hanımlar ben mi haksızım?bana akıl verin

bu kadar iyi kişilik analizi yapabilen bir insan için, birlikte yaşadığınız ve sizi kıvanç tatlıtuğdan bile kıskanan kocanızın neye kızıp neye kızmayacağını anlamayamamış olmanıza şaşırdım doğrusu

ilk konuyu actıgında yazdıgına bak bir de simdi yazdıklarına.. aldığın tepkiler ve baskalarının düsüncelerine göre konusmanı sekillendiriyorsun Almanyalı..

cocugun yanındaki sapık mı değil mi tabi bir arastır. komsuluk görevi..

Allahımm yapma ya nolurrrrrrrr yapma

peki şimdi park kalabalık olsa
hepsine tek tek gidip soracakmısın?

yok cnm ne münesebet!!!dediğim gibi yan komşum!!!!yan komşumun torunu..yıllardır tanırım hepde annsi yada babası yada anneannesiyle görürüm!!birden bi yabancıyla görünce o yabancıda yan salıncakda o küçük kızı saalayınca sordum!!yoksa milletin yanınada gitmek ne demek!!!isteyerek mi yanlış anlıyosun??

kötü niyetli biri olsa zaten direk çocuğu alır giderdi
neden salıncakta sallasınki onu

Son düzenleme:
evet benim konu açma sebebim eşimin tepkisiydi!!!ama sonuç nereye geldi...ee deşiyosunuz hanımlar bende cevap veriyorum nolmuş??ne olursa olsun eşimin tepkisi doğru mu idi benim sorum....evli bi bayana yakışmamış bi hareket miydi o onu sorudm halada soruyorum.....

cocuk büyük olsa hani abisi degil de sapık ya da art niyetli biri olsa korkutmus sindirmiş cocuk ondan da istese de dogruyu söylemiyo denebilir. kaldı ki yine de cocugun hareketlerinden mimiklerinden anlasılır.

1,5 yasındaki cocugu ailesi tek basına sokaga salmaz yani kimse bırakmaz sokakta. tanımadıgı biri olsa cocuk onun yanında durmaz zaten.

masallahhhhhhhhhh duyarlı duyarsız boyutu da ayrı bu sayfanın

eşin çok haklı bence bunları söylemekte. ben de evliyim üstelik 30 yaşındayım ama benim eşim beni
20 yaşında bir çocukla muhabbet ederken görse kıyamet kopar. çok kıskançtır. hayıryani sanane der
neden muhabbet ediyorsun dedi.seni ilgilendirir mi der. der de der...
ve haklıdır da erkeklerle kendimii kıyaslamayalım lütfen.
böyle yapmaya devam edersek kaybeden taraf biz oluruz.
ayrıca diğer arkadaşlara katılıyorum sen onu kıskandırmak için yapmışsın...
ard niyet değil belki ama biz kadınlar böyleyiz işte.
ama itiraf edeyim ben de bazen böyle şeyler yapıyorum :)

kötü niyetli biri olsa zaten direk çocuğu alır giderdi
neden salıncakta sallasınki onu

o kadarda detayına kadar düşünmedim cnm..yanıma geldi cocuğu sallamaya başladı..ve bende onu tanıdığım için sordum..olay bu yani...niye bu kadar büyüdü ki bu??çok mu anormal bi hareketti bu yaptığım???eşim bana bağırmakta haklı yani??sorunum oydu biliyosun...

ben farklı bişey sormak istiyorum...hani başlıkta demişsin ya ben mi haksızım diye, burada ikinizden birinin haksızlığını söylersek ne olacak peki? karşılıklı olan bu kıskançlıklarınız geçecek mi? ya da abartı tavırlarınız? mesela sen artık eşini kıskandırmak için bu tarz davranışlar yapmayacak mısın? eşin kıskansa bile abartılı davranmayacak mı? eşin haksız çıktı diyelim gidip kk kadınaları böyle dedi,sen haksızmışsın özür dile mi diyeceksin..ya da ben haksızmışım,zözür dilerim bi daha özellikle kıskandırmak için birşey yapmayacağım mı diyeceksin..gerçekten art niyetsiz soruyorum,merak ediyorum :)

ben size bu konudaki fikrimi söyledim. siz yaptıklarınızdan haz almıssınız fazlasıyla . farkındasınız da ama degilmiş gibi yapıyorsunuz.

selam verir gecersin. sohbet kurma derdine girmezsin. anlatımlarından izlenimlerim bu. esinin tepki vermesi normallllllllllll

hala sohbet kurma derdindesin demişssin ya ona yanarım:))tamam eşimin tepkisini normal buldun..ok ben cevabımı aldım:)

ne "vurun kahpeye" muhabbeti oldu bu topikte.e yuh kardeşim yahu.kadın geldi iyi niyetiyle anlattı..eşim kıskanıyor,normal mi,hatalımıyım,düzeltmem gereken bir durummu var diye..kadını parktaki herkesle sohbete koydunuz,anlamadım noluyor!

"bir derdim var" topiği konuyu en azından alanında uzmanların cevapladığı ve her konunun açılamadığı bir yer olmalı artık.insanın psikolojisini alt üst ediyorlar.

ya hırsızsa diye düşündüm o amaçla sordum diyosun şimdide o kadar detayına düşmedim diyosun.. bence baya detaylı düşünmüşsün, şayet çocuk hırsızı olabilme ihtimali gerçekten aklına glemişse
çelişki

Son düzenleme:

Eee neden kızıyorsunuz o zaman ? İletişim kurma çabasından siz ne anladınız bilmem ama ben tipik meraklı komşu profilini kastederek dedim..

Sizin iletişim kurmanızdaki amaç farklı sanırım ki ondan bu kadar sinir yaptınız durduk yere

En başında böyle birşeyden bahsetmediniz mesela.. Bir iki cümle muhabbet ettim dediniz, şimdi de oğlumun hareketinden dolayı konuştum yoksa tek selam vermiştim diyorsunuz.. Moda bu zaten şimdilerde.. Konu tepki aldıysa çeşitli sebepleri yorumlarda sunmak..

E hadi onuda geçtim, oğlun bugün ne yaptı diyerek açtınız bu konuyu eşinize diyelim.. Peki o 19 luk çocuğu niye anlattınız ? Yoksa ona da bi hareket yaptı ve siz tamamen mahcubiyetle mi muhattap oldunuz ? Biliyor musun babası birde 19 luk komşu çocuğuna da bunu yaptı diyerek mi açıldı onun bahsi de..

Merak yok , iletişim kurmayı sevmek yok , eşinize bildirirken kıskanmasını istemek yok .. Püf..

Son düzenleme:

cnm ben objektif bakış açısı duymak istediğim için buraya konu açtım..şu an eşime tavırlıyım dün gecedne beri..dün gece oldu çünkü kavgamız..onun banan bağırması falan..eğer sizde"almanyalı suç sende..bunu yapmmalıydın..sen evlisin selam dahi veremezsin başka tanıdık erkeklere" derseniz ben hatamı anlarım...yani eşime tavır yapmam şu an küsüm çünkü:)ama onu haklı bulursanız o zaman eşime gayet cici davranıcam bu akşam geldiğinde....ama bir yerde hatalı olduğum kesinna bir dahah bir şey anlatmayacağım....konu ne olursa olsun

hala sohbet kurma derdindesin demişssin ya ona yanarım:))tamam eşimin tepkisini normal buldun..ok ben cevabımı aldım:)
ü

bak asagı yazacagım diyaloglar olmus olabilir ?

selamlasma kısmını atlıyorum.

- siz tanıdıgı mısınız ilk defa ... (kıızın adı gecer ) yanında görüyorum.

- haa evet ben abisiyim. sehir dısında okuyodm.

- ben de yan komsunzm merak ett,im. nerde okudunuz ? ( sohbet artık kendiliginden gelisiyor ki belli süre sonra oluyor bu normalde dE)

-... surda .. falanca bölümü okudum.

- kac yıllık okudunz.. yada aaa ben orayı biliyom bölüm söyleymiş böyleymiş.... normalde de biriyle tanısıldıgında olmuyo mu bu oluyo demek istedigim buydu .. tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…