Hanımlar akıl verin

sau22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2016
4
0
1
33
Karışık olmuş olabilir şimdiden kusura bakmayın

Merhaba hanımlar gerçekten çok kötüyüm ve ağlıyorum ben herzaman anneme aşk bi kız oldum annem için tüm fedakarlığı yaptım yeri geldim eğitimimi bıraktım hasta oldu ağladım başucunda dua ettim babam yeri geldi anneme şiddet uyguladı annemin yiyeceği dayağı yedim ama genede ne lafını ettim ne pişman oldum babamla annem boşandığında annemle dedemgile gittik dede bile demek istemiyorum annemler Doğu tarafndan orda bilirsiniz kıza değer vermezler anneme de hep öyle yapmışlar 3 tane dayım var ve dedem sayımların hepsine apartman dikti 1 milyon bile anneme teyzeme vermiş değil şimdi sorunum burda para değil neyse gelelim konuya bunları yaklaşık 2007 yılında yaşadık biz gittiğimizde hiç razı olmadılar hep surat astılar evin gidelerini hep annem karşıladı sadece kira vermedik ama yaranamadık sobayı bile yakmadılar anneme hasta oldu hastaneye götürmediler komşu götürdü bizim aldığımız ekmeği bizden sakaldılar biz odaya girdiğimizde arakasını döndüler bi gün bana bi oda vermişlerdi orda işte küçük dayımın yeni eşyaları vardı evlenecekti yaza bi gün o eşyaları kaldırdılar ben kirletyomuşum ben stresten hasta oldum yani affedersiniz kanamam hiç kesilmedi 1 ay falan doktor hormon bozukluğu dedi stresten dedi annemin annesi bana annemle kavga ederken mundar dedi en son bize kapı dışarı etti sizi mi besliycez dedi kısa kescem fazlası var eksii yok bu tarz şeyler oldu hep sonra bi akrabamız sahip çıktı ayrı eve falan çıktık düzelttik kendimizi. Bu arada yaza evlenecek dediğim dayım hani eşyalarını toplamışlardı evlendirdiği dayımın eşi dedemleri kapı dışarı etmiş aynı bize yaptıklarını yaşamışlar

Şimdi de dedemler bize geldi yani tabi 2 3 yıl önce telefonda ağladılar affettirdiler utanmadan şimdi bizdeler benim ağırıma gidiyo dayanamıyorum artık sinirlendim yeter gitsinler dedim ya onlar ya ben dedim gidersen git dedi bana annem

Öyle karaktersiz insanları bana değişti annem Canım çok acıyo bende gidecek yerim olsa gitsem diyorum

3 gün eve gelmedim bana mısın dememiş annem bugün aradı taşınma için ev aldık yardma çağırıyor gittim yardım ettim yeni eve babasıgili getricek oda yapacakmış kafayı yiycem napim Nasıl davranim anneme evde durmasam mı gitsem mi gene kuzenimde kalıyodum siz olsanız naparsınız

günlüğe yazar gibi yazmışsınız.
pek anlamadım.
ama tek diyeceğim: anneniz bile olsa kendinizden geçercesine fedakarlık etmeyin.
kul nihayetinde.
tabi annedir candır, her sıkıntısına koşmalı, derdine ortak olmalı ama sonunda üzüleceğiniz bi fedakarlığı kimseye yapmayın.

Annen onları tercih etmedi, kendinle kıyaslama
Babasını kovmak istememiş, kovsa onlardan ne farkı kalır zaten ?
Sen yaşın ve yaşadıkların gereği kızmakta haklısın ama annen de haklı babasının gösteremediği olgunluğu göstermiş.

pek anlamadım.
ama tek diyeceğim: anneniz bile olsa kendinizden geçercesine fedakarlık etmeyin.
kul nihayetinde.
tabi annedir candır, her sıkıntısına koşmalı, derdine ortak olmalı ama sonunda üzüleceğiniz bi fedakarlığı kimseye yapmayın.
ÖZET
Annesi babasından şiddet görüyormuş
Dedesinin evine gitmişler, dede kızlara değer vermeyen bi adammış.
Kızını ve torunu ( konu sahibi ) nu bi tartışma esnasında kovmuş.
Aradan yıllar geçmiş, şimdi oğlunun eşi yani gelini bu dedeyi evden kovmuş.
Konu sahibi ve annesi düzen oturtmuş, kapı da kalınca kovduğu insanların evine gelmiş dede.
Konu sahibi annem onları niye eve alıyo almasın, kovsun dedemi onlar bizi kovmuştu diyo..

Son düzenleme:
Annen onları tercih etmedi, kendinle kıyaslama
Babasını kovmak istememiş, kovsa onlardan ne farkı kalır zaten ?
Sen yaşın ve yaşadıkların gereği kızmakta haklısın ama annen de haklı babasının gösteremediği olgunluğu göstermiş.
Gideceklerdi annem koymadı kış günü nereye gidiyorsunuz soğuk dedi ben kovsun demedim zaten ama genede kovmuyorum ama sende benim canımın diyebilirdi

pek anlamadım.
kul nihayetinde.
Çok haklısın

Bana onlar mı ben mi dediğimde tercih yapabildi gidersen git dedi

Gideceklerdi annem koymadı kış günü nereye gidiyorsunuz soğuk dedi ben kovsun demedim zaten ama genede kovmuyorum ama sende benim canımın diyebilirdi
Annen yine insaflı kadınmış hala karı kışı düşünüyo

kendi hayatını kur annen dahi olsa minnet etme kimseye gördüğün üzere annen de annesini atamıyor gün gelecek sen de annenin bu yaptıklarını bağışlayacaksın. insan ne kadar haksızlığa uğrasada tıpkı annenin ailesinin ona yaptığı gibi yine de affetmeye hazır oluyor tıpkı senin gibi... bugün gittiğinde ayrı bir hayat kurduğunda annen kapına geldiğinde sen de ona sırtını dönemeyeceksin empati yap. kendi hayatını kurmaya çalış en kolay çıkış yolu bu snein için hakkında hayırlısı olsun.

Annesi babasından şiddet görüyormuş
Dedesinin evine gitmişler, dede kızlara değer vermeyen bi adammış.
Kızını ve torunu ( konu sahibi ) nu bi tartışma esnasında kovmuş.
Aradan yıllar geçmiş, şimdi oğlunun eşi yani gelini bu dedeyi evden kovmuş.
Konu sahibi ve annesi düzen oturtmuş, kapı da kalınca kovduğu insanların evine gelmiş dede.
Konu sahibi annem onları niye eve alıyo almasın, kovsun dedemi onlar bizi kovmuştu diyo..

ayyy tamağmen yannış annamışım kıız:oops::KK53::KK48::KK48::KK48:
okadar da efelik laf ettim, tüh boşa gitti:KK48:

Bence annenin yanında ol.
Size muhtaç olmalarının tadıni çıkar.
"Dede bir zamanlar kapı dışarı ettiğin kızınla torunun vardı ya bak işte biz onlarız.sizde bizim evimizdesinz"Havasıyla dolan alttan lafları yapıstır:-)

Yahu onlar zaten bulacağı belayı bulmuş, Allah onları evden kovduğu kızlarına muhtaç etmiş sen neden bu kadar sinirleniyorsun. Boşver büyüklük siz de kalsın, annen de onları kovarsa döner anneni bulur bela, bak işte işler böyle, yapma etme dünyası. Kötülük eden kötülük bulurken sen nasıl kovalım dersin

Hem annen seninle aynı değil, senin gibi bakamaz olaya, yetiştirme tarzı bu, böyle öğrenmiş görmüşler, bir de dışlanan kız çocukları daha düşkün olur anaya babaya, belki beni sever diye daha çok yaranmaya çalışır, belki bunlar yaşlanınca annene vermedikleri o değer verip, şevkat gösterecek. Belki akılları başlarına gelip hatalarını anlayıp telafi edecek.

Bir de ben babamdan onun için dayak yedim, o da benim için anne babasını kovsun demek ki bence yanlış düşünce.

Back
X