hangisinin yaptığı doğru

mahperi82

Kartal
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
516
1
96
Ağrı
benim annem çoçuk için bana çok baskı yapar sanki olduda ben doğurmadım bu arada kaynanamla telefonda konuştular annem kaynanama ben torun istiyorum dedi ki ben kaynanamla böyle konuşmasını istemiyorum annemim ama baş edemiyorum sonra kaynanamda olur inşallah dedi sonra telefonu kapattılar. ben de ben annem gibi düşünmüyorum allah ne zaman verirse kabulüm dedim kaynanama kaynanamda döndü bana dediki böyle daha hayırlıdır belki şimdi çoçuk olacak sonra boşanacaksınız çoçuk ortada kalacak dedi dondum kaldım öncelikle ben severek evlendim oda biliyor neden boşanayım onun yanında kavga gürültüde etmedik neden bu düşünceye vardı bilmiyorum birde anneme inşallah olur diyor bana dönüp bunu diyor bunuda anlamış değilim kızlar annemdende kaynanamdanda sıkıldım artık beni hiç anlamıyorlar.çok benciller

Allahallaaah o nasıl şeymiş anlamadım ben arkadaşım,
Neden sormadın ki bu ne demek diye bence bi üstüne gitseydin konunun..
O ne boş konuşma öyle.

seni rahatlatmak isteyim derken;

daha da huzursuz etmiş...

böyle bir düşüncesi olmayabilir canım;

sadece üzülme diye düşünmeden konuşmuş o kadar...:44:

kayınvaliden biraz patavatsızlık etmiş ama belkide içinde kötü niyet yoktu anneninde bu konuyu k.validenle konuşmasına gerek yok bence bi de bu çocuk işleri belli olmuyor bazısının hemen oluyor bazısı yıllarca uğraşıyor

evet annem hep böyle benim hayatımı mahvediyor kaynanamla en son konuşulması gereken şeyi en başta söylüyor.benim kaynımında çoçuğu yok annem sorun senin koca tarafında deyip başımınn etini yiyor.kaynanama her fırsatta sorun senin oğlanlarda msjı vermeye çalışıyor. ben yapma diyorum ama baş edemiyorum. kaynanamında sanki çok umrundaydı çoçuk olmaması

komik bir durum olmuş arkadaşım... kayınvaliden de seni motive edeim derken düşünmeden konuşmuş...sen takma... cocugu n zamn ıstyorsanız ozaman yapın.. başkaları için cocuk yapılmaz sonucta..burada annende daha kabaha var gb geldı bana..annene kibarca anlat zamanı dgl die..konuşmasın yoksa başka patavatsızlarda cıkar ortaya..ne yani annen kaynanaya söyleyınce hemen mi ççk yapacaksınız....hehee..

bencede gerek yok ama işte ama annem illa sorun sizde msj vermeye çaılıyor olan bana oluyor

bencede gerek yok ama işte ama annem illa sorun sizde msj vermeye çaılıyor olan bana oluyor

Allah Allah anneniz çok ilginç ah birde bunu kayınvalide yapsaydı of aman of ,sizin ailede çoçuğu olmayan olsaydıda sizede ima etseydi kıyamet kopardı sanırım :))

Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin ..

Yuh diyorum. O nasıl bir cümle öyle? İnsan düşmanına kurmaya çekinir. Sorunlarınız mı var ki kayınvalidenin bildiği, böyle bir cümle kurabiliyor.

Off ne kadar kolay dillenir oldu şu boşanmalar.

eşiniz aranızdaki ufak şeyleri annesine anlatıyor olabilir mi?

annenizin yaptığı yanlış ile kaynananızın yanlışı aynı.

biri diyor çocuk yap. biri diyor daha yapma...

ikisini de ilgilendirmez.

patavatsızlıksa bile çok kırıcı o nasıl laf öyle. bunu ben kendim için düşünürüm çocuk olsa anlaşamzsak diye, başkası ne münasebet dillendirir. ayrıca anne de olsa kaynana da kimse kimsenin evliliğini bilemez.

senin annen de tuhaflık var genelde kaynanalar annelere torun isterim falan der bu tarz konuşması sıkıcı kaynananda bence biraz evliliğinizin oturmasını birbirinizi tanımanızı ima etmiş ama yanlış ifade etmişş

valla ben anlamıyorum annem çoçuk olursa evlilik bağı güçlenir gibimi düşünüyor yoksa başka birşeymi var bilmiyorum tek bildiğim şey annem de bana kaynanalık yapıyor.eşimin yanında eşinle ilgile falan filan aslında bi gram sevmez eşimi banada hep atar arkasından bende ona uyup eşime kötü davranmam iyi davranırım oda sanki onun sayesinde iyi davranıyormuşum gibi davranır.ya annemle kaynanam atanmak için kpss kursuna gittim ne gerek var kocan çalışıyor işte dediler .sınavı kazanıncada kadının çaılşması gibisi yok en iyisi çalışmak diye tutturdular. ama engellemek için dershaneye gitmemi elinden geleni yaptılar.

bencede tuhaf zaten annemi kaynanam sanıyom bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…