- 14 Mart 2010
- 7.926
- 6.844
- 723
- Konu Sahibi Pskpsikolog
-
haha inanırım doğrudur
ama onların yarısı seneye boşanmış olacağından ben pek özenemiyorum valla
son 5 senedir benim çevrem hep böyle oldu
cidden laf olsun diye değil, Allah hayırlı olanını versin isteyene
Konu sahibi en son buna benzer bi konu acilmisti. Kkdaki dua bolumuyle tanistim o sayede. Gunde ya musavvir zinciri cekiliyor. Sende katil derim.
Konu sahibi en son buna benzer bi konu acilmisti. Kkdaki dua bolumuyle tanistim o sayede. Gunde ya musavvir zinciri cekiliyor. Sende katil derim.
O yaşta çok da akıllarını kullanamadıkları için olsa gerek. Haydi rastgele deyip evlenmek gibi birşey.Millet pıtır pıtır evleniyor 18 yaşında bile
Sizin gibi güzel mesleği olan donanımlı kızlar neden birini bulamıyor?
Araştırmalı
Ahahaha :)) zaman geçiyor bu bir gerçek. Tabii ki yuva kurmak için isteğimiz olacak
O yaşta çok da akıllarını kullanamadıkları için olsa gerek. Haydi rastgele deyip evlenmek gibi birşey.
benum durum da vahım yas 29 sevgili desen var evlenme istegi var ama falıyet yok bazen sevgili kişisine cok sınır oluyorum bu sebebten
Nerde acaba etiketlenebiliyor mu
Teşekkür ederim. Konu ne diye geçiyor bulabilr miyim acaba. Ya da etiketlenebiliyorsa etiketler misin beni
tekrarNerde acaba etiketlenebiliyor mu
Teşekkür ederim. Konu ne diye geçiyor bulabilr miyim acaba. Ya da etiketlenebiliyorsa etiketler misin beni
Link ekleyemedim maalesef.
Sizi o konuya etiketleyincede burda okuyup nasiplenemeyecek arkadaslar olucak diye dusundum.
Konu basligini yaziyim.
Tekrar sizide etiketliyim konuya.
ya Musavvir dilek ağacı
Yoo öyle düşünme mesele nedir bilmiyorum ama tam zamanaları yani
Sebebler bır degılkı neredeyse ıkı yıldırda beraberız ama sartlar olgunlasmayıncada olmuyor ıste bende bazen acıkcası bunalıyorum bu duruma zaten bu aralar saglık sıkıntılarından psikolojim bozuk hep catıyorum bu konudan. Hah bırde sey dıyo "herkez evlenıyo bız kaldık oyle" dedım evet bız evde kaldık ıkımız ne dıyım. Bende dertlıymısım bıraz
Bu durumda bi arkadaş vardı elden gidiyorum numarası yaptı. İsteyenler var falan gibisinden çocuk elini çabuk tuttu isteme söz flaan yaptılar
Benim aramam gerekiyor evleneceğim kişiyi yoksa kısmetse o seni her şekilde bulur
Hangisine inanayım bilmiyorum.
Yazılmışsa bekle olur mantığı ya da sen onu her yerde ara mı?
26 yaşındayım mesleğim de var güzelim de (ukalalık yapmıyorum çevrem de ben de kendimi öyle görüyorum) bana da habire bulmadın mı birini ne zaman evleniyorsun diye soruyorlar hep. Ben de çok meraklsınız galiba evlenmeme bulun şu adam evlenileck adam deyin evleneyim diyorum.Bakakalıyorlar öyle bişey diyemiyorlar.
Bir de bazıları şöyle düşünüyor; kızlar kimseyi beğenmiyor armudun sapı üzümün çöpü.. bıdı bıdı.. kess ya deyip ağzına kürekle vurmak istiyorum
Benim de karşıma hep olmadık kişiler çıkıyor olmuyor hiçbiriyle.Eskiden hep aa nasıl evlenememiş hiç mi kimse yok diyorsun ama yokmuş işte yaşayınca görüyorsun
Benim de hatam şu evden işe işten eve bazen arkadaşlarla cafeye yemeğe. Yani nasıl karşılaşıcam napıcam bi fikrim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?