hanımlar ben mi haksızım?bana akıl verin

bence sen kıskandırmak için yaptın bunu.
ne merak ettiğinden, ne hırsız sandığın için vs...
sırf kıskandırmak için, sonra gittin ous'a anlattın
ous'ta sana aşırı tepki verdi, bu senin çok hoşuna gitti.... çünkü ondan intikamını aldın.

Son düzenleme:
eşim çok dengesiz...

neyse eşin hakkında laf etmek istemiyorum.
(birazdan müge anlı çıkıp konu içinde ismi geçen kişilerin kendilerini savunabilmesi için kk ya üye olup kendilerini savunabilir diyecek diye düşünüyorum )

neyse istersen anket oluştur konun için, zaten durum belli de bir de ispatlanmış olur. eşin haklı.

tüm konuyu takip ettim, ilk mesajınla sonraki yorumlarınla, son mesajına kadar...
senin hakkında her mesajında farklı düşündüm. sanırım her farklı tepkiye göre farklı davranış sergilemenden ötürü oldu bu düşünce.

sana komşularınla ilişkilerinde tek tavsiyem dünya yansa umrunda olmasın baksana kocan dengesizmiş (!)

o 19luk çocuğuda bizim yan komşunun torunun bi abisi varmış haberin varmıydı diye konu açtım!!bu kadarda detaylı bilmek istiyosun ya pes...eşimde nasıl yani diye sordu çünkü bu cocuk yıllardır piyasada yoktu anladın mı cnm???bende olayı anlattım....çok ayıp ettim demi.....

o zaman bence ikinizde haksızsınız..eşini al karşına konuş,neden böyle bir davranış yaptığını açıkla.ama onun tepkisininde abartı olduğunu söyle..ama evli bir bayan bir erkeğe selam veremez gibi birşey de yok,abartmayalım...herşeyin normali en güzelidir.

...diye bi senaryo yazdın:)))pes birazdan benim bilinç altımada inersiniz siz...cocukluğuma falan...
allah aşkına ben neyin intikamını alıcam eşimden....
hem ne olursa olsun,insan eşine bu kadar saçma bi sebebten bağırıp çağırır mı?sanki adamla baş başa yemek yedim...

ous kerri öldürcen beni bebeğim .geleneksel olarak yine bir ÜYE uyarısı geldi,lütfen dikkatli yorum yapın! :) bende bekliyordum ne zaman gelecek diye,adet oldu artık..

Almanyalım küs kalmakla çözülmez sorunlar,eşine derdini anlat...

kendin söyledin ya
ous eski sevgilisinimi, flörtünümü, her neyse, arabayla evine bırakmış
bunun intikamını

işin içinden cıkamayınca istedigin gibi kenarından kösesinden tutup cevirmeye calısıyorsun ama olmuyo Almanyalı bir yeri yanıyo

bence sakince düsün özelestiri yap. tutarı cevaplar vermiyorsun ve de hala ben dersimi aldım esime birsey anlatmayacagım artık diyorsun.

insan kendini bu kadar mı görmez .kac farklı yorum aldın artık bir dur laf yetiştirmede düsün, DÜSÜN..

---------

ayrıca evli ve cocuklu da olsan bunu hani güngecirmiş bazı seyleri asmıs biri oldugun için söylüyorum bazı konularda yeterli olgunluga sahip olmadıgını gördüm.

diyaloğum bile yazdınız yaaa pess:))hayır sadece çocuğun nesi olduğunu sordum..oda abisi olduğunu vede yılardır başka şehirde yaşadığındna onu görmemi olabileceğimizi söyeldi..nokta...bende hmmm ok anladım dedim...çektim gittimmmm

Kesinlikle..

Bence de amaç kıskandırmaktı.. Ve başardı da..

Konu açmakta ki amaç nedir ? Her görüşü bilmek duymak değil mi ?

Eee hepimiz sen haklısın diyeceksek ne anlamı var..

Sayımız oldukça fazla iken hepimizin aynı görüşte olmasını beklemek komik ötesi..

Son düzenleme:
kendin söyledin ya
bunun intikamını

bu olay yaklaşık 6 ay önce oldu..vede konu kapandı...işim gücüm yok mu benim taaa 6 ay önceki olayı intikamını alayım..insaff..hem öyle olsa bile size söylerdim...şurda biz bizeyiz..niye söylemeyeyim ki?

Benim anlamadığım tek nokta insan eşini bu kadar mı tanımaz ?
İnsan eşini tanır neye kızar neye kızmaz ne kadar kıskançtır ne kadar rahattır ?
Eşim erkeklerle konuşmamdan hoşlanmıyorsa konuşmam oldu,bitti.
Hee ben böyle bir adamla evlenir miyim,katiyyen evlenmem.
Ama siz evlenmişiniz adamın hayata ilişkilere bakışı bu,o halde adamın kurallarına göre yaşayın.
Misillime yaparak ne elde etmek istiyorsunuz ki ,eşinizi kıskandırmak istediniz ama hafiflikle suçlandınız!
Yine siz suçlu oldunuz.

ben orda dialogunu yazmadım. bu tarz konusma olmus olabilir dedim. ayrıca günlük hayatta birileriyle tanıstıgımızda bile kendiliğinden gelişen olaylar bunlar diye de belirttim.

buradan ve önceki yazdıklarından cıkarımım : anlamak istediğin gibi anlıyorsun. işine geleni isine geldigi gibi degerlendiriyorsun.

kendi fikrini sabitlemişsin 4 bir yanına bakamıyorsun. tebrikler konuyu niye actın o zaman farklı görüs kabul etmeyecektin de

cnm ben gayet tutarlı cevaplar veriyorum..tutarsızlık nerde gördün...siz soruyosunuz bende olayı açıyorum(eğer ki başta anlatmadın diyosan)
diyaloglarıma kadar öğrendiniz daha ne yapayım??nerde tutarsızlık var..ilk mesajımda bunları yazmadım önemsz buldum çünkü..vede mesaj fazla uzuun olurdu diye..ama siz sordukca cevaplıyorum....nerde çelişki var??laf yetiştirmiyorum ama kendimide mi savunamam ifade edemem??
merak etme dün gecden beri düşünüyorum zaten işin içinden çıkamadığım için burayada kou açtım sizin yorumlarını öğremenk için....
beni yetersiz m görüyosun??o senin düşüncen...çevremdeki herkesde bunun tersini söyler...neyse bunu tartışmayacağım senle...o olgunluğu gösteriyorum bak:)

kendin söyledin ya
bunun intikamını

Kimse bunu 6 ayda unutmaz.
Unuttum dese de yalan söyler.
Kocam eski sevgilisini evine bırakacak bende unutacağım,peahhh
Ortalama bir kadının bunu unutması 10 yılı alır

Evet eşinin tutumunu bile kestiremezken ' kıskanç ve söylersem kızar ' diye bile düşünemezken,

Parkta ilk kez konuştuğu kişiyi bir soru sorarak ' tedirginlik ' vs. ile çözebileceğini düşünebiliyor

evet kendi görüsüm paylastım.. şükür ki bu konuda olgunluk gösteriyorsun sagol o da bir sey

ayrıca amacım laf yarısına girmek inatlasmak degil . farklı boyuttan görüs sunmaktı ama görmek istemeyince insan görmüyo yapacak birsey yok

kısa bir özet :

zaten bir daha anlatırmıyım yaaa...kaybetti bu konuda beni:)cnm bazı insnalar bazılarındna daha sosyaldir,sıcakkanlıdır..bende eşime göre öyleyim:))oda sinir olur bu huyuma ama nağpıyim yapı meselesi.

birincisi, yapmaya devam edicek zaten çünkü dediği gibi yapı meselesi

olabilir...zaten bi daha haberi olmayacağı için sorun yyook:)

bi daha tekrarlıyor öyle devam edeceğine dair, sadece bu sefer eşinden gizlemeyi planlıyor

tamamda cnm herkes sen gibi düşünmüyor...bazı insanlar daha meraklı oluyo...bilsek yada bilmesek bize bişey getirceğinden değil yani

konuyu açma sebebi çocuk hırsızı sandığından değil, kendide itiraf etti

anlatmıcam hiç bişey..ben dersimi aldm..en basit bişeyde bile böyle benimm eşim..hemen kıskançlık tripleri

eşininde çok kıskanç olduğunu biliyor..

inan benim eşim o kadar kıskanç ki sakin vede duygusuz bi şekilde bişey anlatsam bile onu kıskanır...adam tv deki kıcanç tatlıtuğdan nefret ediyo onu beğeniyorum diye...daha ötesi var mı yaaa:)))

eşinin ne kadar kıskanç olduğunu tekrardan belirtiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…