Hangisine inanayım? Ben mi bulacağım kısmetse çıkar mı?

ben de evden işe, işten eve giden biriydim

eşim beni facebook da otak bir arkadasımızın sayfasındaki fotoğrafım ile buldu

Bazen %100 mantigim uydugu ve iyi bir meslegi ve gorunusu olan insanlardan elektrik alamiyorum. Pisman degilim ben de.

ahhh ahh aynen benimkiler de hem çok varlıklı hem statülü adamlardı hep ama yok aşk meşk hissedemedim. çok da ilgi alaka sevgi saygı gördüm ama kalbimde tık yok. napayım.

Canım biz eşimle ne görücüyle tanıştık ne arkadaş çevresiyle ne okul iş vasıtasıyla ne ordan ne burdan..
Tam da evlenilcek adam gibi adam yok diye düşünmüşken inancımı kaybetmişken aşka bi gün eşimle karşılaştık bi mesele vardı bana yardımcı olacagını filan söyledi öyle öyle tanıştık..
Ama büyük bir şehirde tam da o gün o saatte ayaklarımız bizi oraya götürdü kader işte

ay ne güldüm yaaaaa tıpkı bennnn yaş olmuş 30

paraya falan bakmıyor bu iş tecrübeme dayanarak söylüyorum bakıyorsun adam süper karizma işi iyi falan filan
sonra olmadık yerde öyle bir hareket yada konuşma yapıyorki dünyanın en zengin adamı olsa nafile bende asosyal biriyim birazda ciddiyim müdürüm demişti azıcık gülümse kısmetin açılır diye ama kime güleyim öyle durduk yere millet beni deli sanıcak tövbe tövbeeeeee

Bence bunun için topluca çalışmalıyız ciddi anlamda benim de daha yeni yeni evlilik geliyor aklıma şimdiye kadar aklım nerdeydi acaba oku oku nereye kadar
valla bebişim dün çeyizlerime baktımmmm iç geçirdim bayaaa bi sonra anneme dedimki bunlar ne ya ver birine zaten kısmet falan kapandı aday adayı bile yok kıç kadar evde ne işi var bunların artık kutuları falan gitmiş yaniiiii nasıl bir trajedidir bu olmayınca olmuyor demekki

Yanlış düşünüyorsunuz, genelleme olmuş.

Aynen zaten parasından bahseden bi aileden insandan asla olmaz. Yok arabanı alırız okuma diyen bile oldu. Çok şükür okudum arabamı knedim aldım. Aptal cahil insan çok.

Yok zaten asla paraya lafa bakmadım baksam zaten şimdiye evlenmiştim. Ya evet öyle diyorlar am bu sefer hafif kız derler ama görüştüğüm kişiyi beğenmişsem gülümsüyorum gözlerine bakıyorum soğuk davranmıyorjm daha napim

aynen valla biri baksa utancımdan bakamıyorum yüzüne bizde yetenek yok bacımmmmmmmm
konuşucam da olmicak vallaaaaaa gerildim yineeeee

aynen valla biri baksa utancımdan bakamıyorum yüzüne bizde yetenek yok bacımmmmmmmm
konuşucam da olmicak vallaaaaaa gerildim yineeeee

Boşver konuş konuşmaktan utana utana bu hale gelmiş olabilirz. Ben de artık utanmıyorm tanışabilirz diyorm. Ama normalde evliliği düşünüyorum dmeeyw çekinirdim. Arkadaşlarım kendi buldu çocuğa teklif etti evlendi mesela

Çok incelemeyip armutun sapı üzümün çöpü diyerek yaklaşılmazsa herkes evlenebilir.Ama şimdi herkes herşey dört dörtlük olsun istiyor,kendi dört dörtlükmüş gibi.Bir de kesinlikle ilk elektriğe falan inanmıyorum,bir erkeği insan olarak beğeniyorsanız ve ona güveniyorsanız,zamanla ona hayranlık ve sevgi oluşuyor ve bu arada da gerçekten nihahta keramette var :)

bizim burada çok yakışıklı çocuklar var bakmaya utanıyorum kafamı kaldıramıyorum millet bakıyor kesişiyor alıyor yürüyor
yemeğe çıktım çocuğun biri bana bakıyorr hemen kalktım yerimi değiştirdim eeee ne yapayım kız
bendemi bakayım tövbeee tövbeeee

Şu Türk kızındaki evlenme merakı bilime, irfana olsaydı şu an dünyada önümüzde kimse duramazdı.
Evlenmemek norm dışı kabul ediliyor. Kadının varoluşuna yüklenen anlamda evlilik ve çocuk doğurmak üzerine. En azindan Orta Doğu toplumlarında ve bizim toplumumuzda böyle. Evliliği statü olarak gören kadınlar bile var. Bilemiyorum benim çok sempatik buldugum bir kurum değil. Öyle yansıtıldığı gibi toz pembe olduğuna da inanmıyorum. ))

Şu Türk kızındaki evlenme merakı bilime, irfana olsaydı şu an dünyada önümüzde kimse duramazdı.
Keşke siz de evlenmeye kalkışacağınıza bilime irfana adasaydınız kendinizi.Ama pardon,sizin hiç aklınızda yoktur,hayatınızı yaşayacaksınızdır,ama kahretsin ki adam vazgeçmemiştir,sizde ne yapabilirmişsinizdir ki başkaYoksa çok mu meraklıydınız sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…