- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi Sarisinmelekk
-
Allah razi olsun ederim ismini yaz senin içinde namaz kılırım allaha dua ederim ben eşimden yeni ayrıldım kuran okuyordum turkçe orda kaldı seccadem orda hic birşeyim yok telefondan başka o yuzden telefondan açıyorum bi de yalniş soylememek için kolay geliyor :)Sırayı gözetmek lazım haklısınız ama fil suresinden aşağısını ezbere biliyorsaniz namazinizi kilmadan önce Kuran'dan bir bakıp devam edebilirsiniz. Şu konuda da cevaz oldugunu biliyorum ki:daha sonra sırayı öğrenmeniz şartıyla karışık okumanızda sakınca yoktur. Az önce de dediğim gibi, iki sure biliyorsaniz (ihlas ve felak suresi gibi) namazinizi destek olmadan da kilabilirsiniz. Hatta yukarıda ki yorum gibi bilinmemesi durumunda sadece fatiha ile bile kılınabilecegi söyleniyor. Hani telefondan çalarken siz tekrarlasanızda olur ama nefise tembellik olur bir süre sonra. Allah kabul etsin. Dua bekleriz :)
Bende allah kabul etsin :)Allah razı olsun :) Ismim Rabia. Sahurda da dua aldık ya.. Dinimi seviyorum hakikaten..
Telefon değil de bir kağıda yaz görebileceğın mesafede yanına koy biraz göz ucunda olsun , kabul olmaz diye bişey yok günah da değil , nasıl ezber yapacaksın başka türlü ? Dediğim gibi yaparsan kısa bir süre sonra ezberin olur .. neyi nerede okuyacağını bilmiyorsun sanırım kağıt sana büyük kolaylık sağlar bende ilk başladığım zamanlarda öyle yapmıştım zamanla hepsini ezberlersncumlemizin kabul etsin guzel allahım..
Benimde sorunum bu işte aklımda tutamıyorum
Sirasiyla derken nasil yani? Tam anlayamadimYasak oldunu bilmiyordum Adminlerden Ozur dilerim.
Telefondam salıyorum bir kenara brakiyorum ve tekrar ediyorum duaları biliyorum ama hepsini değil bide sirasiyla bimiyorum
Benim gozler iyi gormuyor ddim gibi esimle ayrildim icin erseyim onun evinde kaldi almama da izin vermiyor gozluk kulaniyorum ama yanimda olmadi icin kagida yazsam gorememTelefon değil de bir kağıda yaz görebileceğın mesafede yanına koy biraz göz ucunda olsun , kabul olmaz diye bişey yok günah da değil , nasıl ezber yapacaksın başka türlü ? Dediğim gibi yaparsan kısa bir süre sonra ezberin olur .. neyi nerede okuyacağını bilmiyorsun sanırım kağıt sana büyük kolaylık sağlar bende ilk başladığım zamanlarda öyle yapmıştım zamanla hepsini ezberlersn
Misal sabah namazi once subhaneke sonra euzu-besmele fatıiha ve kurandan 3 sure Ama allaha şukur sabaha kadar durdum bu duaları ogrendım rahatlıkça kılabılırım inşallah digerlerni de ogrenirim :)Sirasiyla derken nasil yani? Tam anlayamadim
Telefon daha küçük ona bakarsan canım ? Kağıda büyük büyük yaz çok da kolay ezber yaparsın emin ol... Yine de sen bilirsin tabi... Bir an önce ezber yapmaya bak kolay gelsin Allah kabul etsinBenim gozler iyi gormuyor ddim gibi esimle ayrildim icin erseyim onun evinde kaldi almama da izin vermiyor gozluk kulaniyorum ama yanimda olmadi icin kagida yazsam goremem
dini konular açmak yasak alo fetvayı arayıp sorunÖncelikle herkesin etti duaları tutu orucları allah kabul etsin.
Ben tüm duaları bilmiyorum ve namaz kılırken telefondan açiyorum.
Burda bir turbanlı komşuma sordum kabul olur mu diye
Gunahmış dedi nerden bildiğini sordum o da sormuş ders veren hocasına gunah demiş ama pek guvenemedim bir de burda sormak istedim sizce ? Telefondan sabah namazım dan yatsı namazıma kadar kılıyorum telefondan salıp kılabilir miyim ?
Öncelikle herkesin etti duaları tutu orucları allah kabul etsin.
Ben tüm duaları bilmiyorum ve namaz kılırken telefondan açiyorum.
Burda bir turbanlı komşuma sordum kabul olur mu diye
Gunahmış dedi nerden bildiğini sordum o da sormuş ders veren hocasına gunah demiş ama pek guvenemedim bir de burda sormak istedim sizce ? Telefondan sabah namazım dan yatsı namazıma kadar kılıyorum telefondan salıp kılabilir miyim ?
1 tane kısa sure bile bilsen, Fatiha ve Subhaneke ile kilabilirsin canim.. Bir de aradaki dualari ezberleyeceksin iste, Tahiyyat, Salli-Barik, Rabbena dualari vs.. Yazarak ogrenmek daha kolay, bence bi kac kez yaz, ogrenirsin insaAllah..Misal sabah namazi once subhaneke sonra euzu-besmele fatıiha ve kurandan 3 sure Ama allaha şukur sabaha kadar durdum bu duaları ogrendım rahatlıkça kılabılırım inşallah digerlerni de ogrenirim :)
İnşallah çok sağolun bilgilerniz için kağıta yazıp kılmayı deneyeceğım :)1 tane kısa sure bile bilsen, Fatiha ve Subhaneke ile kilabilirsin canim.. Bir de aradaki dualari ezberleyeceksin iste, Tahiyyat, Salli-Barik, Rabbena dualari vs.. Yazarak ogrenmek daha kolay, bence bi kac kez yaz, ogrenirsin insaAllah..
İnşallah çok sağolun bilgilerniz için kağıta yazıp kılmayı deneyeceğım :)
Allah kabul ve devamli etsin insaAllah..İnşallah çok sağolun bilgilerniz için kağıta yazıp kılmayı deneyeceğım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?