Hangisini Giysem?

Hangi elbiseyi giyeyim?

• Ankete Katılan
    244

Ne demek ya kalitesiz bunlar .
Üslubuna biraz daha dikkat et.
Sınırlarıda aşma sakın.

Daha 3 gün önce buna benzer bir tartışma oldu burada .
Bünyem 2.bir olayı kaldırmaz artık.
Ona göre ...lmaz:

çiçeğim mavinin yakışacağınuı düşündüm hayal ettim sana anlattım oldu gül yüzlüm

Son düzenleme:
bu elbıselerınde cok guzrl ama ben senın yerınde olsam yenı sade ve sık bıseyler alırdım bademgozlun ıcın cok onemlı bı gun olucak sende yenı bıseyler alıp gıyerek ona bı jest yapabılırsın dıye dusunuyorum benım esımde polıs mezunıyet balosunun oldugu zamanlar cıkıyorduk o baloda ben de onun kostumune uygun bı kıyafet gıymıstım (tabıkı yenı almıstım ınan hıc alacak durumda bıle deıldım malum ogrencıydım sıkıntıya gırdım ama ınan onun mutluluguna deydı)

canım balo için mezun olacak teğmenlere kıyafet dikiliyor mu? eğer mestres giyecekse 2. elbise çok güzel olur.

canım baloda yeşil üniforma giymiyorlar. yanlarında kırmızı şeritler olan siyah pantolon, beyaz gömlek ve smokine benzeyen krem rengi ceket giyiyorlar. 2. elbisede eşinin kıyafetine uygun bir elbise gibi bence.

Bence yeni bir taneye gerek yok hele de o 2. elbise varken :asigim:
Çok güzelmiş hepside ama balo için 2.si daha iyi olur diye düşünüyorum a.s. sengözlerimebaksanab

herşeyden önce fikir çok güsel
elbiselerinin hepside üzerinde çok güzel durmuş ama en güzelini soracak olursan 2 numaralı kırmızı çok dehşet olmuş be cnm

hayatım 3 bir kere kesinlikle ele. 1 çok sade. 2 ve 4 uygun ama 4 biraz daha spora kaçıyor. en uygunu 2 numaralı elbise. ona uygun ayakkabı, çanta kombine edersen vede makyaj yaparsan tadından yenmezsin vallahi. ama içine sinmediysede, şöyle uzun sade bir abiye al derim.
eşinide tebrik ediyorum canım iyi eğlenceler!!!...

arkadaşlar yeni bir elbise aldım saten
tüm yardım ve yyorumlarınız için çokk teşekkür ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…