- 10 Şubat 2020
- 161
- 83
- 13
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Olabilir haklısınŞimdi instadan tanıyanlar gelir güzel kız biliyorum falam derde sorun güzellik değil bence yoksa sokakta o kadar güzeller var kimse kuyruk olmuyor hep diyorum herkese nasıl boncuk dağıtiyorsan artık sıra tükenmiyor
bu adamların birbirinden haberi var mı
Hayır tabiki söyler miyim
evet çünkü çocuk sahibi olmak istiyorumİlla biriyle olmak zorunda mısın ?
Beynine sağlık..Açık fikrimi söyleyeyim 3 ude olmaz bence ama 3.aday hiç olmaz 2 çocuklu siz ilk kez evlenceksiniz falan bunlar ciddi problem yaratır bence. Yalnız şunu söylemek istiyorum 3 kişiyle aynı anda konuşmak biraz fazla sevimsiz ve etik olmayan bir davranış değil mi ?hoş değil yani .siz neden boylesiniz?sizin tüm konularınızı biliyorum o yuzden bunu samimi soruyorum . Kendinizi gelistirseniz hayatın akışında uygun nitelikli karşınıza çıkan insanla evliliğe gitse ilişkiniz nasıl olur acaba böyle 3 5 10 kişiyle aynı anda konuşup hepsine mavi boncuk dağıtıp yaşamak yerine bu dedigimi yapsanız daha iyi olmaz mı? Dışardan inanılmaz seviyesiz gözüküyor yaşam tarzınız ( ki sizin yazdığınız kadarıyla)
o kadar güzel değilim merak edilecek kadar merak etmeyin ve burdan bir çok arkadaşa daha önce fotoğraf atmıştımKeske fotografiniz olsaydi ınanın cok merak ettim.belki bizdende bi talip cikardi
Allah gönlüne göre versin kardeş. Evde kendi adayını kendin yapmak mümkün olsaydı keşke, böyle çim adam gibi ne bileyim su maymuncuğu gibi; sulayınca huuooppp büyüse filan.Sayılır sayılır aday adaydırbak bırı kazanmıs iste.. Allah bize de nasip etsin Hahahahahahahaha.. Evlenmeyi dusunmeyen asla ben, boyle konular okudukca banane bende kadınım bende evlencem demeye basladım..karantına bana yaramadı Loreth
dalga geçmeyin lütfen ben ciddiyim şakasız konumO piti piti yaparim ben olsam.
Nasıl yani adamların birbirinden haberi var mı?ben buna bu cevabı vermedim ev aldığım konusuna bu cevabı verdim ne saçma bir edit
ya bilmiyorum aslında sadece evlenmek ve çocuğum olsun istiyorum ona da iyi bir hayat şartları verebilmek istiyorum açıkçası şuan hiçbirine gerçek bir hissim yokMerhaba prenses hoşgeldin.
Bence bunların hiçbiri olmaz. Ilk söylediğin is cok yaş..
3.su daha da yaş adam evlenmiş boşanmış,2 cocugu var burada birsuru konu var bu tip. Çok sorunlar çıkıyor sonrasında. Maddiyat önemli değil. Adamın çocukları olması problem olur sana.
Yaş farkında da bisey yok. Tabiki bu saatten sonra mantığını kullanarak evlilik yapman gerek ama biraz da icin kımıldansın.
Bu sonuncudan hoşlanıyor musun ?
arkadaşlarım olur bence bir şans ver kaçırma falan dediler ondan etkilendim sanırımEvleneceğimiz insanı böyle menüden yemek seçer modunda seçmek de ne bileyim...
İlk adayı daha tanımıyorsunuz bile ve her şeyini bırakıp, evlemeyi, buraya yerleşmeyi düşünüyor. Baştan geri zekalı galiba diye postayı koymanız gerekmez mi?
İkinci adayla da pek bir tanışıklık yok ama evlilik muhabbeti var. Yahu evlilik ilişkideki sonraki levellerdan biridir. Önce bir tanışsaydınız. Nasıl huyları istediğim gibi diyebiliyorsunuz. Nişanlınızdan ayrılalı 1 sene ancak olmuş ama aday tanıma trafiğiniz öylesine yoğun ki, kimseyi ciddi anlamda tanımaya fırsatınız olamaz, hepsini ancak yüzeysel tanıyabilirsiniz diye düşünüyorum. Bu evlilik düşünmek için yeterli mi sizce?
Son aday zaten mantığınıza uymamış ayrılmışsınız, parası mı tekrar adaylar arasına sokuyor bu durumda kendisini? Benim tespitim değil, siz böyle anlatıyorsunuz. Evlilik böyle sığ bir şey mi sizin için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?