- 22 Ağustos 2015
- 1.341
- 3.149
- 48
- Konu Sahibi YavruPancar
-
Herşey güllük gülistanlık olsa bile ne diye kendi eviniz dururken kv evinde yatıyorsunuz ki? Yakın olsan sizin anneniz bile olsa, kendi evinizde yatmanız lazım. Eşiniz çocuk gibi. 2,5 saatlik yol ile 15 dakikalık yolu bir tutup sizinle inatlaşıyor. İstiyorsa o kalsın yatıya atla taksiye dön evine. Ya da açık açık söyle, hamileliğini bahane et utandır, havalar sıcak daralıyorum, baldırımı bacağımı açıp gezmek istiyorum, kanepeye 2,80 uzanmak istiyorum kendi evimde rahat etmek istiyorum diye isyan edin
Sağol tatlım,Eğer bişeyi istiyosan sonuna kadar gideceksin.
Orada kalmak istemiyo ve kalmaya mecbur bırakılıyosan kimseye huzur verme sabaha kadar ne uyu ne kimseyi uyut. Mangal mı yakıyolar mide bulantın tutsun. Onu beğenmedim bunu beğenmedim yap.
Caydır onları bidaha kalın demesinler
Sağol tatlım,
Gitmeyi düşünmüyorum zaten gitmeyeceğim
Eşimin gitmesi umrumda değil sadece yatıya kalmasını istemiyorum
Aynen sende umursamaz tavırla dolaş bırak gitsin akşamada dönmez se o zaman da asla konuşma yüzünede bakmaO kadar uyanık ki tavırlı tavırlı dolaşıyor evin içinde konuşmuyor, ben de umrumda değil gb davranıyorum,
Bekleyip göreceğim bakalım blöf mü değil mi
Hamile halinle seni yalnız bırakacaksa cezası ağır olmalı
Gitti bakalım ne yapacak akşamaAynen sende umursamaz tavırla dolaş bırak gitsin akşamada dönmez se o zaman da asla konuşma yüzünede bakma
Aynen sende umursamaz tavırla dolaş bırak gitsin akşamada dönmez se o zaman da asla konuşma yüzünede bakma
Suç aslında aişede evlendin oğlum git yuvanı bil deseler böyle olmazGitti bakalım ne yapacak akşama
Öyle birşey yaparsa bundan sonra anasıgile yalnız gider...
sizde gidin
tıpış tıpış evinize döneceksiniz diye düşünüyorum ben
ama sen ne diyorsun adamıda sen tanırsın?
Ya kabile gb yaşamaya bayılıyorlar en son orda kaldığımızda hava 50derece ben zaten gebelikten ayrı bi yanıyorum evleri inanılmaz sıcak, dedim ven kendi evimde rahat ediyorum özel durumum var, verdiği cevap şu; o zaman senin ailene de gidip kalmayacağız! Sanki ilkokul çocuğuyuz benim ailem seninkileri döver diyecek nerdeyse!!Suç aslında aişede evlendin oğlum git yuvanı bil deseler böyle olmaz
Valla pancar , neyi göze aldığına bağlı kötü olup olmayacağı ?
Eğer sende blöf yapacaksan " gelme artık " diye bence hiç böyle şeylere girişme.
Kalırsa sadece " çok kırdın" diye bir mesaj atarsın illa birşey atacaksan.
Bence hiç öfkeli gorunme. Kırgınlık işinizi çözebilir.
Bir daha oraya gitmeme konusunda kararlıyım ama eşime eve gelme diye öfkeyle söylerim ancak
Msj atmak daha iyi bir fikir sanırım teşekkür ederim
hiç bir şey yapmasanız, onun hatasını anlamasını bekleseniz.
tabi uzun sürer ama bence daha iyi olur.
yarın sorarsa nasıldı gecen diye, biraz rahatsızlandım diye biraz abartabilirsiniz tabi :)
Bir daha oraya gitmeme konusunda kararlıyım ama eşime eve gelme diye öfkeyle söylerim ancak
Msj atmak daha iyi bir fikir sanırım teşekkür ederim
Ya nasıl anlatsam şöyle bir durum var, sanki adam daha önce öğütlenmiş gb, bak karın şöyle yaparsa sakın kanma şöyle söylerse aldanma diye, sürekli bir gardını alma vaziyeti var bana karşı,
Örnek vereyim mesela yanına oturuyorum sarılıyorum falan yeri geliyor aşkım seni çok seviyorum diyorum cvp şu; hhayırdır birşey mi isteyeceksin? İnanın asla onu kullanmışlığım yok, böyle düşündürtecek hiçbir hareketim olmadı. Sana böyle düşündürecek bir hareketimi mi gördün neden böyle yapıyorsun diyorum kadın milletinden herşey beklenir diyor.
Kvde kaldığımızda çok sıcak bunalıyorum gebeyim dediğimde bana hamileliğini kullanma diye cvp veriyor.
Ben isteğimi arzumu hiçbir zaman ucuz numaralara başvurarak yatağı kullanarak elde etmedim bunu da gayet iyi biliyor ama sürekli töhmet altında bırakıyor beni...
Eğer şimdi ona küsmüş olsam ben adım atmadığım sürece aylar geçse de adım atmaz...
Çok yoruyor beni 1 senede yaşlandım yemin ederim
Sanki ben erkeğim o kadın
anladım sizi.
aylar geçse adım atmaz diyorsunuz ama siz hamilesiniz, elbet adım atmak zorunda kalacak.
ya bilemedim.
benim eşimin ailesi de sever mıç mıç içe içe, ben de sevmem, ama biz uzakta olduğumuzdan çok sorun değil.
Sizinse çözmeniz gerekn bir problem bu ve fevri davranarak çözemezsiniz.
Zaten bu uzun soluklu bir süreç, yani aylar geçse de anlamaz diyorsunuz ama aylar geçince en azından bu problemin kökünü kazıyabilirsiniz. yoksa bu gece kavga edersiniz, yarın muhtemelen siz geri adım atarsınız, o da daha kendine güvenir, böyle devam eder. Çocuk olunca da daha fazla görmek isteyecek aile, hiç hayır diyemezsiniz.
Sakince bence evinizde oturun, size gecenizin nasıl geçtiğini sorarsa sakince yanıtlayın, sormazsa da boşvermeye çalışın gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?