Hanımlar bakar mısınız

ezgindm0622

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2017
67
31
3
31
14+3 günlük hamileyim doktorum geçen hafta erkek bebeğe hamile olduğumu söyledi tabiki emin olmasa söylemezdi ama bi de siz ultrason görüntüsüne bakar mısınız ?
Tekli resimdekinin pipisi olduğunu söyledi :)tecrübeli anne ve anne adayları yardımcı olur musunuz ?
Ve lütfen cinsiyet ayrımciligindan bahsetmeyelim sadece alışverişe başlamak için ve ilk hamileliğin heyecanından soruyorum

Eklentiler

• IMG-20170907-WA0004.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 120
  • IMG-20170907-WA0002.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 112
Bildiğin pipisi var yaa. Net görünüyor.
Hayırlı olsun , sağlıkla kucakla inşallah.
Benimde oğlum geliyor ama ultrasonda sizin kadar net değil fotosu.

Erkek bebeklerde erken öğreniliyor sanırım , abilerini de 11. Ve 12. Haftada öğrenmiştik.
Nasıl geçiyor , hamileliğiniz zorlanıyormusunuz? Bulantı kusma ne durumda
Ya ne güzel 3 erkek :) Allah bağışlasın inşallah:) çok kötü geçiyor ilk gebeliğim ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum yemek yok günde 4 5 kere kusuyorum artık kanlı kusuyorum bulantılarım 24 saat 1 dk bırakmıyor dışardan da yiyemiyorum 2 aydır artık çok tiksindim herşeyden anlicaginiz çok kötü siz ne durumdasınız

Erkek bebeklerde erken öğreniliyor sanırım , abilerini de 11. Ve 12. Haftada öğrenmiştik.
Nasıl geçiyor , hamileliğiniz zorlanıyormusunuz? Bulantı kusma ne durumda
Ayrıca bulantı ilaçları da aynı şekilde ıctigim gibi daha fazla çıkartıyorum serum ve iğneler de fayda etmiyor

Oyyy , zor durumdasın desene geçer inşallah bu haftalardan itibaren , yok çok şükür bulantım kusmam , yok ama halsizlik uyku hali ve sık acıkma durumundayım bende. Diğerlerinde de olmamıştı , bulantım sanırım bünye ile alakalı bir durum.
Sizinki de geçer inşallah artık , sizde mart annesi olacaksınız o zaman değilmi

Ne sanslisiniz:) evet umarım annesiyle aynı günü de tutturur :) peki tecrübenize dayanarak kaşık ve karin ağrıları normal mi

Bi de bebeği hiç hissetmiyorum yani korkuyorum sürekli ultrasona girmek istiyorum anne karnında belirtisizce kalp atışları duruyormuş ne zaman hissedebilirim bebegi

Bi de bebeği hiç hissetmiyorum yani korkuyorum sürekli ultrasona girmek istiyorum anne karnında belirtisizce kalp atışları duruyormuş ne zaman hissedebilirim bebegi
Normal canım normal :)
hareket olayıda kişiden kişiye değişiyor ama genel olarak 16-20 hafta arası net bir şekilde hissedebiliyor insan.
Belki arada seyirmeler başlayabilir , karnında minik mnik mısır patlar gibi pıtpıtlar.
İlk bebekte olsa çokta olsa , anneler eve ultrason makinasını alası geliyor valla , hep bir merak hep bir endişe.
İçini ferah tut , bu zamana kadar gelmişin zorlu riskli dönemide atlatmışın bundan sonrası emin ol çol daha kolay geçecektir.
Tekmeleri hissedince insan bir nebze olsa da rahatlıyor , evet içimde ve hareket ediyor diye. Biraz daha sabır canım hepsi olacak inşallah ...

Çok teşekkür ederim ilginize çok mutlu oldum :) dualarınızı eksik etmeyin lütfen şu zamanları artık atlarıyım

Merhaba hamileliğinizi adetiniz geçtikten kaç gün sonra öğrendiniz
Benim 1 hafta geçti test yaptım silik çizgi çıktı kan testi yaptırdım 1.20 çıktı negatif
Acaba geç döllenme olabilir mi

Benim 1 hafta geçti test yaptım silik çizgi çıktı kan testi yaptırdım 1.20 çıktı negatif
Güzelim benim adetlerim düzensiz 3 senedir istiyordum tesadüf tam adetim bittikten 30 gün sonra öğrendim geç cevap verdim kusura bkmayin

normalde benim de düzensiz olurdu, düzenli olduğu aylarda da 34 günde birdi bu nedenle öyle hemen bakmam diyordum ama yumurtam çatladıktan 10 gün rüyamda gördüm test yaptım idrarda silik çizgi gördüm kanda 125 çıktı.

13 haftada resmen bacak arasini gostermis.masaAllah pasaya..12 .haftada bizde ayni sekilde bacak arasini gorduk hic bisey yoktu.kiz dedi doktor..ikili test esnasinda soyledi bunu..suan 17.haftadayiz dun yine ayni bolgeyi gorduk ve orda bir pipi var....biz sook tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…