Hangisini seçmeliyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıca ben de çocuğumun kıyafetlerini, oyuncaklarını satıyorum. Bazılarını bağışlıyorum ama çok beğendiklerimi uygun fiyata satıyorum ki birinci eline bütçesi yetmeyen bir aileyi sevindireyim. Bu çul çaput satmak değil yardımlaşmadır. Tasarruftur. Çevreciliktir. Ayılıp bayıldığınız h&m senelerdir eski giysi toplar baştan tasarlar tekrar para verir alırsınız. Geri dönüşümden geçen giyisi alırsınız gayet yüksek meblağa. Benim yepyeni kıyafetimi neden alana yada sattığım için bana bu küçümseme ifadeler geliyor.
Avrupada çocuklar ayın belli gününde kendi oyuncaklarını satarlar, kimse de gocunmaz alır. Bu bir kompleks bana göre.
ben de aynı şekilde yazdığımda beni de ezikledi kendince , sen de mi üzerine sürdüklerini 20-30 liraya satıyosun ben hiç öyle şeyler yapmam demekki yapmam lazımmış böyle zengin olunuyomuş diye (ama nedense uygulama telefonunda yüklü ve konu sahibini bulmuş ifşaladı).zengin olduğumu nerden çıkarttı onu da anlamadım :işsiz:
Kendince eziklemeye çalışıyor ama komplekslice bir davranış. Mağazadan alınan kıyafeti başkası ondan önce denediğinde bilmem neresine sürülmüş olmuyor mu? Alıp giyeni de satanı da eleştirmek o kişinin haddine mi düşmüş yani?

ben de aynı şekilde yazdığımda beni de ezikledi kendince , sen de mi üzerine sürdüklerini 20-30 liraya satıyosun ben hiç öyle şeyler yapmam demekki yapmam lazımmış böyle zengin olunuyomuş diye (ama nedense uygulama telefonunda yüklü ve konu sahibini bulmuş ifşaladı).zengin olduğumu nerden çıkarttı onu da anlamadım :işsiz:

Orada benim tenim değiyor o yüzden kıyafetlerin değeri artar yoksa sizinkilerin değeri artmıyor mu ? Demek istemiş sanırım wjsnjwsnajns😂😂 bir nevi senin maaşın benim benzin parama yetmez gibi bir videonun kk daki canlandirmasi 😂😂

Konu sahibi 2 numarayı seçme baya korkunç. ailesiyle neden geliyor yav sizin sehrinize yerleşmeye?

3 numara yoğun çalışır o da olmaass 1 numarayı unuttum unutulabilecek biriyse o da olmasss

Zaten bağış yapacak yer de bulamıyorsun. Lösev kullanılmış giysi kabul etmez. Belediyeler alıyor ama tam güvenemiyorum. Kullanılacak bir şeyi atmak bana göre çevreye zarar. Bu nedenle de satıyorum. Satacağım da burdan insanların üstüne yürümek çok ayıp
Tabi ki öyle. Kimse tutup da deforme olmuş şeyleri satmıyor zaten. Öyle olsa kim alır? Orta halliymiş de kimsenin giydiğini giyemezmiş. E demek ki alan giyebiliyor. Ya durumu yok ya önemsemiyor. Belki sezonda yetişemediği bir kıyafeti buldu, hatta belki ordan alıp üstüne kar koyup satıyor bu bile olabilir.

Herkesin hayatına kimse karışamaz 😙

2. Aday: Kitap okurum, spor yaparım, ev işlerine yardımcı olurum
Konu sahibi: Huyları tam istediğim gibi :KK36:

Yani tanışmadan, birlikte vakit geçirmeden, bir yaşantı olmadan anca bu kadar, karşısındakinin söylediği doğru/yanlış bilinmez şeylerle, tanır insan karşısındakini. Ülkede de herkes sık spor yapar ve kitap okur zaten :KK53:. Bazı yorumlarını okuyunca How I Met Your Mother'da Katy Perry'nin canlandırdığı karakterin saflıklarına dedikleri gibi, "Oh honey..." diyorum ben burada.
Hıcbıseyden habersiz gelip konuyu yeniden komıklestırmen? 😂😂😂♥️

Tabi ki öyle. Kimse tutup da deforme olmuş şeyleri satmıyor zaten. Öyle olsa kim alır? Orta halliymiş de kimsenin giydiğini giyemezmiş. E demek ki alan giyebiliyor. Ya durumu yok ya önemsemiyor. Belki sezonda yetişemediği bir kıyafeti buldu, hatta belki ordan alıp üstüne kar koyup satıyor bu bile olabilir.

Herkesin hayatına kimse karışamaz 😙
Kompleks bu zaten. Zennube hanımcım diye bir anne instagramda yazmıştı bunu, Almanyaya göçünce fark ettim burada ikinci el çok yaygın ve anneler arasında her şey dönüyor çok güzel bir şey bu diye. Bizde kompleks resmen.
Bana çocuğum olacağı zaman kuzenlerimden ablamlardan arkadaşlarımdan eşya yağdı. Başta eşim bozuldu, alamayacak mıydık sanki dedi. Halbuki bu destekti. Çok hoşuma gitmişti. Dönence, sling, kanguru, pompa, giysiler gelmişti.

Kompleks bu zaten. Zennube hanımcım diye bir anne instagramda yazmıştı bunu, Almanyaya göçünce fark ettim burada ikinci el çok yaygın ve anneler arasında her şey dönüyor çok güzel bir şey bu diye. Bizde kompleks resmen.
Bana çocuğum olacağı zaman kuzenlerimden ablamlardan arkadaşlarımdan eşya yağdı. Başta eşim bozuldu, alamayacak mıydık sanki dedi. Halbuki bu destekti. Çok hoşuma gitmişti. Dönence, sling, kanguru, pompa, giysiler gelmişti.
Gurur yapılınca tüketim çılgınlığı körükleniyor sadece. Saydıklarınızın çoğu çok az kullanılıp kaldırılan şeyler. Bizim ülkemizde insan teklif etmeye bile çekiniyor bu tarz şeyleri.

Benden hoşlanan birkaç kişi var dedi diye üşenmeyip kızı googlede stalklamak kıyafet satmasından görünüşüne bin tane laf etmek de hakikaten büyük fesatlık.

Yalnızsanız, konu sahibinin yaşadıkları sizin deneyimlerinizle uyuşmuyorsa inanın tam da bu yüzden. Herhangi bir kadının iltifatları, jestleri, ilgiyi haketmediğine inanıyorsunuz çünkü. E sizde herhangi bir kadın olduğunuz için bu sefer bakışınızdan duruşunuzdan auranızdan ben şımartılmaya layık değilim mesajı yayılıyor buram buram.

Ayy merakımdan aradım buldum... evet güzel kızsın da okadar diş yaptırdın neden dişlerinin göründüğü fotonu koymadın yahu...birde ekleme yapayım fotoğraftan analiz yapacak olursak sen flört etmiyorum diyorsun ama biraz saf ve iyi niyetli bir kız gibi görünüyorsun, farkında olmadan adamlarla flörtleşiyorsun ve bu adamlar da seni kolay lokma sanıyor olabilir

Konu nasıl ikinci el satış yapanları küçümsemeye geldi bilmiyorum ama cidden tuhaf ilerliyor konu
Ayrıca
Sadece tüketmeye yönelen hiç bir şey üretmeyen birinci elden alınca kendini iyi hissedenler var mı cidden?
Şu karantina dönemi pahalılık bize önemli olanın lüx markalar değil yaşamsal ihtiyaçlar olduğunu öğretemedi mi hala?

Öncelikle ramazan ayında orucum yalan söylemiyorum. Çünkü daha önce buna benzer konuyu sordum inanmadınız, inanmayanlar yazmasın.
Şimdi benim 3 tane adayım var. Geçen haziran ayında düğünüme 1 hafta kala ayrıldığım için biraz tereddütlerim var.
Birinci aday couchsurfing üzerinden değişim programı ile tanıştığım birisi, İş yeri ayarlamış bu programı. Kendisi yurt dışında yaşıyor ama bir arap ülkesinde. Bana ilk başta olabilir gibi geliyordu ama şimdi olumsuz bakıyorum. Ailesini, işini arkadaşlarını bırakıp benimle evlenip yaşadığım şehre yerleşmek istiyor. Aslında kendisini istemediğimi söylüyorum çünkü burda iş bulma alışma yerleşme süreci baya uzun. Ama uçuşlar açıldıktan sonra geleceğini ve her şeyi çözüp halledeceğini beni çok sevdiğini söylüyor hem de her gün.
İkinci aday, arkadaşımın arkadaşı şuan aynı şehirde değiliz ve o da ailesiyle beraber yanıma geleceğini fazla uzatmadan evlenmek istediğini söylüyor, onunla da olabilir mi diye denedim de bilmiyorum, buraya gelecek yeniden iş bulma durumu evi yok,kalacağı yer yok. Yani kirada oturucaz sıfırdan başlıcaz falan, zor bir süreç. Ama çocuk karakter olarak her şeyiyle tüm huylarıyla tam istediğim gibi birisi. Ona da olmaz falan desem de beni ikna etmek için her şeyi yapıyor.
Evet 3. son aday (başka adaylar var ama onları ciddi bulmuyorum)
Bu adayı size daha önce bahsetmiştim. Kendisi ile kasım ayından beri tanışıyoruz. 1 ay falan sevgili olduk, sonra ben mantık çerçeveme sığmadığı için ayrıldım. Kendisi büyük bir devlet hastanesinin başhekimi bir de zengin (ailesinden gelen zenginlik var)
ve bana çok değer veriyor, her zor anımda yanımda, geçen bir şey oldu hemen halletti ki benim 20 günde halledebileceğim bir mesele.
hasta olurum o vardır, mutsuz olurum o vardır. Ve bunların hepsini sen yanıma yakışmıyorsun olmuyor, mantıksız bir ilişki dediğim halde seni istemiyorum dediğim halde yapıyor. Kendisi evlenmiş boşanmış ve benden 11 yaş büyük bir de iki çocuğu var e ben hiç evlenmedim yakıştıramıyorum, ailem de istemiyor hem çocukları olduğu için hem bizden maddi olarak aşırı farklı oldukları için.
Arkadaşlarım bence kaçırma diyorlar. bilmiyorum kafam çok karışık. Yardım ve öneri istiyorum
Arap olani istemezdim kultur farki olur alismasi seni yorar. Bashekimi de istemezdim hem cocuklari hem yasi yorar. Bana 2. Aday daha uygun gibi geldi ama ayni anda mi konustun hepsiyle onu merak ettim. Ay kiza bak hepsini idare etmis demek icin degil ayni anda 3uyle.konusuosan duygularinin kimde agir bastigini kimin gercekten seni sevdigini anlaman zor olur cunku surekli dikkatin dagiliyor ve hislerin karisik oluyor. Önerim hepsiyle yuz yuze bir kez olsa gorus.

Öncelikle ramazan ayında orucum yalan söylemiyorum. Çünkü daha önce buna benzer konuyu sordum inanmadınız, inanmayanlar yazmasın.
Şimdi benim 3 tane adayım var. Geçen haziran ayında düğünüme 1 hafta kala ayrıldığım için biraz tereddütlerim var.
Birinci aday couchsurfing üzerinden değişim programı ile tanıştığım birisi, İş yeri ayarlamış bu programı. Kendisi yurt dışında yaşıyor ama bir arap ülkesinde. Bana ilk başta olabilir gibi geliyordu ama şimdi olumsuz bakıyorum. Ailesini, işini arkadaşlarını bırakıp benimle evlenip yaşadığım şehre yerleşmek istiyor. Aslında kendisini istemediğimi söylüyorum çünkü burda iş bulma alışma yerleşme süreci baya uzun. Ama uçuşlar açıldıktan sonra geleceğini ve her şeyi çözüp halledeceğini beni çok sevdiğini söylüyor hem de her gün.
İkinci aday, arkadaşımın arkadaşı şuan aynı şehirde değiliz ve o da ailesiyle beraber yanıma geleceğini fazla uzatmadan evlenmek istediğini söylüyor, onunla da olabilir mi diye denedim de bilmiyorum, buraya gelecek yeniden iş bulma durumu evi yok,kalacağı yer yok. Yani kirada oturucaz sıfırdan başlıcaz falan, zor bir süreç. Ama çocuk karakter olarak her şeyiyle tüm huylarıyla tam istediğim gibi birisi. Ona da olmaz falan desem de beni ikna etmek için her şeyi yapıyor.
Evet 3. son aday (başka adaylar var ama onları ciddi bulmuyorum)
Bu adayı size daha önce bahsetmiştim. Kendisi ile kasım ayından beri tanışıyoruz. 1 ay falan sevgili olduk, sonra ben mantık çerçeveme sığmadığı için ayrıldım. Kendisi büyük bir devlet hastanesinin başhekimi bir de zengin (ailesinden gelen zenginlik var)
ve bana çok değer veriyor, her zor anımda yanımda, geçen bir şey oldu hemen halletti ki benim 20 günde halledebileceğim bir mesele.
hasta olurum o vardır, mutsuz olurum o vardır. Ve bunların hepsini sen yanıma yakışmıyorsun olmuyor, mantıksız bir ilişki dediğim halde seni istemiyorum dediğim halde yapıyor. Kendisi evlenmiş boşanmış ve benden 11 yaş büyük bir de iki çocuğu var e ben hiç evlenmedim yakıştıramıyorum, ailem de istemiyor hem çocukları olduğu için hem bizden maddi olarak aşırı farklı oldukları için.
Arkadaşlarım bence kaçırma diyorlar. bilmiyorum kafam çok karışık. Yardım ve öneri istiyorum
Konu sahibi bunların hiç biri sana uygun aday değil
Daha görüşmediğin insanlara aşık olduğunu düşünmüyorum
Mantık çerçevesinde bakıncada uygun değiller
İlk ikisinde kültür farkı artı işsizlik sorunları olacak.
Üçüncü aday ise evlenip boşanmış
çocuklarla ilgili adamın kendisi ile ilgili dünya kadar sorun çıkar.
Burada bir çok konu var bununla ilgili bence hepsiylede konuşmayı bırakıp kendinle ilgilen bir süre

Son düzenleme:
Hıcbıseyden habersiz gelip konuyu yeniden komıklestırmen? 😂😂😂

Sınav dönemindeyim geç kalmışım konuya 😂. Severim Prenses’i de konularını da arada whatsapptan da konuşuruz. İyi kalpli iyi niyetli bir kızcağız, eski konularında kendisine neler dendi hiç çizgisini bozmadı, kendisine saygısızlık yapılsa da o yapmadı. Dalga geçer konuşuyorum ama iyiliğini isterim, konunun yönü değişse de insanları düzgünce tanımadan çıkarımlarda bulunduğuna, herkesi de kendisi gibi sanıp iyi niyetli yaklaştığına eminim. Konu ne kadar farklılaşırsa da bu dediklerim onun için pek farklılaşmıyor maalesef.

Geriden gelip okuyarak cevaplıyorum evet :KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X