hangisini alıayım ?? fikir istiyorum..(resimli)

Diesel iyi bir marka olsa da, fossil saat konusunda çok daha başarılı bence. Ayrıca görüntü olarak ta daha güzel duruyor. Fossil derim..

Eğer erkek arkadaşınız spor giyimi seven yani rahatına düşkünse 2.derim çünkü o renk gözü çok yormayan daha spor duran bir saat :) Fakat ağır biriyse 1.derim :)

Bence ikisi de çok güzel ama

İlki içi kahverengi olduğu için sanırım her kıyafetle uymaya bilir.
Malum kahverengi ayakkabı ve kemerle süper olur
Siyah takım elbiseye uymaz.
spor kıyafetlerle de çok güzel olur ama yine haki renkler ve kahve tonlarla yakışır.
Ama bu model çok ağır ve çok güzel.

İkincisi gri renk sanki her kıyafetle uyumlu olur
Siyah ayakkabı, kemerle de olur
Kahverengi ile de olur.
Spor kıyafete de takım elbiseye de uyar

Ben olsam ikinci modeli alırım hem spor hem klasik her kıyafetinde kullansın diye

E hicbiri.

GC nin cok daha sık modelleri var buna benzer. Fossil bana biraz erkeksi ve kaba geliyor.

arkadasim fossil i al
bende nerdeyse kolleksiyon var fossilden
cok memnunum gözlüklerim cantalarim saatlarim hepsi fossil
süper bir marka :)

aklımdayken erkek saatınde en klas modeller nautıca da var tek gecerım saglamlık kalıte ve durus acısından bırcok markayı gerıde bırakır... spordada u-bot (çakmaları pıyasada el gezsede orjınallerı 10 numara)

İlla ikisinden biri diıyorsan kesinlikle dıesell.Erkek arkadaşının yaşı,tarzı da önemli tabi.Saat içinin koyu olması dezavantajdır.Dieseldeki iç tasarım çok hoş.Bir de kahverengi erkeklerin çok tercih edeceği bir renk değil.Giyim de de.Dıeseli herşeye uydurabilir.Kayış,kordon eskimesi her saat için geçerli.Metallerde bu sorunu pek yaşamıyorsun.

ikisi de güzellll, çok zevklisin fossil biraz daha ağır bastı bende, çok şık gerçekten

Fossil olan çok şık. Bence de onu alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…