Hangisine inanayım? Ben mi bulacağım kısmetse çıkar mı?

korkuyorum valla zaten sabahtan beri bunalım takılıyorum hiççç halim yok yaaaa ayyyyyy psikolojimmi bozuldu acepppp
Yok, bazıları gelinlik derdine düşmüş,kıymetli vaktini ilim irfandan esirgeyip,beyaz bir elbise için harcıyor,bir yandan da evlenmek isteyene,ıyyy,ne bu evlenme merakı.Sanki kendileri kimyasal bombanın etkisini yok edecek icatlarda bulundu.
 
Vivalajuicy evet kismet dediginiz gibi ama esiniz olacak kisi karsiniza ciktiginda 30 dk da karar veriyorsunuz yani Allah kalpleri isindiriyor sanki. Bu arada alinti yapmaya calistim beceremedim yeni uyeyim hata yapabiliyorum k bakmayin
Cevaplamak istediğiniz mesajın altındaki cevapla yazısına tıklayın,aynı mesaj altta belirince yazın.
 
hala kursa git aktiviteye katıl diyorsunuz.
kimse anlamıyor bunu.
katılsın katılmasına da evlilik nasip değilse olmaz olmuyorrr. aktif olmak, kendini geliştirmek zaten yapmamız gereken şey.
fakat o da değil bunun çözümü.
nice çevresi geniş, başarılı, güzel kadın neden evlenemiyor o zaman?
evlilik olacaksa, zamanı gelmişse zaten gerçekten bir şekilde o iki insan bir araya geliyor.
huzurlu güzel evlilikler olsun. önemli olan bu.
amaç sadece illa evlenmek olsa zaten evlenilir.

o sebeple kafanıza takmayın. size baskı kuran topluma da kulaklarınızı tıkayın. insanlar kendi berbat evliliklerine baksın. boş boş konuşmasın. bekarlığın tadını çıkarın.
elbet olacak.
 
zaten bir evlenen pişman birde evlenmeyennn amannnnnnnm
 
Valla yasim 24. Ama evlenmek istiyorum. Cocuk istiyorum. Hele kknin girsinler 1 tane cocuk resmi varki. Asigim ona
 
Şahsi fikrim öyle bekleyerek olmuyor. Fırsat oluşturmak gerekiyor. Dışa dönük ol biraz. Algını aç yani. Muhabbet etmekten gülmekten korkma. Sosyal ol.

Etrafındaki arkadaşlarına filan evlenmek istediğini söyle. Uygun biri varsa tanıştırın de. Ben öyle yaptım. Hoş ben çok farklı tanıştım ama algını açmalısın.
 

Ahahaha zaten bilime irfana verdim kendimi :)
İki üniversite mezunuyum ikincisinden derece ile mezun oldum, yüksek lisans kapıda, sonra da ver elini yurtdışı :)
Evlenmem buna engel değil, nişanlım da benimle aynı çünkü :)
Yerinizde olsam bilmeden ahkam kesmezdim.
Evliliği hayatımın merkezine koymadım. Sadece hayatıma bir ortak, bir yaren edindim. Bunu edinirken de hiç bir şeyden vazgeçmedim, kendimi evliliğe, nişanlıma adamadım. Hatta gelenek ve görenekten hep kaçtım. 30 yaşıma girmek üzereyim hiç geç kaldığımı düşünmedim. Güzel hayatım, kariyerim, iyi bir sevgilim ve ailem var. Bunları tekrar hatırlattığınız ve kendimle tekrar gurur duymamı sağladığınız için size ayrıca çok teşekkür ederim :)
 
daha 26 yaşında nedir bu evde kaldım psikolojisi. gez dolaş eğlen öğren flört et hayatın tadını çıkar. koca kaçmıyor ya...
 
Bu durumda bi arkadaş vardı elden gidiyorum numarası yaptı. İsteyenler var falan gibisinden çocuk elini çabuk tuttu isteme söz flaan yaptılar


Cidden cok mantıklı ya. Bir adamı evlenmeye ikna etmek için çabalamamız Lazım arkadaslar. Örgütlenelim. Yeni yeni yöntemler bulalım.

Benim de bir arkadas misal kendine çiçek göndermişti iş yerine, sevgilisi hemen evlenme teklifi yaptı.

Çünkü zaten bizim amacımız evlilik. Sevdiğimizle evlenmek degil. İlk gelen kapar. Adamları böyle böyle ikna edeceğiz. Olacak bunlar.

Evliyim. Buna rağmen kadınlar kulübüne bakınca evlilikten zerre kadar anlamadığımı düşünmüyorum ama ben bile evliliğin bu tarz hesap kitaplara gelmeyeceğini söylerim. böyle evlilik olmaz. Olursa da böyle bir evliliği ileride burada konu açıp dert yanan tipler yapar ancak.
 
Son düzenleme:
Rica ederim
İlim ilim bilmektir.
İlim kendin bilmektir.Sen kendini bilmezsen,
Habir kuru emektir,demiş Yunus Emre,ne de güzel demiş...
 
Bencede bu işte bir gariplik var .millet doğru düzgün adam arar evleneyim diye biz de doğru düzgün adam var memur yakışıklı karakterli ama elektrikler kesik heralde sevecegi bir kız bulamıyoruz .
 
Bencede bu işte bir gariplik var .millet doğru düzgün adam arar evleneyim diye biz de doğru düzgün adam var memur yakışıklı karakterli ama elektrikler kesik heralde sevecegi bir kız bulamıyoruz .
 
Bence oylesine kendi buldugumuz erkekler bizi cok yaniltabiliyor. Kimse ninesinin haci arkadasinin komsusunun oglu gibi biriyle evlenmek istemez. Baskasi mi bulsun dedigi o degildir konu sahibinin. Bence yakin arkadaslarinin guvenip sevdigi yakin erkek arkadasi gibi insanlarla tanismak daha mantikli. En azindan cevren de taniyor sana oynama yalan soyleme sansi az. 26 yas da kisi hazir hissediyorsa uygundur bence. Daha iyi olmus hatta kalkip 20 22 yasindayken o yasta birileriyle birileriyle nisanlansaydiniz falan karakterleri oturmamis oluyor cogu erkegin o yasta. Bu yasta kuracaginiz iliskiler daha saglikli olur. Ha ben ilk goruste kivilcim olussun isteyenlerdenim ama o kivilcimlar uzerime patliyor sonra kendi bulduklarimdan hayir gelmiyor
 
Na
Nasipse gelir, siz ararsanız sırf bulmus olmak icin bulursunuz. Bu da hayırlı sonuclar vermez diye düsünüyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…