Hangisini Giysem?

Hangi elbiseyi giyeyim?

• Ankete Katılan
    244
ashemez ne kadar komplekslisin ya
arkadaş ne giysem diye sordu sen tuttun konuyu nerelere getirdin
yazdıkların hakkında yorum yapmıcam
basit şeylerle yoruyosun kafanı
bi subay kızı olarak
daha modern sosyo ekonomine ve kültürel seviyene uygun şeylerle uğraş
arkadaşın konusunuda daha fazla saptırma bence

böyle bir konudan böyle bir polemik çıkarabildiğiniz için hepinizi kutluyorum arkadaşlar-tatlicadiarzu-

üçüncü giysi haricinde hepsi olabilir aksesuar ve ayakkabıyla kıyafetlerin üçüde baloya yakışır tatlım

Seceneklerin içinde en ideali 4 numara.Onunda tek kusuru bence tülleri.Artık tül modası kalkalı yıllar oldu.Güzel bir bayansınız belli vücut haatlarınızda çok hoş Biraz aksesuar ile (tülleri çıkartırabilirseniz )
çok şık olursunuz.

Kusruma bakma ama canım ama hepsi demode duruyorlar ve böyle bir davet için hiç uygun değiller. Sanki semt pazarından alınmış gibiler.Anladığım kadarıyla orada çok şık bayanlar olacağı için uygun kaçmaz.Koton Mango Zara vs bakarsan orada güzel elbiseler var.Ayrıca öyle pahalı değiller canımcım.yerimseniben

canım bence tercih yapmak gerekirse yerinde olsam 2. ciyi tercih edercim. Tabi yeni alırsan daha hoş bişey daha uygun olur.. Çünkü özel bir gece ve büyük ihtimalle gelecek kişilerde çok şık olacaklardır. ımkanın varsa daha şık daha gösterişli bişeyler alabilirsin.

bayan sönmezim birtaneceğim giyeceğin kıyafet gideceğin ortama ve senin fiziki özelliklerine göre şekillenir meslek ve kıdeme göre değil
ayrıca giyeceğin kıyafetin illaki marka olması yada mağazadan alınmasıda gerekmez bazen semt pazarından alınan bir elbise doğru ayakkabı çanta ve aksesuarla o kadar güzel dururki insanın üzerinde yeterki insanın müsait bir vücudu ve zevki osun

bazende yanlış bir seçimle vakkodan alınan kıyafet sakil durur

en önemlisi senin kıyafetinin içinde kendini rahat hissetmen
inanki kıyafetinden memnunsan ve eminsen duruşun bakışın gülüşün bile değişir
senin harika bir fiziğin var eminimki kendini rahat hissedeceğin kıyafeti bulunca
herkesi büyüleyeceksin

Benimde çok ucuza alıp severek giydiğim kıyafetlerim var.Ama hiç biri bu kadar kalitesiz durmuyor ve ben böyle özel bir davete de giymem.Benim demek istediğim buydu yoksa ben semt pazarından alınan kıyafetleri küçümsemem marka meraklısı değilim öyle.Sizin bahsettiğiniz ayakkabı ve aksesuarlar da bu elbiseleri kurtaramaz bence.

eniştemin kızmıcağını bilsem,1 yada 4 derim, kırmızı cistak elbisen en uygunu olur,ama bence hem kapalı,hem daha değişik bi elbise al abloş:1ninca:

madem gelip fikirlerinizi paylaşıyorsunuz , paylaşmanın da bir üslubu olduğunu bilmeniz gerekir

kıyafetleri beğenmeyebilirsiniz neden 'kalitesiz' yaftasını yapıştırıyorsunuz

başka bir model beğenin demek çok mu zor geliyor illa öncesinde kişinin zevkine hakaret etmek mi gerekiyor

evet canım ya.
kalitesiz ne demek..
hakaret bu..
ha dersiniz..bunlar uygun değil. bence yeni bir elbise,satın alın. işte o zaman tamam. ama insanları yermenin ,ne gibi bir kazancı olur kişilere, anlamam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben mrs. sönmezin öğretmen olduğunu sanıyorum ve inanın bir öğretmenin geliri 50-60 milyon verip düzgün bir abiye almaya yeter.Ben sizin lince başlayacağını bile bile kendi düşüncelerimi söyledim.Evet bence bunlar kalitesiz duruyor ben fiyatı için değil duruşu için söyledim bunları..Ama bunları yazarken arkadaşın kötülüğünü düşünmüyordum.Bence 2.ciyi giy git demek daha büyük kötülük.Kabul ediyorum sözlerim biraz dobra ama ben böyleyim.Bu konu benim için kapanmıştır isteyen istediğini düşünsün

valla iyi ki benim kırmızı elbiseme böyle dobra(!)ca bi yorum yapmadın
begenmeyebilirsin
sevmeyebilirsin
senin zevkine hitap etmemiş olabilir
ama kalitesiz ne demek?
o elbiseleri belki de çok severek aldı
bu şekilde patavatsızlık yapip insanların şevklerini kırmak niye?
kalitesiz olan o elbiselerin durusu yada kumaşı değil bizzat senin yorumların bence
kaliteni de al ve git bu topikten ortamı daha fazla germe!

Arkadaşlar burada konu sahibi arkadaşımız,
sizlere fikir sormuş,elbiselerin kalitesini ya da
nereden almalıyım diye sormamış,
konuyu o kadar farklı boyuta taşımanın anlamı yok,
yorum yaparsın ama kırıcı olmamak kaydıyla...
eminim buradaki herkes dobradır ama site kuralları gereği
dobralığı kibar uyguluyoruz...onun için lütfen karşılıklıpolemiklere girmeyelim ve
kırıcı olmayalım...
sevgiler...

bu sitede ne kadar çok asilzade var öle ya:1closedeyes:
birazdaha yorum yaparsam yine banlanıcam gerek yokşakkıdı
abloşum sen bu yorumları okuyunca kale alıp sinirlenme,bütün elbiselerin gayat KALİTELİ senin gibiŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…