Benimde çok ucuza alıp severek giydiğim kıyafetlerim var.Ama hiç biri bu kadar kalitesiz durmuyor ve ben böyle özel bir davete de giymem.Benim demek istediğim buydu yoksa ben semt pazarından alınan kıyafetleri küçümsemem marka meraklısı değilim öyle.Sizin bahsettiğiniz ayakkabı ve aksesuarlar da bu elbiseleri kurtaramaz bence.
Ben mrs. sönmezin öğretmen olduğunu sanıyorum ve inanın bir öğretmenin geliri 50-60 milyon verip düzgün bir abiye almaya yeter.Ben sizin lince başlayacağını bile bile kendi düşüncelerimi söyledim.Evet bence bunlar kalitesiz duruyor ben fiyatı için değil duruşu için söyledim bunları..Ama bunları yazarken arkadaşın kötülüğünü düşünmüyordum.Bence 2.ciyi giy git demek daha büyük kötülük.Kabul ediyorum sözlerim biraz dobra ama ben böyleyim.Bu konu benim için kapanmıştır isteyen istediğini düşünsün
bu elbıselerınde cok guzrl ama ben senın yerınde olsam yenı sade ve sık bıseyler alırdım bademgozlun ıcın cok onemlı bı gun olucak sende yenı bıseyler alıp gıyerek ona bı jest yapabılırsın dıye dusunuyorum benım esımde polıs mezunıyet balosunun oldugu zamanlar cıkıyorduk o baloda ben de onun kostumune uygun bı kıyafet gıymıstım (tabıkı yenı almıstım ınan hıc alacak durumda bıle deıldım malum ogrencıydım sıkıntıya gırdım ama ınan onun mutluluguna deydı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?