- 15 Mart 2016
- 384
- 315
- 23
- 38
- Konu Sahibi Pskpsikolog
-
korkuyorum valla zaten sabahtan beri bunalım takılıyorum hiççç halim yok yaaaa ayyyyyy psikolojimmi bozuldu aceppppKorkma canım
Yok, bazıları gelinlik derdine düşmüş,kıymetli vaktini ilim irfandan esirgeyip,beyaz bir elbise için harcıyor,bir yandan da evlenmek isteyene,ıyyy,ne bu evlenme merakı.Sanki kendileri kimyasal bombanın etkisini yok edecek icatlarda bulundu.korkuyorum valla zaten sabahtan beri bunalım takılıyorum hiççç halim yok yaaaa ayyyyyy psikolojimmi bozuldu acepppp
Cevaplamak istediğiniz mesajın altındaki cevapla yazısına tıklayın,aynı mesaj altta belirince yazın.Vivalajuicy evet kismet dediginiz gibi ama esiniz olacak kisi karsiniza ciktiginda 30 dk da karar veriyorsunuz yani Allah kalpleri isindiriyor sanki. Bu arada alinti yapmaya calistim beceremedim yeni uyeyim hata yapabiliyorum k bakmayin
Tesekkur ederim yardimci oldugunuz icin.Cevaplamak istediğiniz mesajın altındaki cevapla yazısına tıklayın,aynı mesaj altta belirince yazın.
zaten bir evlenen pişman birde evlenmeyennn amannnnnnnmYok, bazıları gelinlik derdine düşmüş,kıymetli vaktini ilim irfandan esirgeyip,beyaz bir elbise için harcıyor,bir yandan da evlenmek isteyene,ıyyy,ne bu evlenme merakı.Sanki kendileri kimyasal bombanın etkisini yok edecek icatlarda bulundu.
Keşke siz de evlenmeye kalkışacağınıza bilime irfana adasaydınız kendinizi.Ama pardon,sizin hiç aklınızda yoktur,hayatınızı yaşayacaksınızdır,ama kahretsin ki adam vazgeçmemiştir,sizde ne yapabilirmişsinizdir ki başka Yoksa çok mu meraklıydınız sanki
daha 26 yaşında nedir bu evde kaldım psikolojisi. gez dolaş eğlen öğren flört et hayatın tadını çıkar. koca kaçmıyor ya...Benim aramam gerekiyor evleneceğim kişiyi yoksa kısmetse o seni her şekilde bulur
Hangisine inanayım bilmiyorum.
Yazılmışsa bekle olur mantığı ya da sen onu her yerde ara mı?
26 yaşındayım mesleğim de var güzelim de (ukalalık yapmıyorum çevrem de ben de kendimi öyle görüyorum) bana da habire bulmadın mı birini ne zaman evleniyorsun diye soruyorlar hep. Ben de çok meraklsınız galiba evlenmeme bulun şu adam evlenileck adam deyin evleneyim diyorum.Bakakalıyorlar öyle bişey diyemiyorlar.
Bir de bazıları şöyle düşünüyor; kızlar kimseyi beğenmiyor armudun sapı üzümün çöpü.. bıdı bıdı.. kess ya deyip ağzına kürekle vurmak istiyorum
Benim de karşıma hep olmadık kişiler çıkıyor olmuyor hiçbiriyle.Eskiden hep aa nasıl evlenememiş hiç mi kimse yok diyorsun ama yokmuş işte yaşayınca görüyorsun
Benim de hatam şu evden işe işten eve bazen arkadaşlarla cafeye yemeğe. Yani nasıl karşılaşıcam napıcam bi fikrim yok.
Bu durumda bi arkadaş vardı elden gidiyorum numarası yaptı. İsteyenler var falan gibisinden çocuk elini çabuk tuttu isteme söz flaan yaptılar
Rica ederimAhahaha zaten bilime irfana verdim kendimi :)
İki üniversite mezunuyum ikincisinden derece ile mezun oldum, yüksek lisans kapıda, sonra da ver elini yurtdışı :)
Evlenmem buna engel değil, nişanlım da benimle aynı çünkü :)
Yerinizde olsam bilmeden ahkam kesmezdim.
Evliliği hayatımın merkezine koymadım. Sadece hayatıma bir ortak, bir yaren edindim. Bunu edinirken de hiç bir şeyden vazgeçmedim, kendimi evliliğe, nişanlıma adamadım. Hatta gelenek ve görenekten hep kaçtım. 30 yaşıma girmek üzereyim hiç geç kaldığımı düşünmedim. Güzel hayatım, kariyerim, iyi bir sevgilim ve ailem var. Bunları tekrar hatırlattığınız ve kendimle tekrar gurur duymamı sağladığınız için size ayrıca çok teşekkür ederim :)
Cidden cok mantıklı ya. Bir adamı evlenmeye ikna etmek için çabalamamız Lazım arkadaslar. Örgütlenelim. Yeni yeni yöntemler bulalım.
Ortada sevgili olsa ben de nasiplenirim.
Haklısın canım, beğenen evlenen arkadaşlarım da oldu, mutlular. Ama işte benim tarzım değil, annesi gelecek eve bakacak falan.Yanlış düşünüyorsunuz, genelleme olmuş.
Nasipse gelir, siz ararsanız sırf bulmus olmak icin bulursunuz. Bu da hayırlı sonuclar vermez diye düsünüyorum.Benim aramam gerekiyor evleneceğim kişiyi yoksa kısmetse o seni her şekilde bulur
Hangisine inanayım bilmiyorum.
Yazılmışsa bekle olur mantığı ya da sen onu her yerde ara mı?
26 yaşındayım mesleğim de var güzelim de (ukalalık yapmıyorum çevrem de ben de kendimi öyle görüyorum) bana da habire bulmadın mı birini ne zaman evleniyorsun diye soruyorlar hep. Ben de çok meraklsınız galiba evlenmeme bulun şu adam evlenileck adam deyin evleneyim diyorum.Bakakalıyorlar öyle bişey diyemiyorlar.
Bir de bazıları şöyle düşünüyor; kızlar kimseyi beğenmiyor armudun sapı üzümün çöpü.. bıdı bıdı.. kess ya deyip ağzına kürekle vurmak istiyorum
Benim de karşıma hep olmadık kişiler çıkıyor olmuyor hiçbiriyle.Eskiden hep aa nasıl evlenememiş hiç mi kimse yok diyorsun ama yokmuş işte yaşayınca görüyorsun
Benim de hatam şu evden işe işten eve bazen arkadaşlarla cafeye yemeğe. Yani nasıl karşılaşıcam napıcam bi fikrim yok.
İroni yapıyorum. Asla sevmediğim işlerin başında bir erkeği evliliğe ikna etmek gelir. Kadını cok düşüren bir şey bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?