ÖZETgünlüğe yazar gibi yazmışsınız.
pek anlamadım.
ama tek diyeceğim: anneniz bile olsa kendinizden geçercesine fedakarlık etmeyin.
kul nihayetinde.
tabi annedir candır, her sıkıntısına koşmalı, derdine ortak olmalı ama sonunda üzüleceğiniz bi fedakarlığı kimseye yapmayın.
Gideceklerdi annem koymadı kış günü nereye gidiyorsunuz soğuk dedi ben kovsun demedim zaten ama genede kovmuyorum ama sende benim canımın diyebilirdiAnnen onları tercih etmedi, kendinle kıyaslama
Babasını kovmak istememiş, kovsa onlardan ne farkı kalır zaten ?
Sen yaşın ve yaşadıkların gereği kızmakta haklısın ama annen de haklı babasının gösteremediği olgunluğu göstermiş.
Çok haklısıngünlüğe yazar gibi yazmışsınız.
pek anlamadım.
ama tek diyeceğim: anneniz bile olsa kendinizden geçercesine fedakarlık etmeyin.
kul nihayetinde.
tabi annedir candır, her sıkıntısına koşmalı, derdine ortak olmalı ama sonunda üzüleceğiniz bi fedakarlığı kimseye yapmayın.
Çünkü kovamaz babasınıBana onlar mı ben mi dediğimde tercih yapabildi gidersen git dedi
Annen yine insaflı kadınmış hala karı kışı düşünüyoGideceklerdi annem koymadı kış günü nereye gidiyorsunuz soğuk dedi ben kovsun demedim zaten ama genede kovmuyorum ama sende benim canımın diyebilirdi
Annesi babasından şiddet görüyormuş
Dedesinin evine gitmişler, dede kızlara değer vermeyen bi adammış.
Kızını ve torunu ( konu sahibi ) nu bi tartışma esnasında kovmuş.
Aradan yıllar geçmiş, şimdi oğlunun eşi yani gelini bu dedeyi evden kovmuş.
Konu sahibi ve annesi düzen oturtmuş, kapı da kalınca kovduğu insanların evine gelmiş dede.
Konu sahibi annem onları niye eve alıyo almasın, kovsun dedemi onlar bizi kovmuştu diyo..
Yanlış tercüme ettiysem konu sahibi düzeltsin lütfenayyy tamağmen yannış annamışım kıız
okadar da efelik laf ettim, tüh boşa gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?