Hangisini seçmeliyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yaşım 29
evet olabilir ama benimle evlenmek isteyen çok var zaten genç istediğim için değil seninle evlenme niyetim dedi bilmiyorum

Premses özelden fotoğrafını göndersene noluur senin bütün konularına yorum yaptım bence ben bunu hakediyorum

2. yi seç.

Bu adayların hiç biri ciddi ilişki yaşayacak tipte insanlar değil bence. Biraz kafanızı toplayın hayatınıza bi süre erkek almayın. Sanki hemen evlenmeliymissiniz gibi 2 kişiyle tanissaniz evliliği dusunuyorsunuz. Gerçekten buna gerek var mı?

yaşım 29
evet olabilir ama benimle evlenmek isteyen çok var zaten genç istediğim için değil seninle evlenme niyetim dedi bilmiyorum
Kendi ağzınızla söylüyorsunuz. Sizde yaşlanınca sizden genc birine gidecektir çok ciddiye alıyorsunuz almayın yaşıtınız birini bekleyin

Biriyle evlenmek için tanışılmaz mylr olsa sonuçlar ortada zaten. Birini her anlamda gerçekten tanırsınız o evliliktir

Simdı benim uc tane adayım var cümlesinden sonrasını kısksnclıgımdan okumayamadım...
Muge anlının da dedıgı geldım gidiyorum hıc aynı anda uc adayım olmadı, yasım 36
Sızı sanslı koftehorlar.

Yakısıklı ve zengin olanı sec ucunden bırı mutlaka boyledır asdgshs

Benim öyle şeylerle işim olmaz Müge Apla

Benim aynı anda 4 aday adayım olmuştu. Onlar sayılır mı? Yalnız 3'ü önseçimleri geçemedi. Ben de 4.üyle sandığa gittim. Kazandı namıssız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…