Çok tesekkurler cevabınız icin. Adetine yaklaşık 13 gün civari varmış. Bende sizin gibi düşündüm. Yumurtlama ağrısı bu kadar uzun sürüyor mu bir bilginiz var mi acaba bu konudaİki adet ortasıysa yumurtlamadan kaynaklı olabilir,yumurtalar şaha kalkmış....Değilse kist olabilir,o da değilse adet yakın olabilir çok ihtimal var....
Benim 3 4 gün sürebiliyor, muhtemelen yumurtluyor arkadaşınız:)Çok tesekkurler cevabınız icin. Adetine yaklaşık 13 gün civari varmış. Bende sizin gibi düşündüm. Yumurtlama ağrısı bu kadar uzun sürüyor mu bir bilginiz var mi acaba bu konuda
:) gebelik testi var tabiki. Güldürdünuz beni. Idrar testi alıp götürdüm ben negatif çıktı ama idrar testleri ne kadar guvenilir tabi bilmiyorum. Kan testleri daha kesin sonuc veriyor diyorlar ama. Doktora gidince artık yaptırırGebelik Testi de mi yok oralarda
Dediginiz gibi spiral yok. Benimde aklıma o geldi ama cok emin degilim diyor :)Hamile olabilirmi?? Spiral yok anladigim kadariyla..
:) gebelik testi var tabiki. Güldürdünuz beni. Idrar testi alıp götürdüm ben negatif çıktı ama idrar testleri ne kadar guvenilir tabi bilmiyorum. Kan testleri daha kesin sonuc veriyor diyorlar ama. Doktora gidince artık yaptırır
O kadar cok sürebileceğini bilmiyordum. Muhtemelen oyle olabilir o vakit :) peki sizde de cok bulantı yanma tarzı seylerde var mıBenim 3 4 gün sürebiliyor, muhtemelen yumurtluyor arkadaşınız:)
Evet haklısınız. En kısa zamanda gitmesinde fayda varPrezervatif yırtık delik sokuk defolu çıkmıştır belki farketmemistir bence test yapsın madem doktora gidemiyor..
Hamile değilse bile ihmal etmesin kadın hastalıkları ihmale gelmez
Açıkçası adet günü geçmesi olmamıştı ben 2 gün evvel testi yaptırdım ona. Henuz adetine daha vakit varmış. Fakat belirtiler beni ona yönlendirdi açıkçası boyle belirtisi olanlar olmuştu diye. Birde teyzesi rüyasında görmüş erkek çocuğa hamileymiş. Muhtemelen rüya etkiledi beni o yuzden adet gecmeden test önerdim. Aklima birsey gelmedi benimde burada imkanlar kısıtlı oluncaKaç gün geçmişti yaptiginizda
Kaşıntı ve yanma hissi hic yok diyor. Bende mantardan şüphelendim. Koyu beyaz kıvamlı akıntıdan soz etti diyekaşıntı yok mu mantara benziyor..
Açıkçası adet günü geçmesi olmamıştı ben 2 gün evvel testi yaptırdım ona. Henuz adetine daha vakit varmış. Fakat belirtiler beni ona yönlendirdi açıkçası boyle belirtisi olanlar olmuştu diye. Birde teyzesi rüyasında görmüş erkek çocuğa hamileymiş. Muhtemelen rüya etkiledi beni o yuzden adet gecmeden test önerdim. Aklima birsey gelmedi benimde burada imkanlar kısıtlı olunca
Muhtemelen onun ki de yumurtlama ağrısı o zaman aynen bahsettiğiniz gibi. Daha önce hic olmamış boyle bir ağrı o yüzden biraz tedirgin olmuşBen yumurtladigimi sağ kasigimdaki bıçak gibi saplanan bi agridan ve bulantimdan anlıyorum. 2 gün falan sürüyor beyaz da bir akıntı oluyor 7 gün falan
Yumurtluyor olabilir.
Çok tesekkurler dediginiz gibi yapacağımAdet geçince en sağlıklı sonucu veriyor ama. Siz bence bidaha götürün testi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?