• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangisini seçmeliyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de oyum başhekim abimizden yana.
Piremses arkadaşımız da zaten aşktan ziyade belli kıstaslara göre hareket ediyor. Başhekim içlerinden en mutlu eden olur.

Ahh evlendirme programları kalkmasaymış keşke tam prenseslik yerlerdi ☹️

Hakkaten 😂😂
Yahu kabul etmiyor da flörtü bu adamlar durup dururken mi evlenme teklif ediyor. Flört yok, umut yok, farklı şehirler, görüşme yok....
Tek bir açıklaması var: Bağlama büyüsü 😂😂😂😂😂
Cazibe böyle bir şey işte. Sen tüm safiyane duygularınla atom fiziğinden bahsederken bir bakarsın adam seninle evlenip yanına gelebilmek için uçak bileti bakıyor. 🤷🏻‍♀️

Ahh ahh yeni kurtuldu birinin başı yine mi kendi kendini yakacaklar çıktı.
Hangisi olursa olsun senin keyfin iyi olsun premses. Neme lazım dünya duruyor sonra.

Çocuklar çok küçük değilse ve babada kalmıyorsa en mantıklısı 3. Aday gibi ama yine de başka adaylar çıkar diye beklenebilir evlenmekte acele etmemelisin bence

Yaaa 😍 Bu o kadar önemli bir detay ki. Eşimle 7 yıldır sevgiliyiz. 1 senelik bir dönem hariç her günümüz birlikte geçti. Hala dışarda buluşacaksak birbirimizi ilk gördüğümüz anda kulaklarımıza varan ağzımıza engel olamıyoruz.

Konu sahibi bir kriter arıyorsan illa ki, ölçütün bu olsun.

Bu çok güzel bir şey ama gerçekten herkes bunu yakalayamıyor,yaşayamıyor denk gelmiyor.Benim de çok uzun süredir ilişkim var birbirimize sevgimiz hiç azalmadı ama ilk zamanlardaki heyecanı hissetmiyorum.

Şu ana kadar bunu normal kabul ediyordum ama şimdi aklıma şüphe düştü bak:110:

Siz illa biriyle evlenmek zorunda mısınız ?

Aslında bu yazdıklarına cuk oturan çok laf var ama ban yemek istemiyorum.

Pazardan elma armut seçiyor gibi yazmışsınız.

Evlilik böyle bir şey değil. Hiç birine karşı sevgi yok heyecan yok içinizde kıpırtı yok. Her şey mantıktan ibaret.

Erkekler de oksijen gibi su gibi zorunlu bir şey değil. Akışına bırakın doğru kişi elbet çıkar karşınıza .

Bu çok güzel bir şey ama gerçekten herkes bunu yakalayamıyor,yaşayamıyor denk gelmiyor.Benim de çok uzun süredir ilişkim var birbirimize sevgimiz hiç azalmadı ama ilk zamanlardaki heyecanı hissetmiyorum.

Şu ana kadar bunu normal kabul ediyordum ama şimdi aklıma şüphe düştü bak:110:
Sevginiz azalmadıysa şüphe duyacak bir şey yok ki. Benim bahsettiğim salt heyecan değil. Adamı gördüğümde mutlu oluyorum otomatik neşe geliyor 😄 Eve geldiğinde kapıyı açınca bu kadar olmuyor mesela. O kadar insanın içinde onu tekrar tekrar bulmanın yarattığı haz olabilir. Ya da onca yabancının içinde onu görünce yakaladığın güven hissi.

Konu sahibi seni kirmak istemiyorum aslında ben suna taktim.ailemden ayri ev aldim diyorsunya, senin baska bir alisveris sitesinde uyeligin var orda çul çaput satiyorsun resmen.madem ev alacak paran var neden bu tarz seylerle uğraşıyorsun
ya onunla ne alakası var ben de kullanıyorum o uygulamaların hepsini hem de ordan gelen parayı sokaktaki hayvanlara harcıyorum.çöpe eşyam gitmemiş oluyo, zaten zor durumda biriyse özel olarak ona uygun şeylerimi yollarım yoksa tertemiz şeylerimi neden çöpe atayım.duygu özaslan ya da şeyma subaşı'nın da mı ihtiyacı var sanki

Sizdemi 20-30 tl ye satiyorsunuz.demek insanlar böyle zengin oluyor.ben orta halli bir insanim.ne başkasının giyilmisini giyerim ne de baskasina kendi giydigimi 20-40 tl ye satarim.her insan farkli tabi ne diyim
yahu neyi kimin kaça sattığıyla ne alakası var, çöpe atacağıma oraya koyuyorum ihtiyacı olan uygun fiyatlı daha üzerinde etiketi olan eşyamı alıyo parasıyla da kedi maması alıyorum kedi mamasıyla mı zengin olucam , zengin olduğum ne malum? :KK70: olabilir siz giymeyebilirsiniz , uygulamayı niye indirip de kalkıp kadını burda ne diye araştırıp ifşa ediyorsunuz ki? bu devirde 20-30 lirayla zengin olunduğunu düşünüyorsanız devam edin ne diyim.
mesela geçen sene zaradan 140 liraya aldığım üzerinde etiketi duran şeyi 30 liraya sattım olmaz bu bana diye, nasıl kar etmişim ama dimi -110 lira aejnfjae

Son düzenleme:
Öncelikle ramazan ayında orucum yalan söylemiyorum. Çünkü daha önce buna benzer konuyu sordum inanmadınız, inanmayanlar yazmasın.
Şimdi benim 3 tane adayım var. Geçen haziran ayında düğünüme 1 hafta kala ayrıldığım için biraz tereddütlerim var.
Birinci aday couchsurfing üzerinden değişim programı ile tanıştığım birisi, İş yeri ayarlamış bu programı. Kendisi yurt dışında yaşıyor ama bir arap ülkesinde. Bana ilk başta olabilir gibi geliyordu ama şimdi olumsuz bakıyorum. Ailesini, işini arkadaşlarını bırakıp benimle evlenip yaşadığım şehre yerleşmek istiyor. Aslında kendisini istemediğimi söylüyorum çünkü burda iş bulma alışma yerleşme süreci baya uzun. Ama uçuşlar açıldıktan sonra geleceğini ve her şeyi çözüp halledeceğini beni çok sevdiğini söylüyor hem de her gün.
İkinci aday, arkadaşımın arkadaşı şuan aynı şehirde değiliz ve o da ailesiyle beraber yanıma geleceğini fazla uzatmadan evlenmek istediğini söylüyor, onunla da olabilir mi diye denedim de bilmiyorum, buraya gelecek yeniden iş bulma durumu evi yok,kalacağı yer yok. Yani kirada oturucaz sıfırdan başlıcaz falan, zor bir süreç. Ama çocuk karakter olarak her şeyiyle tüm huylarıyla tam istediğim gibi birisi. Ona da olmaz falan desem de beni ikna etmek için her şeyi yapıyor.
Evet 3. son aday (başka adaylar var ama onları ciddi bulmuyorum)
Bu adayı size daha önce bahsetmiştim. Kendisi ile kasım ayından beri tanışıyoruz. 1 ay falan sevgili olduk, sonra ben mantık çerçeveme sığmadığı için ayrıldım. Kendisi büyük bir devlet hastanesinin başhekimi bir de zengin (ailesinden gelen zenginlik var)
ve bana çok değer veriyor, her zor anımda yanımda, geçen bir şey oldu hemen halletti ki benim 20 günde halledebileceğim bir mesele.
hasta olurum o vardır, mutsuz olurum o vardır. Ve bunların hepsini sen yanıma yakışmıyorsun olmuyor, mantıksız bir ilişki dediğim halde seni istemiyorum dediğim halde yapıyor. Kendisi evlenmiş boşanmış ve benden 11 yaş büyük bir de iki çocuğu var e ben hiç evlenmedim yakıştıramıyorum, ailem de istemiyor hem çocukları olduğu için hem bizden maddi olarak aşırı farklı oldukları için.
Arkadaşlarım bence kaçırma diyorlar. bilmiyorum kafam çok karışık. Yardım ve öneri istiyorum
Taş, kağıt, makas yapsın adayların veya sen o piti piti yap 😁😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X