benim annem çoçuk için bana çok baskı yapar sanki olduda ben doğurmadım bu arada kaynanamla telefonda konuştular annem kaynanama ben torun istiyorum dedi ki ben kaynanamla böyle konuşmasını istemiyorum annemim ama baş edemiyorum sonra kaynanamda olur inşallah dedi sonra telefonu kapattılar. ben de ben annem gibi düşünmüyorum allah ne zaman verirse kabulüm dedim kaynanama kaynanamda döndü bana dediki böyle daha hayırlıdır belki şimdi çoçuk olacak sonra boşanacaksınız çoçuk ortada kalacak dedi dondum kaldım öncelikle ben severek evlendim oda biliyor neden boşanayım onun yanında kavga gürültüde etmedik neden bu düşünceye vardı bilmiyorum birde anneme inşallah olur diyor bana dönüp bunu diyor bunuda anlamış değilim kızlar annemdende kaynanamdanda sıkıldım artık beni hiç anlamıyorlar.çok benciller
benim annem çoçuk için bana çok baskı yapar sanki olduda ben doğurmadım bu arada kaynanamla telefonda konuştular annem kaynanama ben torun istiyorum dedi ki ben kaynanamla böyle konuşmasını istemiyorum annemim ama baş edemiyorum sonra kaynanamda olur inşallah dedi sonra telefonu kapattılar. ben de ben annem gibi düşünmüyorum allah ne zaman verirse kabulüm dedim kaynanama kaynanamda döndü bana dediki böyle daha hayırlıdır belki şimdi çoçuk olacak sonra boşanacaksınız çoçuk ortada kalacak dedi dondum kaldım öncelikle ben severek evlendim oda biliyor neden boşanayım onun yanında kavga gürültüde etmedik neden bu düşünceye vardı bilmiyorum birde anneme inşallah olur diyor bana dönüp bunu diyor bunuda anlamış değilim kızlar annemdende kaynanamdanda sıkıldım artık beni hiç anlamıyorlar.çok benciller
Canim kayinvaliden sen cocuk istemiyorsun ondan olmuyor zannetmistir..annen öyle söyleyince kayinvalidende sen yapmiyorsun zannetmistir ve belki bosaniriz gibi bir düsünceden dolayi yapmadigini zannedip sana onu duyurmustur..Burda anneyi yaptigi sey cok sacma...Kayinvalideninde aklina kurt düsürüyor...
kayınvaliden biraz patavatsızlık etmiş ama belkide içinde kötü niyet yoktu anneninde bu konuyu k.validenle konuşmasına gerek yok bence bi de bu çocuk işleri belli olmuyor bazısının hemen oluyor bazısı yıllarca uğraşıyor
komik bir durum olmuş arkadaşım... kayınvaliden de seni motive edeim derken düşünmeden konuşmuş...sen takma... cocugu n zamn ıstyorsanız ozaman yapın.. başkaları için cocuk yapılmaz sonucta..burada annende daha kabaha var gb geldı bana..annene kibarca anlat zamanı dgl die..konuşmasın yoksa başka patavatsızlarda cıkar ortaya..ne yani annen kaynanaya söyleyınce hemen mi ççk yapacaksınız....hehee..[/QUOTa
anneme bu konuda tek sen baskı yapıyorsun dedim kaynanamıda üstüme salmaya çalıştı annem herkese komşularada söyler bunu herkes bana doğurmam için baskı yapsın diye ben zaten olmuyor diyorum ama anlamıyor anlamıyor..
bencede gerek yok ama işte ama annem illa sorun sizde msj vermeye çaılıyor olan bana oluyor
Yuh diyorum. O nasıl bir cümle öyle? İnsan düşmanına kurmaya çekinir. Sorunlarınız mı var ki kayınvalidenin bildiği, böyle bir cümle kurabiliyor.
Off ne kadar kolay dillenir oldu şu boşanmalar.[/QUOT
birara ekonomik sıkıntı yaşamıştık bize destek çıkan kimse olmadı benimde psikolojim bozuldu kaynanamın yanında ağladım ama sormadı bile neden ağlıyorsun diye çok şükür o günler geride kaldı.ama hiç kavga etmedik kaynanamın yanında
Yuh diyorum. O nasıl bir cümle öyle? İnsan düşmanına kurmaya çekinir. Sorunlarınız mı var ki kayınvalidenin bildiği, böyle bir cümle kurabiliyor.
Off ne kadar kolay dillenir oldu şu boşanmalar.[/QUOT
birara ekonomik sıkıntı yaşamıştık bize destek çıkan kimse olmadı benimde psikolojim bozuldu kaynanamın yanında ağladım ama sormadı bile neden ağlıyorsun diye çok şükür o günler geride kaldı.ama hiç kavga etmedik kaynanamın yanında
Sormazlar canım boşver.... Normalde bu kadar patavatsız mıdır? Bu kolay kurulacak bir cümle değil.
Sormazlar canım boşver.... Normalde bu kadar patavatsız mıdır? Bu kolay kurulacak bir cümle değil.
yok hayır ben neden öyle bir beklentisi var anlamadım kendi damadına dermi bu cümleyi tabiki hayır kendi kızına çoçuk doğur diyor biz gelinlere yapmayın diyor
sen neden kayınvalidene neden öyle dedin diye sormadın cnm
senin annen de tuhaflık var genelde kaynanalar annelere torun isterim falan der bu tarz konuşması sıkıcı kaynananda bence biraz evliliğinizin oturmasını birbirinizi tanımanızı ima etmiş ama yanlış ifade etmişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?