- 29 Ocak 2014
- 1.313
- 1.415
- 333
- Konu Sahibi usuyenprenses
Bence evlilik kararı kendiliğinden ilişkinin olağan akışında gerçekleşir ve bir karar vermen gerekmez ama sen böyle karar vericeksen başhekim diyorum para mutluluk getirir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fotoğrafları davar merak edenlere![]()
bilmiyorum galiba eşleri, o kadar dikkat ettim yanlış anlamasınlar diye eşlerine sıcak davrandım ama benimle pek konuşmadılar
Cok merak ettim hangi siteeee?Konu sahibi seni kirmak istemiyorum aslında ben suna taktim.ailemden ayri ev aldim diyorsunya, senin baska bir alisveris sitesinde uyeligin var orda çul çaput satiyorsun resmen.madem ev alacak paran var neden bu tarz seylerle uğraşıyorsun
aaaa buldum galiba emin değilim ama. kıyafet falan satılan bir yer?fotoğrafları davar merak edenlere![]()
Seninle ilgili tüm düşüncelerim değişti derken ne demek istedin biraz açar mısın?Şu mesajından sonra seninle ilgili bütün düşüncelerim değişti.
Aynı tas aynı hamam işte, düşüncelerin ve hayatın hiç değişmemiş.
Kadın köye gidip çalışıp gelecek bide yine size hizmet etmeye devam ettireceksiniz.
Siz değişmezsiniz ama inşAllah onun aklj başına gelir.
Yahu benim aklım erdi ereli durum böyle napabilirim ki elden ne gelirniye senin kendi düzenini kurmaktan anladığın evlenmek mi? evlenmeyenler evlilerin evine çöküp sömürüyo mu?
aaaa buldum galiba emin değilim ama. kıyafet falan satılan bir yer?
Ben karşımdakinin üslubuna göre cevap verdim hepsi buEdepsizlik yapma insanlara ya.
Haksızsın zaten.
Bir de üste çıkıyorsun
etik değil ben yapmasam olur mu başkası söylesinkız yazsana bende bakayım![]()
Evet karadenizliyiz bravo dogru tahmin ama fındık bahçemiz yok çalıştıracak rahat olunKaradenizli misiniz? Fındığa da götürüp çalıştırıyorsunuz bi de özetle.
Size sizin aileniz gibi bir aile düşsün inşallah çok mutlu bir hayatınız olur bol insan dip dibe![]()
etik değil ben yapmasam olur mu başkası söylesin![]()