- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
- Konu Sahibi Pskpsikolog
-
ben de evden işe, işten eve giden biriydimBenim aramam gerekiyor evleneceğim kişiyi yoksa kısmetse o seni her şekilde bulur
Hangisine inanayım bilmiyorum.
Yazılmışsa bekle olur mantığı ya da sen onu her yerde ara mı?
26 yaşındayım mesleğim de var güzelim de (ukalalık yapmıyorum çevrem de ben de kendimi öyle görüyorum) bana da habire bulmadın mı birini ne zaman evleniyorsun diye soruyorlar hep. Ben de çok meraklsınız galiba evlenmeme bulun şu adam evlenileck adam deyin evleneyim diyorum.Bakakalıyorlar öyle bişey diyemiyorlar.
Bir de bazıları şöyle düşünüyor; kızlar kimseyi beğenmiyor armudun sapı üzümün çöpü.. bıdı bıdı.. kess ya deyip ağzına kürekle vurmak istiyorum
Benim de karşıma hep olmadık kişiler çıkıyor olmuyor hiçbiriyle.Eskiden hep aa nasıl evlenememiş hiç mi kimse yok diyorsun ama yokmuş işte yaşayınca görüyorsun
Benim de hatam şu evden işe işten eve bazen arkadaşlarla cafeye yemeğe. Yani nasıl karşılaşıcam napıcam bi fikrim yok.
Cok gencsiniz ben 31 yasindayim ben de bulamadim uygun birini butun arkadaslerimin cocuklari oldu.cevrenizi genisletin kismet bakalim..
ben de evden işe, işten eve giden biriydim
eşim beni facebook da otak bir arkadasımızın sayfasındaki fotoğrafım ile buldu
Bazen %100 mantigim uydugu ve iyi bir meslegi ve gorunusu olan insanlardan elektrik alamiyorum. Pisman degilim ben de.
ay ne güldüm yaaaaa tıpkı bennnn yaş olmuş 30Benim aramam gerekiyor evleneceğim kişiyi yoksa kısmetse o seni her şekilde bulur
Hangisine inanayım bilmiyorum.
Yazılmışsa bekle olur mantığı ya da sen onu her yerde ara mı?
26 yaşındayım mesleğim de var güzelim de (ukalalık yapmıyorum çevrem de ben de kendimi öyle görüyorum) bana da habire bulmadın mı birini ne zaman evleniyorsun diye soruyorlar hep. Ben de çok meraklsınız galiba evlenmeme bulun şu adam evlenileck adam deyin evleneyim diyorum.Bakakalıyorlar öyle bişey diyemiyorlar.
Bir de bazıları şöyle düşünüyor; kızlar kimseyi beğenmiyor armudun sapı üzümün çöpü.. bıdı bıdı.. kess ya deyip ağzına kürekle vurmak istiyorum
Benim de karşıma hep olmadık kişiler çıkıyor olmuyor hiçbiriyle.Eskiden hep aa nasıl evlenememiş hiç mi kimse yok diyorsun ama yokmuş işte yaşayınca görüyorsun
Benim de hatam şu evden işe işten eve bazen arkadaşlarla cafeye yemeğe. Yani nasıl karşılaşıcam napıcam bi fikrim yok.
ay ne güldüm yaaaaa tıpkı bennnn yaş olmuş 30
paraya falan bakmıyor bu iş tecrübeme dayanarak söylüyorum bakıyorsun adam süper karizma işi iyi falan filanAhahaha çok tatlı instagramım var diyişi:)) ablam da bana öyle yol gösteriyor. Görücü çok geldi hatta bi kere çakıştılar aynı zaman da evde farklı odalarda tesadüf habersiz oldu ama dediğin gibi hep dediğin tarz tiplerdi ya da parasıyla övünen falan. Tek bir tanesi çok iyiydi o da kısmet olmadı. Ya işte çok teklif eden isteyen oldu ama hepsi hiç olmaycak kişilerdi. Ben bu dediğin yolları denicem ve bir hareketlilik olursa bildiricem inşallah
valla bebişim dün çeyizlerime baktımmmm iç geçirdim bayaaa bi sonra anneme dedimki bunlar ne ya ver birine zaten kısmet falan kapandı aday adayı bile yok kıç kadar evde ne işi var bunların artık kutuları falan gitmiş yaniiiii nasıl bir trajedidir bu olmayınca olmuyor demekkiBence bunun için topluca çalışmalıyız ciddi anlamdabenim de daha yeni yeni evlilik geliyor aklıma şimdiye kadar aklım nerdeydi acaba oku oku nereye kadar
Yanlış düşünüyorsunuz, genelleme olmuş.Ayy bu kızlar beni delirtecek. Kendin bulacaksın bacım, görücüyle gelen adamlar genelde vasat oluyor bir yönü yetersiz geliyor, iş, tip vb.
Kurslar, geziler, aktiviteler yani hep aynı arkadaş ortamıyla olmaz, al bi Prof mak. Kursuna git. İspanyolca kursuna git. Hobisi olan kaliteli adamlar anasıyla kız baktırır mı bilemiyorum.
paraya falan bakmıyor bu iş tecrübeme dayanarak söylüyorum bakıyorsun adam süper karizma işi iyi falan filan
sonra olmadık yerde öyle bir hareket yada konuşma yapıyorki dünyanın en zengin adamı olsa nafile bende asosyal biriyim birazda ciddiyim müdürüm demişti azıcık gülümse kısmetin açılır diye ama kime güleyim öyle durduk yere millet beni deli sanıcak tövbe tövbeeeeee
paraya falan bakmıyor bu iş tecrübeme dayanarak söylüyorum bakıyorsun adam süper karizma işi iyi falan filan
sonra olmadık yerde öyle bir hareket yada konuşma yapıyorki dünyanın en zengin adamı olsa nafile bende asosyal biriyim birazda ciddiyim müdürüm demişti azıcık gülümse kısmetin açılır diye ama kime güleyim öyle durduk yere millet beni deli sanıcak tövbe tövbeeeeee
aynen valla biri baksa utancımdan bakamıyorum yüzüne bizde yetenek yok bacımmmmmmmmAynen zaten parasından bahseden bi aileden insandan asla olmaz. Yok arabanı alırız okuma diyen bile oldu. Çok şükür okudum arabamı knedim aldım. Aptal cahil insan çok.
Yok zaten asla paraya lafa bakmadım baksam zaten şimdiye evlenmiştim. Ya evet öyle diyorlar am bu sefer hafif kız derler ama görüştüğüm kişiyi beğenmişsem gülümsüyorum gözlerine bakıyorum soğuk davranmıyorjm daha napim
aynen valla biri baksa utancımdan bakamıyorum yüzüne bizde yetenek yok bacımmmmmmmm
konuşucam da olmicak vallaaaaaa gerildim yineeeee
bizim burada çok yakışıklı çocuklar var bakmaya utanıyorum kafamı kaldıramıyorum millet bakıyor kesişiyor alıyor yürüyorBoşver konuş konuşmaktan utana utana bu hale gelmiş olabilirz. Ben de artık utanmıyorm tanışabilirz diyorm. Ama normalde evliliği düşünüyorum dmeeyw çekinirdim. Arkadaşlarım kendi buldu çocuğa teklif etti evlendi mesela
Evlenmemek norm dışı kabul ediliyor. Kadının varoluşuna yüklenen anlamda evlilik ve çocuk doğurmak üzerine. En azindan Orta Doğu toplumlarında ve bizim toplumumuzda böyle. Evliliği statü olarak gören kadınlar bile var. Bilemiyorum benim çok sempatik buldugum bir kurum değil. Öyle yansıtıldığı gibi toz pembe olduğuna da inanmıyorum.Şu Türk kızındaki evlenme merakı bilime, irfana olsaydı şu an dünyada önümüzde kimse duramazdı.
Keşke siz de evlenmeye kalkışacağınıza bilime irfana adasaydınız kendinizi.Ama pardon,sizin hiç aklınızda yoktur,hayatınızı yaşayacaksınızdır,ama kahretsin ki adam vazgeçmemiştir,Şu Türk kızındaki evlenme merakı bilime, irfana olsaydı şu an dünyada önümüzde kimse duramazdı.
Evet uygun bulduğum az oluyor bende de bir şekilde bir sorun oluyor sonuç olarak olmıyor. Kibirli kendimi beğenmiş olduğumdan değil ama gerçekten olacak gibi değil çoğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?