- 26 Şubat 2008
- 2.683
- 3.911
- 373
- 37
- Konu Sahibi usuyenprenses
Ayrıca ben de çocuğumun kıyafetlerini, oyuncaklarını satıyorum. Bazılarını bağışlıyorum ama çok beğendiklerimi uygun fiyata satıyorum ki birinci eline bütçesi yetmeyen bir aileyi sevindireyim. Bu çul çaput satmak değil yardımlaşmadır. Tasarruftur. Çevreciliktir. Ayılıp bayıldığınız h&m senelerdir eski giysi toplar baştan tasarlar tekrar para verir alırsınız. Geri dönüşümden geçen giyisi alırsınız gayet yüksek meblağa. Benim yepyeni kıyafetimi neden alana yada sattığım için bana bu küçümseme ifadeler geliyor.
Avrupada çocuklar ayın belli gününde kendi oyuncaklarını satarlar, kimse de gocunmaz alır. Bu bir kompleks bana göre.
Kendince eziklemeye çalışıyor ama komplekslice bir davranış. Mağazadan alınan kıyafeti başkası ondan önce denediğinde bilmem neresine sürülmüş olmuyor mu? Alıp giyeni de satanı da eleştirmek o kişinin haddine mi düşmüş yani?ben de aynı şekilde yazdığımda beni de ezikledi kendince , sen de mi üzerine sürdüklerini 20-30 liraya satıyosun ben hiç öyle şeyler yapmam demekki yapmam lazımmış böyle zengin olunuyomuş diye (ama nedense uygulama telefonunda yüklü ve konu sahibini bulmuş ifşaladı).zengin olduğumu nerden çıkarttı onu da anlamadım![]()