- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
- Konu Sahibi Pskpsikolog
-
O gün giderken bile diyordum arkadaşları erkektir inşallah birisiyle tanışırım diye, bu işler böyle valla artık, bir de dil kursuna gittim öncesinde sonuç hüsran sinirli sinirli memur adamlar, hocaya höt zöt. Açıkçası erkek arkadaş arıyordum evlilik olursa olur gibi düşünüyordum, bu arada ailem görücü usulünün fanı, gençler de görücüyle evleniyor hala ama bana gösterilerler pek tarzım insanlar değildi. Annem çok isterdi görücü usulü olsun memleketten biriyle, bu aileden bu kafa işte41 kere maşallah.. çok güzel bir tanışma olmuş. İki gün sonra istanbula gidiyorum :) bakalım hayatımda değişkilik olacak mı. Çalıştığım yere döndüğümde de katılacağım birşeyler bulacağım zor da olsa düzgün insanların olduğu bi yer. En azından çaba harcamış olurum içim biraz daha rahat eder
Rabbim ne diyo biz kaderi insanın çabasına bağlı kıldık yani kaderini yönlendirmek birazda senin elinde cnm ayağına bekleme cabala dua et tevekkül et inşallah doğru olan kişiyi bul
Kendin bulup kismetse takacaksin kancayi
Kendin bulup kismetse takacaksin kancayi
O gün giderken bile diyordum arkadaşları erkektir inşallah birisiyle tanışırım diye, bu işler böyle valla artık, bir de dil kursuna gittim öncesinde sonuç hüsran sinirli sinirli memur adamlar, hocaya höt zöt. Açıkçası erkek arkadaş arıyordum evlilik olursa olur gibi düşünüyordum, bu arada ailem görücü usulünün fanı, gençler de görücüyle evleniyor hala ama bana gösterilerler pek tarzım insanlar değildi. Annem çok isterdi görücü usulü olsun memleketten biriyle, bu aileden bu kafa işte
Bence genç bir kız her sosyalliği değerlendirmeli, kardeşime de söylüyorum ama hiç tınlamıyor, beni kimse beğenmiyor diyip duruyor. Seni kim gördü A bacım diyince de instagramım var diyor
Benim aramam gerekiyor evleneceğim kişiyi yoksa kısmetse o seni her şekilde bulur
Hangisine inanayım bilmiyorum.
Yazılmışsa bekle olur mantığı ya da sen onu her yerde ara mı?
26 yaşındayım mesleğim de var güzelim de (ukalalık yapmıyorum çevrem de ben de kendimi öyle görüyorum) bana da habire bulmadın mı birini ne zaman evleniyorsun diye soruyorlar hep. Ben de çok meraklsınız galiba evlenmeme bulun şu adam evlenileck adam deyin evleneyim diyorum.Bakakalıyorlar öyle bişey diyemiyorlar.
Bir de bazıları şöyle düşünüyor; kızlar kimseyi beğenmiyor armudun sapı üzümün çöpü.. bıdı bıdı.. kess ya deyip ağzına kürekle vurmak istiyorum
Benim de karşıma hep olmadık kişiler çıkıyor olmuyor hiçbiriyle.Eskiden hep aa nasıl evlenememiş hiç mi kimse yok diyorsun ama yokmuş işte yaşayınca görüyorsun
Benim de hatam şu evden işe işten eve bazen arkadaşlarla cafeye yemeğe. Yani nasıl karşılaşıcam napıcam bi fikrim yok.[/QUOTEben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum ve tamamen umudu kesmiş durumdayım belki biraz tanımaya çalışmak lazımdır karşımızdakileri
26 geç bir yaş değil ama erken de değil hele birde 26 yaş çok erken diyenleri aklım almadı bir an...
Fakat ben bu tarz konularda nasip diyorum ve kadere inanıyorum...
Hiç ummadığım anda hayatıma giren eşim beni buna inandıran bu arada...
Bir başkası vardı hayatımda evleniriz diyordum sonra yaktım gemileri yüzük söz ne varsa attım yolladım gitti...
Daha sonra ne olduğunu anlamadan eşim girdi hayatıma aman gezer tozarız vakit öldürürüz derken birbirimizi görmek için ilk buluşmamızda ciddi kararlar aldık ve ilşkinin sonunda evlendik :)
Evlilik aklımda yoktu o dönemde biraz kafamı dinlerim diyordum oysa :)
Nasip herşey ummadığın anda geliveriyor...
Nikah ve ölüm saatini beklermiş yani nasipten öte yol yok derler , elbette sizin bulmanız gerekir ama bulunca da nasip kader işte Rabbim yazdıysa olur , soranları hiç kafana takma insanların işi gücü Yok elleri boş aaa onun kızı evlenmemiş mi daha bla bla bla... Gereksiz konuşmalara hiç girme hayat senin hayatın hiç ummadığın yerde karşılaşırsın nasibinde varsa zaten..
nööölüyo bu iki gündür evde kaldım hezeyanlarındaki patlama??
düğün dernekler moral bozuyo herhal
Allah isteyene üçer beşer versin ne diyim aminnn
nööölüyo bu iki gündür evde kaldım hezeyanlarındaki patlama??
düğün dernekler moral bozuyo herhal
Allah isteyene üçer beşer versin ne diyim aminnn
Bayramdan beri İstagramimin kesfet kısmı gelin ve damat dolu oyle dıyım
Ahahaha :)) zaman geçiyor bu bir gerçek. Tabii ki yuva kurmak için isteğimiz olacakBayramdan beri İstagramimin kesfet kısmı gelin ve damat dolu oyle dıyım
haha inanırım doğrudur
ama onların yarısı seneye boşanmış olacağından ben pek özenemiyorum valla
son 5 senedir benim çevrem hep böyle oldu
cidden laf olsun diye değil, Allah hayırlı olanını versin isteyene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?