Hangisini seçmeliyim

Şöyle söyleyeyim kimse hiç bir şeyi annesinin karnında öğrenmiyor.Yeterki sen yükselmek iste öğrenmenin bir yolu bulunur.Bunun için gerekli ilahi zincir kendiliğinden oluşur.Eminim ki patronlarında sana yardımcı olacaklardır.Tabi bunun için sendeki o isteği ve çabayı görmeleri gerekiyor.Bence müdürlük teklifini kabul et.Bu fırsatı kaçırma.

Cumartesi tatil hafta içi 6da çıkacağım. Ingilızce kursuma devamedebilirim böylelikle

Teklif bana edildi. Maaşım artacak ama ne kadar artacak bilmiyorum.
Işı kaptıktan sonra daha rahat olacağım. Bunlar da benim için avantaj olacak

Teklif ettilerse sizde bu beceriyi görmüşlerdir. İlk günden müthiş bir performans da beklemezler şu durumda. Bence kabul edin kariyeriniz için güzel bir fırsat gibi görünüyor. İşin içine girince öğreniliyor pek çok şey.

Eğitimlere gönderilecekseniz bu sizin mesleğinizde ilerlemeniz için çok güzel bir fırsat değil mi? Hem maaşınız da artacakmış, bir işin içine girmeden öğrenilmiyor ilerlenmiyor, bence kabul edin bu teklifi başarırsınız.

bence hangisinde daha çok mutlu olacaksan kesinlike ona yönel. Yaptığın işten mutlu olmak, keyif almak çok önemli. Senin yerinde olsam önceliğim bu olurdu. Müdürlük kulağa hoş geliyor ama stresten öleceksem asla bulaşmam.

Sorduğum herkes o alanda geleceğin parlak olduğundan bahsediyor. Ileride evlilik durumunda 8e kadar mesaiye kalmama cumartesi çalışmama gerek yok. Hamile kalsam şuan yaptığım işi öğrendiğim an bırakmam gerek fakat müdürlükte 5 6 ay daha çalışabilirim. Bu avantajlari düşününce yakın geliyor

Şuan çalıştığım birim kışın çok soğuktu. Ağır malzemeleri kaldırmak zorunda kalıyorum. Yardımcı elemanım yok. Ve gün içerisinde mola harici neredeyse hiç oturmuyorum. Bu yönler dezavantaj benim için

Vallaha kalite kontrolle kalite sistem mühendisliği arasında ciddi fark var. Bende kalite kontrol mühendisiyim. Hemde sistem mühendisliğini yapıyorum. Evet başta korkman normal ama 1 sene sonra burayı açıp okuduğunda amma abartıp korkmuşum diyeceksin. Evet okullarda eğitim alıyoruz onun katkısı yadsınamaz ama asıl iş işi yaparken öğrenilir. Ben burdaki işime başladığımda hayatta yapamam beni 2 güne kovarlar diyordum. Şimdi tek başıma hepsini yürütüyorum çok şükür.
Emin ol sende öğreneceksin en kısa sürede. Teklifi kesinlikle kabul etmelisin. Uzaktan ne kadar yardımcı olabilirim bilmiyorum ama istediğin zaman soru sorabilirsin. Elimden geldiğince destek olurum. Şimdiden tebrik ederim müdürem :)

Canım bence çok düşünecek bir şey yok müdürlüğü kabul etmen daha hayırlı duruyor, diğer yorumlarıda okudum bu yönde bir algı oluşuyor.

Maasimin ne kadar artacağı,sorumluluklarimin artışıyla yeni işten kazandıklarimin (daha çok para,gelecekte daha iyi noktaya gelme ihtimalinin artması ,mesai saatlerimin iyileşmesi) arasında olumlu iliski var mi bunlara bakarım.Bekar olduğunuz için kabaca bunları göz önünde bulundurmaniz kararinizi vermenize yardimci olur ...

Hahaha şaka mı bu soru

Madem şartlar daha iyi olacak durma yürü derim. Soğuk ofis hele hiç çekilmez.

Merhaba,

Sorumluluk arttıkça insanın günden güne güçlendiği kanısındayım. Hatta tecrübe ile sabit.
Bende uluslararası bir şirketin fabrikasında Direktörüm, aynı zamanda Üretim Şef Mühendisiyim.
Kalite denetlemelerini de yapıyorum. Denetlemeler öncesi yani bir Tse-Iso ya da ürün belgesi için numune hazırlığı tamamlanması,sonra onun onaydan geçmeyip yeniden yapılması onaya sunulması,sonrasında yapılan denetlemelerden bazen geçememek,her şeyin başa sarması vs.. Zor ve sabır gerektiren işler.
Seçim yapmak istediğin her 2 seçenekte eşit zorlukta gibi. Ben olsam tercihimi daha zordan yana kullanırdım.
Zor olan daha güzeldir her zaman.

Sevgilerimle :)

Merhaba. Görev sorumluluklar arasında kalite sistem mühendisliğinde ne gibi görevler var. Danışman şirket yeterli geliyor mu

Merhaba. Görev sorumluluklar arasında kalite sistem mühendisliğinde ne gibi görevler var. Danışman şirket yeterli geliyor mu
Kalite sistem mühendisliğinden kastın bu 9001 sistemleri ise tek yapman gereken standardı okuyup gerekenleri hazırlamak. Prosedürler, formlar hazırlanacak ki daha önceden hazırlanmıştır diye düşünüyorum. Senin tek yapman gereken sürekliliği sağlamak, uygunluğunu değerlendirmek ve gerekliyse revizyon yapmak. Üstelik danışman bir firmanız varsa bu çok çok iyi. Bizim yoktu. Bütün sistemi tek başıma kurmak zorunda kalmıştım

sorumluluk ile maaş artışı aynı oranda ise geç. yani sana 200 tl zam yapıp 1000 liralık sorumluluk yüklemelerine izin verme.
onun dışında iş işte öğrenilir diyorum ben.

sorumluluk ile maaş artışı aynı oranda ise geç. yani sana 200 tl zam yapıp 1000 liralık sorumluluk yüklemelerine izin verme.
onun dışında iş işte öğrenilir diyorum ben.
Şuan mesai ile 3.5 alıyorum ama 40 saat mesaiye kalıyorum. Ama aldığım riske değmesi için minimum 4 düşünüyorum ben.
4 - 4.5 arası istesem karşılarlar mı bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…