hangisini alıayım ?? fikir istiyorum..(resimli)

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.194
333
38
kızlar erkek arkadaşıma saat almaya karar verdim doğum gününde.2 model begendim fakat karar veremiyorum..sizce hangisi ?

Bence de FOSSIL. Öteki sıradan bir model gibi görünüyor ama markaya gelince onu bütçene göre karar vereceksin. DIESEL daha pahali olmalı. Birde garanti sürelerine bakabilirsin.

Fosil kahverengi olani al bence.
Dieseler modadan cikti. Bulgarlarin markasi oldu. Zaten taksan millet cakma sanicak. Cakma diesel saatler dolu. Fossil guzel bir marka. bunun fiyati kac bilmiyorum guzelmis ama. Micheal korslarda cok guzel

aralarında 100 tl kadar fark var. yurtdışındayım burdan alıcam 2 yıl uluslararası garantisi var ikisininde.şimdi netteki yorumlara bakımda diesel saatle ilgili çok fazla sorun yaşayan var,özellikle kordon konusunda.yıpranma ve kopmalar oluyormuş çok kısa sürede.diesel fossil e göre daha iyi bir marka değilmidir ya çok kafam karıştı:26:

Fosil kahverengi olani al bence.
Dieseler modadan cikti. Bulgarlarin markasi oldu. Zaten taksan millet cakma sanicak. Cakma diesel saatler dolu. Fossil guzel bir marka. bunun fiyati kac bilmiyorum guzelmis ama. Micheal korslarda cok guzel

fiyatı burda 190 usd.ben erbildeyim şuan.türkiyede de 440 tl.galiba fossil alcam. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…