hangisinin yaptığı doğru

Arkadasim annene pes yani..Kizina destek olacagina kaba tabiri ile kaynananizla sidik yaristirma derdine girmis..Yok sizde suc yok sizin tarafin olmuyor...Yuvaniza sebep olacak tövbe tövbe..

benim annem çoçuk için bana çok baskı yapar sanki olduda ben doğurmadım bu arada kaynanamla telefonda konuştular annem kaynanama ben torun istiyorum dedi ki ben kaynanamla böyle konuşmasını istemiyorum annemim ama baş edemiyorum sonra kaynanamda olur inşallah dedi sonra telefonu kapattılar. ben de ben annem gibi düşünmüyorum allah ne zaman verirse kabulüm dedim kaynanama kaynanamda döndü bana dediki böyle daha hayırlıdır belki şimdi çoçuk olacak sonra boşanacaksınız çoçuk ortada kalacak dedi dondum kaldım öncelikle ben severek evlendim oda biliyor neden boşanayım onun yanında kavga gürültüde etmedik neden bu düşünceye vardı bilmiyorum birde anneme inşallah olur diyor bana dönüp bunu diyor bunuda anlamış değilim kızlar annemdende kaynanamdanda sıkıldım artık beni hiç anlamıyorlar.çok benciller

Annenden Hiç Bahsetmeyeceğim..
Ona Söyleyecek Laf Yok Şoke Oldum..:53:

Kayınvaliden Sanırım Seni Teselli Etmek İçin, Yanlış Bir Cümle Kurmuş..
Bunda Hiç Kötü Niyet Aramıyorum..:19:

Ya da Annenin Yaptığını Okuyunca Kayıncalidenin ki Hiç Bir Şey Gibi Geldi..:44:

annenin yaptığı baskı çok yanlış kaynananla bu şekilde konuşması da doğru değil.kaynananın sana söylediği sözde başka bir yanlış:26:ben bu işte bir doğru göremedim canım.sen öncelikle anneni bu şekilde konuşmaması konusunda uyarmalısın

Annenden Hiç Bahsetmeyeceğim..
Ona Söyleyecek Laf Yok Şoke Oldum..:53:

Kayınvaliden Sanırım Seni Teselli Etmek İçin, Yanlış Bir Cümle Kurmuş..
Bunda Hiç Kötü Niyet Aramıyorum..:19:

Ya da Annenin Yaptığını Okuyunca Kayıncalidenin ki Hiç Bir Şey Gibi Geldi..:44:

bende aynen öyle sürekli annem kaynanamı sıkıştırıyor diğer yaptıklarınıda bilseniz öz değil üvey annem sanırsınız allahtan aynı şehirde yaşamıyorum zaten sürekli bunu başıma kalkıyor gurbete gittin sen zaten anneni sevsen gurbete gelin gitmezsin gibi

annenin yaptığı baskı çok yanlış kaynananla bu şekilde konuşması da doğru değil.kaynananın sana söylediği sözde başka bir yanlış:26:ben bu işte bir doğru göremedim canım.sen öncelikle anneni bu şekilde konuşmaması konusunda uyarmalısın

uyardım ama annem evladın sözüne bakıpmı hareket edecez deyip duruyor. kimseden korkmazmış da ne düşünürse söylermiş

Back
X