Hanımlar bana bir orta yol bulur musunuz kimseyi kırmak istemiyorum?

Kaynananiz doğru soyluyor aslinda ama devamli söyleyip durmasina ve baskalarina soylemesine gerek yok tabi ki. Kim olsa cani sıkılır, endiseleniyor sanirim
Evet endişeleniyor malesef kafasına takıyor

Geliriniz yoksulluk sınırının altındaysa fakirsiniz
Ama size bi sır vereyim Çoğumuz öyleyiz :)

Bi eviniz olsa zengin mi olacaktınız. Zenginlik göreceli bi kavram. Evi arabası olan da geçim zorluğu çekebiliyor şu şartlarda. Başkalarına demese problem değil de insanın zoruna gidiyordur hak verdim size

Ailen niye destek oluyor bu kadar fedakarlik enayilik size birikim yapsınlar kızları o kadar laf yiyor

Muhtemelen gerçekten fakirsiniz bu arada. Yolsu
Muhtemelen gerçekten fakirsiniz bu arada istatistik bilimine göre. İki kişilik yoksulluk sınırını gecmiyorsaniz evet fakirsiniz

Çok enerji emici bir durum orta yol olarak sunolabilir ; esiniz anne ben bu evin erkegiyim gururum kiriliyor bizdennherkese fukara diye bahsediiyorsun diyeceksiniz veya siz kv kenara cekip bak ohlun erkek gururu kiriliyor yetersiz hissediyor diyeceksiniz yani erkeklik evin reisligi gurur vs bu yol üzerinden yürüyeceksiniz .

Bu kadın aileleri olmasa ne olacak acaba. Almayınız efendim ailenizden kocanız için bile olsa para almayın sonra pişman olma olasılığız cok yüksek. Bunu demeye geldim

Bunu yaptık en son çare zaten eşim konuştu ama kadın anlamıyor ben iyiliğiniz için konuşuyorum zengin mi diyim falan filan demiş bu aralar pek demiyor o kelimeleri ama yinede imalar devam ediyor

Bu kadın aileleri olmasa ne olacak acaba. Almayınız efendim ailenizden kocanız için bile olsa para almayın sonra pişman olma olasılığız cok yüksek. Bunu demeye geldim
Yok zaten çok çok zorda kalmadikça almıyoruz eşim zorda kalsak bile almak istemiyor şuanki tek yardımları diğer kardeşlerime kıyafet alıyorsa bazen bana da alır bu şekilde yani evliliğin ilk zamanları sadece yardımcı olmuşlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…