• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangisini seçmeliyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben üzüldüm ya gelinliği bile hiç giyilmeden satılığa çıkmış. Bi de merakıma yenik düşüp baktım ama keşke ifşa edilmeseydi. Özel hayat sonuçta. Kendimi yerine koyunca üzüldüm
Zaten bence burdaki durum üzücü koca koca insanlar ilkokulvari hakaretler ettiler kıza yok çirkin yok yıldız tilbe yazık gerçekten...

Neyse duygu sömürüleri geldiğine göre gidebiliriz yapana değil yaptırana bakıcaksın biraz da :KK66: bana bile kıskaniyorsun dedi kız neyini kıskanıcam anlamadım ki elimde 3 5 yedek tutmamayı mı
sen ki en libidolu hatunsun ama bak sende bu kadar talip yok bence de kıskanıyorsun :63:

yaşadıkları üzücü olabilir eyvallah ama taaaa nişanlıyken bile açtığı konular akıllara zarardı zaten.

1. Si herhangi bir insanın burada teklifsizce ifşa edilmesi hoş değil hem de hiç hatta saygısızlık
2.si konunun güzellikle alakası yok sadece güzel olanın bilmem kaç talibi olmuyor

bunu çirkin yarışa dönüştürmek saçmalık
Konu sahibi abartmıs da olabilir onu bilemeyiz ama bu ne saçmalık çözemedim

isterse 100 talibim var yazsın kime ne en Fazla he der geçersin
Yok o kadar talibi olacak kadar güzel değil ne sığ bir düşünce

Bunu neden yazdınız merak ediyorum. Konu sahibine bu yaşta ev alacak parayı nerede buldun, ne iş yapıyorsun, nasıl bir gelirin var, mirasyedi misin diye bile sorabilirdiniz, onun yerine aşağılıyorsunuz çul çaput diye. Neden? Belki çok zengin ve tutumlu, olamaz mı? Konuyla alakası nedir? Konu sahibi üstüne alınmasın ama belki de pinti, çöpünün bile değeri var ya da israf sevmiyor, her şeyi değerlendiriyor. Olamaz mı? Yorumunuzun benimle hiç alakası yok ama benim bile gururuma dokundu ya. Üstelik durduk yere bir ifşa başlatmışsınız. Şikayet ettim sizi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu sahibi özür dilerim bilmediğim için soruyorum 3üyle de aynı anda mı konuşuyorsunuz. Hepsi aynı anda nasıl hemen evlenelim diyorlar anlayamadım.. Siz 3üyle de flört etmiş gibi mi oluyorsunuz. Vallahi anlayamadığım için soruyorum. Hiç bu tarz görüşmelerim olmadığı için. Etik de bulmuyorum gerçi belki sizinki doğrudur ben 30 yaşında bekar ve flörtsüz, siz ise hemen evlenmelik 3 talipli olduğunuza göre..

1. Si herhangi bir insanın burada teklifsizce ifşa edilmesi hoş değil hem de hiç hatta saygısızlık
2.si konunun güzellikle alakası yok sadece güzel olanın bilmem kaç talibi olmuyor

bunu çirkin yarışa dönüştürmek saçmalık
Konu sahibi abartmıs da olabilir onu bilemeyiz ama bu ne saçmalık çözemedim

isterse 100 talibim var yazsın kime ne en Fazla he der geçersin
Yok o kadar talibi olacak kadar güzel değil ne sığ bir düşünce
Bdv de iki tezat konu
Biri çirkinim kimsenin ilgisini çekemiyorum
Diğeri talipler arasında seçim yapamıyorum
Çirkinim diyen üyeye teselli yorumları yapılırken
Bu konuda konu sahibini eleştirilip yeriyor gülüyoruz
Hangisi doğru neden böyleyiz bilmiyorum
Biri güzelim zekiyim vs kendini övdüğünde bunu itici buluyoruz velhasıl

Bdv de iki tezat konu
Bu konudaki bana göre tek sorun her sakallıyı dedesi zannetmesi
Herkesle evlilik hayali kurması
Onun dışında bilmem flört sayısı falanın önemi yok

Sevgili üyeler;
Konu güzellik değil ki.
Yüzeysel bakmayın.
Ayrıca güzellik tamamen göreceli bir olgu.

Bence asıl problem konu sahibinin etik değerlerinin yetersizliği.
Ama akıllı biri; hicbir adaya başkasıyla da konuştuğunu demiyordur ben kimsenin bunu kabul edeceğini sanmıyorum.

Bence konu sahibinin asıl problemi etik değerlerinin yetersiz olması.:kahve:

Burda yapılan şey çok çirkin.
Gerçekten çok çirkin.
Deşifre edilmesinden öte bir hemcinsimize bunu yapmamalıyız. Hatta hiç bir insana yapmamalıyız.
Bir insan kendini güzel buluyorsa özgüveni yüksekse ne güzel. Kalkıp burada bir kadının özgüvenini zedelemeye hakkımız yok.
Ki aura denen bir şey var. Pek güzel olmayan ama oturması, konuşması, havası, cazibesiyle kendine baktıran ne kadınlar biliyorum ben.
Bu yapılan da bir şiddet, taciz.
Konu sahibinin konularını ben de tasvip etmiyorum. Ama bunu da hak etmiyor. Bunu yapmaya hakkınız yok

Bdv de iki tezat konu
Çirkinim, güzelim konuları zaten bu kavramlar üzerine açılmış konular. Yani konu sahipleri de bunları konuşmak için açmış oluyor o konuları. O zaman aşağılama ve hakaret olmadığı sürece her yorumu kaldıracaklar mecbur. Aksi durumda konu açmasınlar. Ama bu konunun konu sahibinin kaşıyla gözüyle bir alakası yoktu ki. Bu sebeple açmadı ki konuyu. Birileri konuyu zorla oraya getirmiş. Konu sahibi güzelim ya da çirkinim de demiyordu ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X