- 27 Mart 2020
- 479
- 465
- 53
- 26
- Konu Sahibi Birumutiste
Hanımlar dün sabah gebelik testi yaptım ilk yaptığımda bisey görmedim gittim uyudum sabah kalktım baktım ki bu şekil olmuş. Kuruma çizgisi olabilir mi bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğim daha 10 aylık ve üstelik tüp bebekle oldu. Şimdi olursa hem hazır değilim hemde şok olurum inanın Allah büyükİlk 5 dk da çıkan cizgiyi dikkate alınbir kaç gün bekleyip tekrarlayin umarım hamilesinizdir
Kuruma çizgisi bu bana da öyle olmuştu geçen ay sabah çıkmıştı testi tekrarladım negatiftiBebeğim daha 10 aylık ve üstelik tüp bebekle oldu. Şimdi olursa hem hazır değilim hemde şok olurum inanın Allah büyük
Bende şimdi özelde kan verdim 2 saat sonra bakalım ne olacak hayırlısı olsun. Ama adetim baya geçti yaKuruma çizgisi bu bana da öyle olmuştu geçen ay sabah çıkmıştı testi tekrarladım negatifti
Kuruma cizgisi degil gibi ama cokmu idrar damlattiniz ozaman da dagilma olabiliyor bendede oldu oyle kan sonucunuz cikinca yazin mutlakaBende şimdi özelde kan verdim 2 saat sonra bakalım ne olacak hayırlısı olsun. Ama adetim baya geçti ya
İnşallah gebesindir canımBende şimdi özelde kan verdim 2 saat sonra bakalım ne olacak hayırlısı olsun. Ama adetim baya geçti ya
Lekelenme gördüm şimdi şansa o kadar para verdim özele ya yazık oldu vallaKuruma cizgisi degil gibi ama cokmu idrar damlattiniz ozaman da dagilma olabiliyor bendede oldu oyle kan sonucunuz cikinca yazin mutlaka![]()
Yok canım değilim lekelenme gördüm şimdi.İnşallah gebesindir canım![]()
Tuh saglikocagi bedava kan aliyodu bidahaki sefer supeniz oldgnda sabah 10 a kadar saglikocagna verinLekelenme gördüm şimdi şansa o kadar para verdim özele ya yazık oldu valla![]()
testin markası nedirHanımlar dün sabah gebelik testi yaptım ilk yaptığımda bisey görmedim gittim uyudum sabah kalktım baktım ki bu şekil olmuş. Kuruma çizgisi olabir
Merhaba hatırlamıyorum test yaptım ama değilmişimtestin markası nedir
Sağlık ocağı ekime kadar bakmayacakmış bu yüzden gittim maalesef. Zaten hasta oldum ve kan sonucum sıfır çıktıTuh saglikocagi bedava kan aliyodu bidahaki sefer supeniz oldgnda sabah 10 a kadar saglikocagna verin![]()
Yaa uzuldum bdhaki ay guzel haberi aliesiniz insallahSağlık ocağı ekime kadar bakmayacakmış bu yüzden gittim maalesef. Zaten hasta oldum ve kan sonucum sıfır çıktı