- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi Almanyali1987
-
eşim çok dengesiz...
o 19luk çocuğuda bizim yan komşunun torunun bi abisi varmış haberin varmıydı diye konu açtım!!bu kadarda detaylı bilmek istiyosun ya pes...eşimde nasıl yani diye sordu çünkü bu cocuk yıllardır piyasada yoktu anladın mı cnm???bende olayı anlattım....çok ayıp ettim demi.....
Eee neden kızıyorsunuz o zaman ? İletişim kurma çabasından siz ne anladınız bilmem ama ben tipik meraklı komşu profilini kastederek dedim..
Sizin iletişim kurmanızdaki amaç farklı sanırım ki ondan bu kadar sinir yaptınız durduk yere
En başında böyle birşeyden bahsetmediniz mesela.. Bir iki cümle muhabbet ettim dediniz, şimdi de oğlumun hareketinden dolayı konuştum yoksa tek selam vermiştim diyorsunuz.. Moda bu zaten şimdilerde.. Konu tepki aldıysa çeşitli sebepleri yorumlarda sunmak..
E hadi onuda geçtim, oğlun bugün ne yaptı diyerek açtınız bu konuyu eşinize diyelim.. Peki o 19 luk çocuğu niye anlattınız ? Yoksa ona da bi hareket yaptı ve siz tamamen mahcubiyetle mi muhattap oldunuz ? Biliyor musun babası birde 19 luk komşu çocuğuna da bunu yaptı diyerek mi açıldı onun bahsi de..
Merak yok , iletişim kurmayı sevmek yok , eşinize bildirirken kıskanmasını istemek yok .. Püf..
cnm ben objektif bakış açısı duymak istediğim için buraya konu açtım..şu an eşime tavırlıyım dün gecedne beri..dün gece oldu çünkü kavgamız..onun banan bağırması falan..eğer sizde"almanyalı suç sende..bunu yapmmalıydın..sen evlisin selam dahi veremezsin başka tanıdık erkeklere" derseniz ben hatamı anlarım...yani eşime tavır yapmam şu an küsüm çünkü:)ama onu haklı bulursanız o zaman eşime gayet cici davranıcam bu akşam geldiğinde....ama bir yerde hatalı olduğum kesinna bir dahah bir şey anlatmayacağım....konu ne olursa olsun
bence sen kıskandırmak için yaptın bunu.
ne merak ettiğinden, ne hırsız sandığın için vs...
sırf kıskandırmak için, sonra gittin ous'a anlattın
ous'ta sana aşırı tepki verdi, bu senin çok hoşuna gitti.... çünkü ondan intikamını aldın.
ous'ta sana aşırı tepki verdi, bu senin çok hoşuna gitti.... çünkü ondan intikamını aldın.
...diye bi senaryo yazdın:)))pes birazdan benim bilinç altımada inersiniz siz...cocukluğuma falan...
allah aşkına ben neyin intikamını alıcam eşimden....
hem ne olursa olsun,insan eşine bu kadar saçma bi sebebten bağırıp çağırır mı?sanki adamla baş başa yemek yedim...
diyaloğum bile yazdınız yaaa pess:))hayır sadece çocuğun nesi olduğunu sordum..oda abisi olduğunu vede yılardır başka şehirde yaşadığındna onu görmemi olabileceğimizi söyeldi..nokta...bende hmmm ok anladım dedim...çektim gittimmmmü
bak asagı yazacagım diyaloglar olmus olabilir ?
selamlasma kısmını atlıyorum.
- siz tanıdıgı mısınız ilk defa ... (kıızın adı gecer ) yanında görüyorum.
- haa evet ben abisiyim. sehir dısında okuyodm.
- ben de yan komsunzm merak ett,im. nerde okudunuz ? ( sohbet artık kendiliginden gelisiyor ki belli süre sonra oluyor bu normalde dE)
-... surda .. falanca bölümü okudum.
- kac yıllık okudunz.. yada aaa ben orayı biliyom bölüm söyleymiş böyleymiş....normalde de biriyle tanısıldıgında olmuyo mu bu oluyo demek istedigim buydu .. tesekkürler
kendin söyledin ya
ous eski sevgilisinimi, flörtünümü, her neyse, arabayla evine bırakmış
bunun intikamını
bu olay yaklaşık 6 ay önce oldu..vede konu kapandı...işim gücüm yok mu benim taaa 6 ay önceki olayı intikamını alayım..insaff..hem öyle olsa bile size söylerdim...şurda biz bizeyiz..niye söylemeyeyim ki?
diyaloğum bile yazdınız yaaa pess:))hayır sadece çocuğun nesi olduğunu sordum..oda abisi olduğunu vede yılardır başka şehirde yaşadığındna onu görmemi olabileceğimizi söyeldi..nokta...bende hmmm ok anladım dedim...çektim gittimmmm
işin içinden cıkamayınca istedigin gibi kenarından kösesinden tutup cevirmeye calısıyorsun ama olmuyo Almanyalı bir yeri yanıyo
bence sakince düsün özelestiri yap. tutarı cevaplar vermiyorsun ve de hala ben dersimi aldım esime birsey anlatmayacagım artık diyorsun.
insan kendini bu kadar mı görmez .kac farklı yorum aldın artık bir dur laf yetiştirmede düsün, DÜSÜN..
---------
ayrıca evli ve cocuklu da olsan bunu hani güngecirmiş bazı seyleri asmıs biri oldugun için söylüyorum bazı konularda yeterli olgunluga sahip olmadıgını gördüm.
kendin söyledin ya
ous eski sevgilisinimi, flörtünümü, her neyse, arabayla evine bırakmış
bunun intikamını
Benim anlamadığım tek nokta insan eşini bu kadar mı tanımaz ?
İnsan eşini tanır neye kızar neye kızmaz ne kadar kıskançtır ne kadar rahattır ?
Eşim erkeklerle konuşmamdan hoşlanmıyorsa konuşmam oldu,bitti.
Hee ben böyle bir adamla evlenir miyim,katiyyen evlenmem.
Ama siz evlenmişiniz adamın hayata ilişkilere bakışı bu,o halde adamın kurallarına göre yaşayın.
Misillime yaparak ne elde etmek istiyorsunuz ki ,eşinizi kıskandırmak istediniz ama hafiflikle suçlandınız!
Yine siz suçlu oldunuz.
cnm ben gayet tutarlı cevaplar veriyorum..tutarsızlık nerde gördün...siz soruyosunuz bende olayı açıyorum(eğer ki başta anlatmadın diyosan)
diyaloglarıma kadar öğrendiniz daha ne yapayım??nerde tutarsızlık var..ilk mesajımda bunları yazmadım önemsz buldum çünkü..vede mesaj fazla uzuun olurdu diye..ama siz sordukca cevaplıyorum....nerde çelişki var??laf yetiştirmiyorum ama kendimide mi savunamam ifade edemem??
merak etme dün gecden beri düşünüyorum zaten işin içinden çıkamadığım için burayada kou açtım sizin yorumlarını öğremenk için....
beni yetersiz m görüyosun??o senin düşüncen...çevremdeki herkesde bunun tersini söyler...neyse bunu tartışmayacağım senle...o olgunluğu gösteriyorum bak:)
zaten bir daha anlatırmıyım yaaa...kaybetti bu konuda beni:)cnm bazı insnalar bazılarındna daha sosyaldir,sıcakkanlıdır..bende eşime göre öyleyim:))oda sinir olur bu huyuma ama nağpıyim yapı meselesi.
olabilir...zaten bi daha haberi olmayacağı için sorun yyook:)
tamamda cnm herkes sen gibi düşünmüyor...bazı insanlar daha meraklı oluyo...bilsek yada bilmesek bize bişey getirceğinden değil yani
anlatmıcam hiç bişey..ben dersimi aldm..en basit bişeyde bile böyle benimm eşim..hemen kıskançlık tripleri
inan benim eşim o kadar kıskanç ki sakin vede duygusuz bi şekilde bişey anlatsam bile onu kıskanır...adam tv deki kıcanç tatlıtuğdan nefret ediyo onu beğeniyorum diye...daha ötesi var mı yaaa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?