse bundan sonra biraz hayatın tadını çıkartıp sosyalleşmek istiyorum. Malum hayat kısa kuşlar uçuyor, allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Kismetiniz dunyanin obur ucunda bile olsa gelip sizi bulur. Merak etmeyinn. Demekki zamani gelmemis daha. ''tesadufen karsilastigim'' diyeceginiz adamla evlenecksiniz mutlaka. Ama tesaduf diye bise yoktur, kader vardir. O yuzden bekleyin derim ben.

(evlenmek şart mi hem amaaannn. Bekarlik sultanlik bosveriinnn)

Beklemekten kasıt heralde ona buna saldırıp hadi görüşelim çıkalım demiyceksin zaten bunu hiçbirimiz yapmıyoz. Akışına bırak işte kursta tatilde vs heryerde çıkabilir karşına eş adayı. Bunu bekle yani kendin bulma olayı nası oluyorki her halukarda bekliyoz hayırlı biri illaki denk gelcek. Ha sürekli de biriyle olma çabası içinde olmak demek çoğunun hüsranla sonuçlanması demek. Acele etmemeli.

Sen hayatını yaşayıp normal davranacaksın. O kişi karşına çıkıyo illa ki sen karşına çıkanlara şans vermeye devam et. Sen hayatını yaşarken, Hayatına sebepsiz girip çıkanlardan biri o kişi olacak zaten. Burası kader, senin yapacağında o kişilere şans tanımak.. belki de O'dur..

Keşke yerinizde olsam..
30'dan önce asla evlenmezdim..
Millet de konuşsun dursun.. Sanki kendileri evlenince deli gibi mutlu yaşıyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…