- Konu Sahibi EylemHemsire
-
konu sahibi arkadaşım bu kadar karamsar olma bir kapı kapanır başka kapı açılır herşeyde bir hayır vardır sen hemşire degilmiydin bizim burda özel hastahaneler hemişre alıyor boşta gezen hemşire yok diyebilirim özellerde başvuru yapsan belki alırlar ki almaları gerek bazen hayır olarak gördügümüz şer bazen şer olarak gördügümüz hayır olabiliyor
Hayır dese de bize hayat hayırlısı diyeceğiz hayata inat.Keşke olmasını istediğimiz her şey hemen oluverse ama maalesef hayat bu kadar pozitif değil.Yılmadan çalışacağız kendinizi üzmeyin her zaman başka bir çare vardır elbet.
Üzülmeniz normaldir ama bu kadar karamsar olmayın allah bir kapıyı kapatır öbür kapıyı açar yeterki siz isteyin, kendinize güvenin. Hayatta bazen her şey planlandığı gibi gitmeyebilir ama bambaşka güzel fırsatlar çıkar insanın karşısına sizin de çıkacaktır olumlu düşünün çok üzülmemeye çalışın, umarım gönlünüzce güzel bir işiniz olur
Hayatının bittiği falan yok
O kadar zaman çalış ama hak ettiğin puanı alamadığın için sadece hayal kırıklığı yaşıyorsun
Herşeyi bir sınava bağlamayın
Bu zaman da herşey sınav demek değil . Bir diploma demek değil
Hayırlısı olsun de geç gitBu saatten sonra ağlamanın sana faydası değil zararı olur
Birşeyler yapmak için uğraşacaksan da bu ağlamayla hiç bir şey yapamazsın
Biran önce kendine gel toparlan ve üzülme
Hayatının bittiği falan yok
O kadar zaman çalış ama hak ettiğin puanı alamadığın için sadece hayal kırıklığı yaşıyorsun
Herşeyi bir sınava bağlamayın
Bu zaman da herşey sınav demek değil . Bir diploma demek değil
Hayırlısı olsun de geç gitBu saatten sonra ağlamanın sana faydası değil zararı olur
Birşeyler yapmak için uğraşacaksan da bu ağlamayla hiç bir şey yapamazsın
Biran önce kendine gel toparlan ve üzülme
ben de bu sene kpss'yi kazanamadım ve atanadım.insan üzülüyor ama nafile işte.umarım en kısa zamanda kendini toplarsın.seneye bir daha girersin ya da özellerde kendine iş bulursun inşallah.
seni çok miyi anlıyorum.3 sene ben de her seferinde aynı hüsranı yaşadım.ama allahtan umut kesilmez.her şerde bi hayır vardır bunu unutma sakın nolur...allahtan hakkında hayırlı olanı istemek lazım...
Biraz sabır...hayat değil midir bizim en büyük sınavımız zaten :)
bölümün nedir ben hemşirelik diye düşünmüştüm.
Eğer hemşire isen belki ilk atamada değil ama sonrakilerde
atanabilirsin.bildiğim kadarıyla sağlık alanında alımlar çok oluyor.
hayatın, takdiri ilahînîn sîzinle ilgilî başka bîr planı vardır emîn olun.
Bu kadar kahretmeyin kendinizi, herseyde bir hayır vardır
işte o çareyi arıyorum bulamıyorum eğer varsa böyle bi çare bian önce çıksın karşıma yoksa ruhsal problemlerim başlıcak
ailem şimdi benim beceriksiz olduğuma gerçekten kanaat getiricek
onlara da ispatlayamadım kendimi
neresinden tutucamki hayatın?
lütfen bu kadar karamsar olmayın.
''rabbim bir kapıyı kapatırken diğerini açarmış''
belki özel sektörde bir iş bulursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?