Hangisini seçmeliyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bilmiyorum galiba eşleri, o kadar dikkat ettim yanlış anlamasınlar diye eşlerine sıcak davrandım ama benimle pek konuşmadılar

Bak seni görmedim, bilemiyorum güzel misin değil misin. Çok güzel de olabilirsin, ortalama bir tip de. Ama anlattığına göre bu kadar erkeğin seninle ilgilenmesinin sebebi ne biliyor musun? Tavırların.

Bazı kadınlar vardır, çok güzel olmasa bile hali, tavrı, bakışı, duruşu, seçtiği kelimeler flörtözdür. Cilvelidir yani işte. Ucuzluktan bahsetmiyorum ama karşısındaki insana ulaşılabilir olduğu mesajını verir. Hep arkadaşlıkla, flört arasındaki o ince çizgide kalır. Bilerek veya bilmeyerek. Erkekler bunu anlamayabilir ama kadınlar anlar. Arkadaşlarının eşleri bu yüzden seninle görüşmelerine izin vermemiştir. Çoğu kimse kesinlikle ulaşamayacağı bir şeyin peşinden koşmaz çünkü.

Sen normalde tanıştığın insanlarla da hep bu çizgide duruyorsun bence. Sürekli yüzyüze görüşmene gerek yok. Mesajlarından bile anlaşılır. Her an reddedecek gibisin ama bir yandan da cepte tutuyorsun. Başhekimi baştan beri istemediğini söylüyorsun ama gidip işlerini de hallettiriyorsun. Bu konuda yazdığın adaylar hiç olmayacak tipler ama yine de irtibatını koparmıyorsun. Aklının bir köşesinde tutuyorsun çünkü. Onlar da aptal değil anlıyorlar bunu o yüzden peşinde koşuyorlar.

Bu şekilde davrandığın sürece ilgilenen erkek çok olduğu için hep kafan karışık kalacak. Doğru seçimi yapamayacaksın yüksek ihtimal. Tanıştığın insanları hemen damatlıkla hayal etmeyi bırak. 29 yaş geç bir yaş değil. Kendine süre ver biraz. Hayat çocuktan ibaret değil ki. Kalbinin çarpmadığı biriyle sırf çocuk için evlenilir mi?

Sevgi, ask, his yok diyorsun yatakta adamın vucuduna para yapıstırıp parayla mı seviseceksiniz? Yani merak ediyorum hissiz bi sekilde sevismek, cocuk yapmak ne kadar dogru. Elbet evladına isteksiz sevismenin ürünüsün kusura bakma cocugum demezsin.
Adaylar hakkında hic yorum yapmayacagım, bazı sorulara cevap verilmemis cünkü.

Şu mesajından sonra seninle ilgili bütün düşüncelerim değişti.

Aynı tas aynı hamam işte, düşüncelerin ve hayatın hiç değişmemiş.
Kadın köye gidip çalışıp gelecek bide yine size hizmet etmeye devam ettireceksiniz.
Siz değişmezsiniz ama inşAllah onun aklj başına gelir.
Seninle ilgili tüm düşüncelerim değişti derken ne demek istedin biraz açar mısın?
Yahu sürekli diyorum bende bu şekilde yaşamaktan rahatsızım ama evde söz sahibi değilim
Neden herşeyden ben sorumlu tutuluyorum anlamıyorum

Karadenizli misiniz? Fındığa da götürüp çalıştırıyorsunuz bi de özetle.
Size sizin aileniz gibi bir aile düşsün inşallah çok mutlu bir hayatınız olur bol insan dip dibe🥰
Evet karadenizliyiz bravo dogru tahmin ama fındık bahçemiz yok çalıştıracak rahat olun :D
Kız böyle dualar etmeyin gözünüzü seveyim bu hayatı ben secmedim :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X