Hanımlar bi bakıp yardımcı olur musunuz?

sevgitek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
3.067
1.413
133
Kızlar kusura bakmayın da az önce tuvalette süt kesiği gibi akıntı derler ya. Öyle bsey oldu. Fakat akıntı şeklinde değildi. Daha katı katıydı. Hatta şey gibi hani peçeteyle ıslak elinizi silersiniz de peçete ince ince elinize yapışır. O da yuvarlanır falan ya. Aynı o şekildeydi. İlk defa başıma geliyor. Baya da vardı ya. Öyle az bsey değildi. Daha önce aynısını yaşayan var mı?

Kızlar kusura bakmayın da az önce tuvalette süt kesiği gibi akıntı derler ya. Öyle bsey oldu. Fakat akıntı şeklinde değildi. Daha katı katıydı. Hatta şey gibi hani peçeteyle ıslak elinizi silersiniz de peçete ince ince elinize yapışır. O da yuvarlanır falan ya. Aynı o şekildeydi. İlk defa başıma geliyor. Baya da vardı ya. Öyle az bsey değildi. Daha önce aynısını yaşayan var mı?
mantar oldugumda olmustu bana o. Bi sure sonra kasinmalar basliyo.

Kızlar kusura bakmayın da az önce tuvalette süt kesiği gibi akıntı derler ya. Öyle bsey oldu. Fakat akıntı şeklinde değildi. Daha katı katıydı. Hatta şey gibi hani peçeteyle ıslak elinizi silersiniz de peçete ince ince elinize yapışır. O da yuvarlanır falan ya. Aynı o şekildeydi. İlk defa başıma geliyor. Baya da vardı ya. Öyle az bsey değildi. Daha önce aynısını

Belirtileriniz mantar gb. İyice kaşıntılar falan başlamadan bence doktora gidin fitil falan verir muhtemelen.

Belirtileriniz mantar gb. İyice kaşıntılar falan başlamadan bence doktora gidin fitil falan verir muhtemelen.
Aslında doktor daha önce vermişti fitil. 5-6 ay kadar önce. Kullanmamıştım. İlerledi belki de. Teşekkür ederim

Banada mantar gibi geldii kasintin olursaa kadin doguma git

Keske kullansaydiniz doktor bosuna vermezki tüh
Eczanede kalmamıştı. Depodan getirtelim dediler. Ben de çok uğraşmak istemedim. Şimdi yurt dışındayız. Dil yok. Dil olsa bile doktorlar yeni hasta kabul etmiyorlar. Off

• Beğen
Reactions: Jou
Back
X