• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangisini seçmeliyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cevap veriyorum üçünden de bi cacık olmaz.
Çünkü normal sağlıklı bir erkek karşıdaki istemiyorum dediği an ısrar etmeyi keser peşini bırakır.
Eskidendi o kız evi naz evi muhabbeti .
Bana insanların böyle ısrarcı olması hiç normal gelmiyor açıkçası aciz gibi muhtaç gibi.

Sanki pazardan domates seçiyor. Zaten birine karşı bile birşey hissetseydin bize sormazdın burada.brence biraz mantıktan çok duygunla hareket et.tabi mantık da gerekli ama sevgi olmadan evlilik olmaz arkadaşım.yarin aynı yatağa giereceksin ölüm gibi olur mazallah.

Resmî ifşa olmuş ben de merak edip baktım ama bence güzel kız valla
her konusunda asgari 3 talipten bahsediyor ve bize yazmadığı onlarca talibi olduğunu belirtmiş. Adriana Lima sanki , konu güzel olup olmaması değildi sadece aynı anda bir çok erkekle flört edip burada saf ayağına yatarak konu açması. Bence bizi delirtmek için alay ediyor. Her konusunun sonu kaos çünkü. Çirkin değil ama aşırı güzel de değil normal, ona ayılıp bayılanları görmek lazım tabi. Muhtemelen internetten buluyor başka izahı yok.

Sizin ordan seçemediğinizi biz burdan nasıl seçelim hadi seçtik bizim seçtiğimizle mi evleneceksiniz daha çok aday varmış işiniz çok zor ama bence sizle evlenecek adamın işi daha zor
Hakikaten ya😃😃😃 pişman olursa da bizden hesap sorar sizin yüzünüzden aldım adamı diye😃😃😃

her konusunda asgari 3 talipten bahsediyor ve bize yazmadığı onlarca talibi olduğunu belirtmiş. Adriana Lima sanki , konu güzel olup olmaması değildi sadece aynı anda bir çok erkekle flört edip burada saf ayağına yatarak konu açması. Bence bizi delirtmek için alay ediyor. Her konusunun sonu kaos çünkü. Çirkin değil ama aşırı güzel de değil normal, ona ayılıp bayılanları görmek lazım tabi. Muhtemelen internetten buluyor başka izahı yok.
Ben üzüldüm ya gelinliği bile hiç giyilmeden satılığa çıkmış. Bi de merakıma yenik düşüp baktım ama keşke ifşa edilmeseydi. Özel hayat sonuçta. Kendimi yerine koyunca üzüldüm

Bu ne böyle ya maşallah pazar yerine dönmüş isteyen isteyene ve daha varmış da saymıyormuşsun hayırdır bulunmaz hint kumaşı mısın sen herkes peşinde ve üç kişiyle de görüşüp yedekte mi tutuyorsun nedir eğer diğerlerini istemiyorsan açıkça istemiyorum sevmiyorum dedikten sonra gurursuz değiller ya gelsinler siz istemezmişsinizde onlar gelecekmiş.illa falan filan iyi o zaman hepsine aynı anda görüşme ayarlayın karşılaştırıp karar verirsiniz ya da kura çekersin nasıl fikir prenses:KK53::ukala:

Twitter'da Gigi Hadid'i linç ediyorlar, "ehahaha ne kadar çirkinmiş ya la ben daha güzelim bundan ehahhaah" tarzı (kız hamile ve yüzü şişmiş sadece); buraya geldim burada da linç gördüm.

Güzellik çok göreceli bir kavram değil mi yahu? Ben buraya çirkin bulduğum ünlüleri yazsam beni taşa tutarsınız "Neee bu mu çirkin git yakın gözlüğü al" diye. Ama bana çirkin geliyor. Belki bu kızın da albenisi var, girdiği ortamda dikkat çeken birisi ondan beğeniliyordur; belki o kadar özgüvenlidir ki size güzel gelmediği halde talip olan erkekler onu çok güzel buluyordur. Bilemeyiz. Lütfen bu şekilde yapılan linçlere ortak olmayın. Başka birisi size yapsa ne kadar üzülürsünüz. "Ben böyle yapmıyorum" falan demeyin, linç etmek için kimsenin bahaneye ihtiyacı yok.

Fotoğrafı görmedim, görmek de istemiyorum bu arada. Konu sahibi isteyerek paylaşmadığı sürece bu ifşadır, ifşayı da etik bulmuyorum.

Kadın haklı veya değil, bir insanın başka bir hesabını burada ifşa etmek ne kadar doğru?

Ne kadar sığ yorumlar yapılmış dış görünüşü ile alakalı. Beğenmediğiniz sadece dış görünüşe önem veriyor diye şikayetlendiğiniz Türk erkeklerinden hiçbir farkınız yok maalesef, bir de kadın olacağız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnız konu sahibin konusu evet çok akla yatkın değil hatta komik kabul ediyorum ama konu sahibinin dış görünüşünü yargılayacak şeyler yazmasak mı? Siber zorbalık oluyor çünkü.
Kimseyi de taşlamak niyetiyle yazmadım. Uyarmak için yazıyorum. Nasıl ki normalde birinin karşısına geçip ben senden daha güzelim sen bunları nasıl buldun demiyorsak burada gizli kimliklerimizin ardına sığınıp söylemeyelim lütfen.

Ben üzüldüm ya gelinliği bile hiç giyilmeden satılığa çıkmış. Bi de merakıma yenik düşüp baktım ama keşke ifşa edilmeseydi. Özel hayat sonuçta. Kendimi yerine koyunca üzüldüm
evet üzücü ben de merakıma yenik düşüp baktım , hayalkırıklıklarına bir şey diyemem. Sadece açtığı konularla bizimle kafa bulduğunu düşünüyorum artık.

Flört etmiyorum diyorsunuz ama beni seviyorlar evlenmek istiyorlar diyorsunuz o nasıl oluyor?
Kimseye kesin olarak hayır demiyorsunuz ki, biri elden giderse diğerinden olmayayım dursun bir kenarda.
Hele 3.aday...
Adam sizle evlenmek istiyor ama flört etmiyorsunuz assla, siz hayır diyorsunuz, yanıma yakışmıyorsun diyorsunuz, bunları bir de 40 yaşında 2 çocuk babası adama diyorsunuz ama üstüne adamın işyerine gidip işlerinizi hallettiriyorsunuz.
Evet hepsiyle flört ediyorsunuz konu sahibi ne kadar inkar etsenizde. Hepsine mavi boncuk dağıtıyorsunuz.Ve yaptığınız 3 kişiyi idare etmek.
Kusura bakmayın bunu kim yaparsa yapsın kadın erkek fark etmez ben ahlaksız derim.
Bu kadar koca meraklısı olmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X