- 5 Aralık 2022
- 138
- 43
- 13
- 31
- Konu Sahibi gugukeeaaayyy
-
Ben hep gece yapmışım testiPredictor express hızlı sonuç veren gebelik testi aldı eşim illaki sabahın ilk idrarında mi testi uygulamam gerekiyor herhangi vakitte çıkar mı ki doğru sonuçfazla heyecanlıyım aranızda bu testi kullananlar var mı
Peki doğru sonuç alabildnz miBen hep gece yapmışım testi
Öyle mi ozaman hızlı sonuç veren bı test sanırım siz kullandınız mıExpress erken gebelik degil yalniz, early olan erken gebelik testi
Tabi yap gitsin varsa çıkacaktırPeki doğru sonuç alabildnz mi
Sanırım biraz ümit biraz korku arasındayım çok istediğim için olabilirTabi yap gitsin varsa çıkacaktır
Adetinden gecdimi?olur inseAllahSanırım biraz ümit biraz korku arasındayım çok istediğim için olabilir
Adetim geçmeden iki gün öncesinde üç gunluk bı lekelenme yasadm âma adet değilim biliyorum baş dönmesi,iştahsızlık ,nazende aniden bı aserme gibi şeyler yaşıyorumAdetinden gecdimi?olur inseAllah
Hamis belirtileri bend Rafet günüme üç gün kala adet oldum sandım iki gün sonra kesildi yinede adet sandımAdetim geçmeden iki gün öncesinde üç gunluk bı lekelenme yasadm âma adet değilim biliyorum baş dönmesi,iştahsızlık ,nazende aniden bı aserme gibi şeyler yaşıyorum
Evet aynen oyle, hizli sonuc veriyorÖyle mi ozaman hızlı sonuç veren bı test sanırım siz kullandınız mı
Hey masaaallah iyi beklemissinz benim son adet günümden hesaplarsak eğer 5haftalik oluyor ben bı koşu su testi yapıp geleyim catlayacam yoksa canmHamis belirtileri bend Rafet günüme üç gün kala adet oldum sandım iki gün sonra kesildi yinede adet sandımbı bakdim bebeğim 7 haftalık
Hamis belirtileri bend Rafet günüme üç gün kala adet oldum sandım iki gün sonra kesildi yinede adet sandımbı bakdim bebeğim 7 haftalık
Hayrlı olsun tebrik ederim annisssHey masaaallah iyi beklemissinz benim son adet günümden hesaplarsak eğer 5haftalik oluyor ben bı koşu su testi yapıp geleyim catlayacam yoksa canm
Yok ben adet sandım bebek beklemiyodumkiHey masaaallah iyi beklemissinz benim son adet günümden hesaplarsak eğer 5haftalik oluyor ben bı koşu su testi yapıp geleyim catlayacam yoksa canm
Maalesef negatif sonuç aldm okadar yaşadıklarım ne ozaman ben böyle bı baş dönmesi görmedim bı garibim hem adetimde tuhaftı biliyorum ki yerleşme kanaması üstelik ilk çocuğumda dahafazla gelmişti yerleşme kanaması ozaman da bulgular çok fazlaydı ve ultrason d adahi görünmüyordu en son bı hafta sonunda baygınlık la hastaneye gittim de öyle 1.5aylik olmuştu bile ultrasonda gördükGit yap bakalım cisin geliyosa kaçırma
Bende bu ikinci cocukda en son kafayı yiyecem herhaldeYok ben adet sandım bebek beklemiyodumkiilk bebeğimde test yapmaktan yoruldum 7 haftaya kadar hep neqativ cikdi 7 ci haftada pozitiv cikdi
Belki sendede geç cikiyoMaalesef negatif sonuç aldm okadar yaşadıklarım ne ozaman ben böyle bı baş dönmesi görmedim bı garibim hem adetimde tuhaftı biliyorum ki yerleşme kanaması üstelik ilk çocuğumda dahafazla gelmişti yerleşme kanaması ozaman da bulgular çok fazlaydı ve ultrason d adahi görünmüyordu en son bı hafta sonunda baygınlık la hastaneye gittim de öyle 1.5aylik olmuştu bile ultrasonda gördük
İlkde geç oyrendiysen eğer bundada öyle olur her haldeBende bu ikinci cocukda en son kafayı yiyecem herhalde
Eşim zaten bu testlere pek güvenmiyor en iyisini aldm diyor doğru sonuç versin falan ama yine de hastaneden randevu alıp kan değerlerine baktrmak istiyorİlkde geç oyrendiysen eğer bundada öyle olur her halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?