Avukatım ve bana da böyle bir bayan geldi. Savcılığa gidip,kargo firmasını şikayet edin,güzel bir dilekçe yazın avukatınızla yazmanız daha iyi olur, hem sizi bilgilendirir. Gönderdiğiniz dosya bulunur mu bilemiyorum ama kargo firması gereken cezaya çarptırılır ve gözetimden geçerler.
Peki çok özel fotoğraflarınız var mıydı?
öncelikle cevap için teşekkür ederim
umursamaz tavır sergiliyor kargo firması,güvenlik kamera kayıtlarına bakın nasıl kaybolmuş onu izah edin ben küçük bir çocuğun eline teslim etmedim diyorum...
müşteri ilişkileri yönetmenide: Yapılan görüşmelerde beyanında bulunduğunuz dosya taşımacılığı ile ilgili bu tür kargoların zarar görmesi durumunda oluşan kaybın tazmini yoluna gidilemeyeceğini üzülerek belirtiriz.
verdiği cevap bu ,bukadar basit mi herşey ben bunu eşime anlatsam düşünemiyorum artık gerisini ,yaşadığımız yer küçük bir şehir çok korkuyorum özel resimlerimde vardı((
teslimler yapılırken imza ile olmuyor mu? en son nerde/kimde olduğu görülüyor?
netten bile kargo takibi yapılabiliyor, şubeden nasıl bilgi vermezler?
bence peşine düşün. sizin ilde mi, eşinizin ilinde mi kaybolmuş, onu anlayın hiç olmazsa...
Yarın kargo firmasını arayın ve aynen şöyle deyin.
"Biraz sonra savcılığa gidip şikayette bulunacağım,umarım o zaman durum netleşir"
Bunu dediğiniz an rahat davransınlar da görelim bakalım,emin olun etekleri tutuşacak hepsinin.
Ayrıca imza atmışsınızdır muhtemelen,elinizde makbuz vs yok mu? Savcılığa elinizdeki kayıt delillerle gidin. Sizin özel hayatınız bu ve biranda asla kaybolamaz bu sorumsuzlukla kargo firması gereken cezayı alır.
Eşinize de söyleyin,haberdar edin.
Ve internet üzerinden kargo gidiş takibi yapmadınız mı?
Umarım halledersiniz bu sorunu.
canım ben avukat değilim ama naçizane fikrimi söylemek istedim kapıdan alan görevli merakına yenik düşüp paketi açmış ve almış olabilir mi
bir yerden bir yere kargo gönderildigi zaman takip no olur
hic oradan takip ettiniz mi yani
kargonuz sisteme girmis mi
eger girmemisse yüksek ihtimal eve gelen görevli ya kaybetti yada acip yoketti
bunu nasil aydinaltirsiniz bilemem
ama baskasinin mektubunu acmak bile suctur
Almanyada yasiyorum
taa uzak dogudan bile alisveris yapiyorum
ve burdan adim adim takip edebilyiorum
simdiye kadar hic bir kargon kaybolmadi yada baska birsey
cok aci bir durum
pesini birakmayin
ama korkmayinda
resimleriniz baskasi görmüs bile olsa ne yapacakki
hicbirsey olmaz
sanal alemde herkes herkesin fotosunu alip kendi bilgisayarina indirebiliyor
ama yerinizde olsam esimide haberdar ederdim
Ben olsam bu işin peşini bırakmazdım. Bence kargo görevlisi almış olabilir ve bunu yapmak yada bir kargoyu kaybetmek bu kadar kolay olmamalı. Bu arada rezil olacak ne var anlamıyorum. Nikahlı eşiniz değil mi? Dilediğini yazar, dilediğini gönderirsiniz. Burada utanması gereken biri varsa da bu siz değilsiniz.
ben şöyle algıladım ,sanırım içinde tamamen çıplak fotolarınız var ve gayet müstehcen sözler ,yoksa bu kadar tedirgin olmazdınız ,eşinize bunları cepten atsaydınız yada mail ortamında yolladaydınız ne diye direk foto yolladınız ,yani biraz cehalet kurbanı olmuşsunuz ..
ayrıca eşinizin hasımlarının olması sizin fotolarınızı kullanabilecekleri anlamına geliyorsa derhal eşinize durumu anlatın,malum fotomontaj diye bişey var ve isteyen herşeyi yapabilir ..ama bence bu kadar çekinmeyin kargo firmasına ulaşıp kayda geçtiyse şayet kimsenin eline geçmez muhtemelen yolda kayboldu ..
sanırım net bu sonuca ulaşamadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?