- 6 Eylül 2009
- 6.749
- 3.471
- 373
- 38
- Konu Sahibi Almanyali1987
-
en azından ama cevaplarındna tedirgin olup olmadığını anlarsın..tabiki kimse ben çocuk kaçırıyorum demez..ama sen sorarsın yinede..evet meraklıyım bazı konularda dedim ama bu duyarsız olduğum anlamına gelmez...amaaan banane de diyebilirdim...
peki şimdi park kalabalık olsa
hepsine tek tek gidip soracakmısın?
bu kadar iyi kişilik analizi yapabilen bir insan için, birlikte yaşadığınız ve sizi kıvanç tatlıtuğdan bile kıskanan kocanızın neye kızıp neye kızmayacağını anlamayamamış olmanıza şaşırdım doğrusu
yok cnm ne münesebet!!!dediğim gibi yan komşum!!!!yan komşumun torunu..yıllardır tanırım hepde annsi yada babası yada anneannesiyle görürüm!!birden bi yabancıyla görünce o yabancıda yan salıncakda o küçük kızı saalayınca sordum!!yoksa milletin yanınada gitmek ne demek!!!isteyerek mi yanlış anlıyosun??
evet benim konu açma sebebim eşimin tepkisiydi!!!ama sonuç nereye geldi...ee deşiyosunuz hanımlar bende cevap veriyorum nolmuş??ne olursa olsun eşimin tepkisi doğru mu idi benim sorum....evli bi bayana yakışmamış bi hareket miydi o onu sorudm halada soruyorum.....ilk konuyu actıgında yazdıgına bak bir de simdi yazdıklarına.. aldığın tepkiler ve baskalarının düsüncelerine göre konusmanı sekillendiriyorsun Almanyalı..
cocugun yanındaki sapık mı değil mi tabi bir arastır. komsuluk görevi..
Allahımm yapma ya nolurrrrrrrr yapma
peki şimdi park kalabalık olsa
hepsine tek tek gidip soracakmısın?
kötü niyetli biri olsa zaten direk çocuğu alır giderdi
neden salıncakta sallasınki onu
evet benim konu açma sebebim eşimin tepkisiydi!!!ama sonuç nereye geldi...ee deşiyosunuz hanımlar bende cevap veriyorum nolmuş??ne olursa olsun eşimin tepkisi doğru mu idi benim sorum....evli bi bayana yakışmamış bi hareket miydi o onu sorudm halada soruyorum.....
Bu durumda ;
Yine sorar herhalde..
Akşam da eşine tek tek anlatır..
Bu durumda ;
Yine sorar herhalde..
Akşam da eşine tek tek anlatır..
ben size bu konudaki fikrimi söyledim. siz yaptıklarınızdan haz almıssınız fazlasıyla . farkındasınız da ama degilmiş gibi yapıyorsunuz.
selam verir gecersin. sohbet kurma derdine girmezsin. anlatımlarından izlenimlerim bu. esinin tepki vermesi normallllllllllll
o kadarda detayına kadar düşünmedim cnm..yanıma geldi cocuğu sallamaya başladı..ve bende onu tanıdığım için sordum..olay bu yani...niye bu kadar büyüdü ki bu??çok mu anormal bi hareketti bu yaptığım???eşim bana bağırmakta haklı yani??sorunum oydu biliyosun...
herkesle bir letişim kurma çabası da ne demek!!!4 yılda sadece bu 2 olay yaşandı diyorum..SADECE bu 2 olay..sen beni mübarek sürekli birileriyle konuşan birisi yaptın !!pes!!ayrıcada bankda oturan komşuma sadece selam vermiştim..ama sonra oğlumun ona olan bi hareketindne dolayı laf açıldı..ben özür falan diledim..oda önemsiz olduğunu falan...muhabbet de bu yani!!!!yoksa banane!!pes!!!eşimede oğlun bugün ne yaptı biliyomusun diye lafı açtım..yoksa ben bu adamla muhabbet ettim demedim!!!!
ben farklı bişey sormak istiyorum...hani başlıkta demişsin ya ben mi haksızım diye, burada ikinizden birinin haksızlığını söylersek ne olacak peki? karşılıklı olan bu kıskançlıklarınız geçecek mi? ya da abartı tavırlarınız? mesela sen artık eşini kıskandırmak için bu tarz davranışlar yapmayacak mısın? eşin kıskansa bile abartılı davranmayacak mı? eşin haksız çıktı diyelim gidip kk kadınaları böyle dedi,sen haksızmışsın özür dile mi diyeceksin..ya da ben haksızmışım,zözür dilerim bi daha özellikle kıskandırmak için birşey yapmayacağım mı diyeceksin..gerçekten art niyetsiz soruyorum,merak ediyorum :)
ühala sohbet kurma derdindesin demişssin ya ona yanarım:))tamam eşimin tepkisini normal buldun..ok ben cevabımı aldım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?