Hanımlar bana bir fikir verir misiniz?

ha ha bu arada kendim hiç sakin biri değilimdir.
ama hep bundan kaybetmişimdir bugüne kadar, o yüzden bu kadar ısrarla sakin olun sabırlı olun diyorum.
Ben de hiç değilim hatta çok fevriyim, dayanamıyorum haksızlığa ama sonunda haklı olduğum halde suçlu çıkıyorum,

O yüzden konu açtım zaten buraya, ne yapsam ne etsem diye yardım almak için yoksa sonu kötüye varacak

evet işte ben de kendime sabırlı olma tavsiyesi veriyorum
kavga edeceksem de en azından olayın soğumasını bekliyorum. öünkü olayın sıcaklığıyla karşımdaki beni anlayacak mantıkta bir kere olmuyor, ben de derdimi doğru kelimelerle ifade edecek duyguda olamıyorum.

siz zaten derdinizi ifade etmişsinz kaç kere.
bu saatten sonra eşinizin sizi anlayacak mantığa erişmesi gerekli, bunu da zorla yaptıramazsınız gibi geliyor.

arkadaşlara katılıyorum, kv kp nin bu gece eşinizi eve göndermesi gerekir, hamile kadın en azından yalnız bırakılmaz, hoş mecburiyet yoksa insan hiç bir şekilde eşini evde yalnız bırakmamalı da. ama olur da eşiniz kalırsa orada emin olun bu gece olmasa da zamanla hatasını anlayacaktır.

ya bir akraba görse örneğin, soracak eşin nerede diye, o da evde deyince, aaa yalnız kalmasın hamile kadın diyecek.
ya da mangalı yerken içinden düşünecek eşim ne yiyordur acaba şimdi diye.
ya da gece uykuya dalmadan muhakkak aklına geleceksiniz.
Bırakın eşiniz bu rahatsızlığı yaşasın. İtiraf etmese de bir daha sizi yalnız bırakmak istemeyecektir.

Çok teşekkür ederim cvplarınız için,
Bir nebze de olsa sinirim yatıştı,
Sabredip yaşayıp göreceğim bakalım,
Tabi gelişmeleri de yazarım buraya yine

Aramadım, aramayı da düşünmüyorum, şimdi bizimki blöf yapıyorsa armut gb ortada kalmak istemiyorum.

Zaten beni arayıp çağıran falan da olmadı

ay ne anacı kocalar var ya, ulan bu kadar ana dibinde yaşamak güzel madem ne b.ka evleniyorlar anlamış değilim.
gitsin bırak kalsın, bi tarafları tutuşunca dizinin dibine döner zaten.
sinir oluyorum şu anacı adamlara vallahi ya...

Sorma canım ya bir de ben önceki aile ilişkilerini de biliyorum, afedersin it yerine bile koymuyorlardı, geç gelince eve almamalar, çıkartıp bi yastık bi battaniye bile vermemeler... Evlenince kıymete bindi vay arkadaş! Çok seviyordunuz birbirinizi madem ne halt etmeye evlenip benim başımı yakıyorsun...

başka derdi olabilir mi kocanın?

Ne gb canım?

Şu anki mücadelemiz annesigile gidelim duralım orda yatalım...

Aslında görümceyle ilgili falan da sıkıntılatım var ama hepsini yazsam çooook derin ve karışık olacak...

Doğum ve bebek bakma işi de sorun olacak görebiliyorum şimdiden...

anammmm kız sen bi de hamilesin? Allah analı babalı büyütsün inşaAllah.
yani eşin hamileliğinden önce böyle miydi başka bir sebep olabilir mi onu anasına itmeye onu anlamaya çalışıyorum da

anammmm kız sen bi de hamilesin? Allah analı babalı büyütsün inşaAllah.
yani eşin hamileliğinden önce böyle miydi başka bir sebep olabilir mi onu anasına itmeye onu anlamaya çalışıyorum da
Evet canım 22haftalık gebeyim
Gebelikten önce işte ilk msjda anlattığım gb ben ses çıkartmıyordum sorun olmuyordu gebe kalınca tabi benim gebelik sıkıntılarım falan da başladı bir bahane oldu ben isyan bayrağı çektim yatıya kalmayacağım diye, şimdi sırf inat yapıyor.
Haftaya kendi memleketime gideceğim, oraya gelmemek için yapıyor da olabilir ama ben zaten umursamıyorum gelmezse gelmesin, bu da zoruna gidiyor olabilir.

Gece kalmıyacm ister beraber gideriz istersen tek başına git de hiç umursama o zaman eşin Etrafında döner gel diye ayrıca tek giderse de gitsin kendi bilir hiç takma kafana

Bende bugun bi oğlum olacağını öğrendim bende aynı düşüncelerdeyim acaba biz nasıl kv olacağız diye ama eşinin böyle yapması çok kötü bir müddet sen kendi ailene git oda kendi ailesine gitsin ağırlığını koy bakalım ama eşini ailen sorarsa bile ona seni sordular deme beni sordularmı derse de ne diye sorsunlar evlatları yanında daha bişi gorurmu gözleri filan de yani umursama ve bunu ağır şekilde hissettir kv neden gelmiyorsun derse rahatsızım de geç

Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Giderken uğurladım, bişey diyor musun dedi, yoo hiçbirşey demiyorum dedim.

Bişey olursa ararsın dedi, cvp vermedim. Ordan seni arayana kadar 112yi ararım daha hızlı olur diyecektim yuttum demedim. O kadar düşünüyorsan otur yanımda te ellam ya

ne inatmış arkadaş, gitti demek.
neyse sen keyfine bak arkadaşım.
aç tv ni, yanına abur cuburunu al (pardon, sen şimdi meyve ve kuruyemiş yersin :))
kocanı da Allaha havale et !

ne inatmış arkadaş, gitti demek.
neyse sen keyfine bak arkadaşım.
aç tv ni, yanına abur cuburunu al (pardon, sen şimdi meyve ve kuruyemiş yersin :))
kocanı da Allaha havale et !

Aynen öyle yapacağım :)
Ararsa açmayayım diyorum saçma olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…